Ben de hep ya Durunun doğum günü,yada evlilik yıldönümü 24mayıs diye düşünmüştüm nedensesempatiksalakcinni:))))) üye olurken onu yazıyorum olmuyo bunu yazıyorum olmuyo...o sırada da tam 24.5 haftalık hamileydim o yüzden...sizinde baya iyiymiş sıcaklık :))
Bizim dr.2.ve3.ayda yaptı rotarixi:gitme:ya bişe sorcam bebegıne 3. ayda rotarix yaptıran var mı??
Canım benm kıyamam ona..hafif ateş var ve ıhhh ıhhh dio devamlı yazık mafoldumben
elleri konusunda yorum yapamıcam bizimki devamlı ağızda olduğu için devamlı ıslak zaten...ama başı inanılmaz terliyo...ana kucağı falan sırılsıklam oluyo...erkek çocuklarının daha çok terlermiş...
sabaha bişiciği kalmaz kuzunun inş...
hayırrrr pimpirikli olmıcazzzz neymiş olmıcazzzz....lmaz:
anam korktum vallaha peliinn.silme bizi de heee:) ben de insanların söylediklerine çok takarım.didik didik inceler düşünürüm altında buzağı ararım.belki öylesine belki şakasına demiştir ama takılırım işte.ve de unutmam kolay kolay.o kişiyi görsem yada lafı geçse hemen canımı sıkan şey aklıma gelir.bu da benm takıntım sanırımguclubacismileben takıntı boyutundayım ama mesela bırını sevmedımmı sevmem kumanda yerı neresıyse orada duracak perde duzgun çekılecek dolap kapagı açık olmayacak
evden çıkıyosam bile acıl olsada kafamda perde duzeltlecekse yada terlık yerıne kalkacaksa kaldırır çıkarım önce çok domuzumdur gerçi sonrada öyleyımdır burda bıraz cana yakınım nedense hamılelık bebek degişim yaptı burda bana ama sadece burda dışarda yıne domuzum birine deger verdıysem elımden gelenı yaparım ama en kuçucuk bır hatasını grym 1 dk da silerim.............. eşimlede kavga etmemızın tek nedenı bugune kadar benım bu takıntılar bazen abartıyrm farkındayım ama engel olamıyrm bazen ben neden bu kadar akıllıyım daha da dogrusu pratık zekalıyım dıye de duşunmuyor degilim çevremdekılerı salak buluyrm falan kötu bır basagım yanı
delikafaduldensırnaşık şey ayy buna çok güldüm.beni anlatmışsın sanki.ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum ne bişe yapabiliyorum çok uyuz bişey oldum çıktım.elimi kaldırmaya mecalim yok.çamaşır katlamak bile bana çok büyük bi iş gibi gelmeye başladı allah sonumu hayır eylesin. sen de mi koçsun yoksaakannehirPEKI SIZCE BEN NEYIN PESINDEYIM KIZLAR ?
NE DERS CALISIYORUM NE YATIYORUM NE DE ORTALIGI TOPLUYORUM;BI MALLIKTIR GIDIYO BENDEKİ bilmiyorumkismile
ay ben de hala okadar çok terliyorumkiiiiiii nefret ettim kendimdengel öpcm Şeniz
aynen valla emzırmek kılo falan verdırmyr benım kadar emzıren emzırırken terleyen yoktur herhalde birde ben abartmyrmda yedıklerımı ve mına 6 aylık olacak bende hala kılo yapıştı gıtmyr 2 ayda 8 verdım gerisi kaldı
pazartesı kesın sogan suyuna bıde akşamları nesfit yemeye baslıyrm ben yazarım sonuçları
Melikeeeee,
sen işe başladınmı??? kim bakıyo zeynepe?? nerde çalışıyosun sen? başka sorum yok tşkler guclubacismile
nette arama motoruna yuru ve ıncel yaz
çıkan sonuçtan 2.olana tıkla indir her hfat 1 program yapacaktık oyle karar vermiştik 1. olanı 5 dk zaten gunde 3 kere nehır kucagındayken bıle yaparsın 3 olmazsa 2 kere de olur mınayla ben yaptm 1 haftada 1 kılo gttı ama mina dişlerden rht vermyınce bıde araya sınav gırınce bıraktım yıne baslıycm onu konuşuyduk
günaydın kızlar.. dün tam bir kabus dolu gün ve gece yaşadım.. umarım bugün güzel olur herşey..
naz sürekli mememde durmak istiyo. uyurken bile!! ağzından çıkarttığım an başlıyo ağlamaya. bütün gece ver meme çıkar meme uğraştık. 3-4 gündür göğüslerim yumuşacık. acaba doymuyo filanmı?şuandada memede uyuyo. bende sırt ağrısından ölüyorumsenağlama
günaydın kızlar.. dün tam bir kabus dolu gün ve gece yaşadım.. umarım bugün güzel olur herşey..
