2009 Aralık Anneleri

Şu saat oldu ööyyle yazılanları okudum gidip yatsam ya ben.her sabah pişman oluyorum neden hemen yatmadım bebiş uyuyunca die(

:))))) üye olurken onu yazıyorum olmuyo bunu yazıyorum olmuyo...o sırada da tam 24.5 haftalık hamileydim o yüzden...sizinde baya iyiymiş sıcaklık :))
Ben de hep ya Durunun doğum günü,yada evlilik yıldönümü 24mayıs diye düşünmüştüm nedensesempatiksalakcinni

ya bişe sorcam bebegıne 3. ayda rotarix yaptıran var mı??
Bizim dr.2.ve3.ayda yaptı rotarixi:gitme:
Canım benm kıyamam ona..
aynen yastık hep göl gibi bi bir tarafını bir öteki tarafını çeviriyorum sonra başka yastık koyuyorum:S saçlarda baya dökülüyor ağzımdan saç çıkıyor sürekli iğrennnnnçççkaydirigubbakcemile3:1shok:
anam korktum vallaha peliinn.silme bizi de heee:) ben de insanların söylediklerine çok takarım.didik didik inceler düşünürüm altında buzağı ararım.belki öylesine belki şakasına demiştir ama takılırım işte.ve de unutmam kolay kolay.o kişiyi görsem yada lafı geçse hemen canımı sıkan şey aklıma gelir.bu da benm takıntım sanırımguclubacismile
PEKI SIZCE BEN NEYIN PESINDEYIM KIZLAR ?
NE DERS CALISIYORUM NE YATIYORUM NE DE ORTALIGI TOPLUYORUM;BI MALLIKTIR GIDIYO BENDEKİ bilmiyorumkismile
delikafaduldensırnaşık şey ayy buna çok güldüm.beni anlatmışsın sanki.ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum ne bişe yapabiliyorum çok uyuz bişey oldum çıktım.elimi kaldırmaya mecalim yok.çamaşır katlamak bile bana çok büyük bi iş gibi gelmeye başladı allah sonumu hayır eylesin. sen de mi koçsun yoksaakannehir
ay ben de hala okadar çok terliyorumkiiiiiii nefret ettim kendimden
soğansuyunu kistler için içmeye kalkmıştım biara berbattı içemedim ama sonradan limon sıkınca daha iyi olduunu duydum.sen de içemezsen limon sıkarsın hem limonda zayıflatır.
nesfit çikolatalı yemek istiyorum ben de ama ara öğün olarakdelikafadulden

off yaa kendimi cok ama cok gicik hissediyorum bakimsizz paspall ve yedikce yiyesim geliyo offf

Melikeeeee,

sen işe başladınmı??? kim bakıyo zeynepe?? nerde çalışıyosun sen? başka sorum yok tşkler guclubacismile

1) evet canım başladım
2