naz sürekli mememde durmak istiyo. uyurken bile!! ağzından çıkarttığım an başlıyo ağlamaya. bütün gece ver meme çıkar meme uğraştık. 3-4 gündür göğüslerim yumuşacık. acaba doymuyo filanmı?şuandada memede uyuyo. bende sırt ağrısından ölüyorumsenağlama
AYYY YASEMIN ÖLDÜM GÜLMEKTEN :):):):)
ESTETİK DERKEN HAYATIM ? sempatiksalakcinni
aşıdan ateş olru yada huzurszulıuk belkide şükür ateş yok nezlesinden sıkıntıtsı belli nehirin
geçicek inş ama bakalım hafif şimdilik homurdanıyor işte ara ara
bizim nasıl tıkalı olsa rahatsız olrusak sanırım onlarda öyle işte
ev kendinde geçiyor resmen ya
ehryer biberon oyuncak örtü börtü rezene bez bişi bişi bişiiii:)
kızlar geçmişi tam okuyamadım alıntı yapmıştım hepsi gitti inşallah kuzucuklar iyiydir anneler perişan onu biliyorum :)))) pelinciğim kolay gelsin ben hiç istemiyordum mevlüt ama büyüklere dinletemedim ( kaynanama ) bebiş 15 günlükken yaptık yorucuydu hem benim ev hem kayınvalidemin ev dolmuştu neyse atlatmıştık darısı başına
sünnet olan bir erkekimiz vardı ona da çok geçmiş olsun yerim ben onu erkek olmuşşşşş
senemciğim sende gezmeyi mi düşünüyorsun yat azcık dinlen tam iyileş zaten havalar nanay
ben bi gideyim geçmişe kaybolursam kurtarmaya gerlin
yarın artık canım nasıl unuttum anlamadım
inşallah canım teşekkürler
nehir huysuz
burnu horıltılı:
az da olsa öksürük var
şurup içiyoruz uhlamurda veriyorum keyfi yerinde genelde ama yine de huysuz
dilerim geçer miniğimin derdi
hafif ateş var ve ıhhh ıhhh dio devamlı yazık mafoldumben
elleri konusunda yorum yapamıcam bizimki devamlı ağızda olduğu için devamlı ıslak zaten...ama başı inanılmaz terliyo...ana kucağı falan sırılsıklam oluyo...erkek çocuklarının daha çok terlermiş...
sabaha bişiciği kalmaz kuzunun inş...
hayırrrr pimpirikli olmıcazzzz neymiş olmıcazzzz....lmaz:
ben takıntı boyutundayım ama mesela bırını sevmedımmı sevmem kumanda yerı neresıyse orada duracak perde duzgun çekılecek dolap kapagı açık olmayacak
evden çıkıyosam bile acıl olsada kafamda perde duzeltlecekse yada terlık yerıne kalkacaksa kaldırır çıkarım önce çok domuzumdur gerçi sonrada öyleyımdır burda bıraz cana yakınım nedense hamılelık bebek degişim yaptı burda bana ama sadece burda dışarda yıne domuzum birine deger verdıysem elımden gelenı yaparım ama en kuçucuk bır hatasını grym 1 dk da silerim.............. eşimlede kavga etmemızın tek nedenı bugune kadar benım bu takıntılar bazen abartıyrm farkındayım ama engel olamıyrm bazen ben neden bu kadar akıllıyım daha da dogrusu pratık zekalıyım dıye de duşunmuyor degilim çevremdekılerı salak buluyrm falan kötu bır basagım yanı
aşıdan ateş olru yada huzurszulıuk belkide şükür ateş yok nezlesinden sıkıntıtsı belli nehirin
geçicek inş ama bakalım hafif şimdilik homurdanıyor işte ara ara
bizim nasıl tıkalı olsa rahatsız olrusak sanırım onlarda öyle işte
ev kendinde geçiyor resmen ya
ehryer biberon oyuncak örtü börtü rezene bez bişi bişi bişiiii:)
Bu kılolar benı cıleden cıkartıyo,ne yapsam bana mısın demıyo yaw? Kım dıyodu hamılelıkte alınan kılolar kolay verılıyo,emzırırken verılıyo vs vs dıye ?
Kıyafette almak ıstemıyorum,hamıle kıyafetlerıne talım,bı kac bısey baktım normal bedenımden 3 beden buyukler anca oldu;krİz gecırecektım.bı de mıllet uyuz uyuz konusup duruyo
ayyy hıc dogurmamıs gıbısın dedı Ökuzun bırı gecen gun seytan dedİ koy kafayı agz gozu dagılsın...
melikeeeeeeeeeeee ordasın bliyoum
altta ööööle yazıyo çabuk çık saklanmaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ben yasana kadar çıkmışın ortaya zaten naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?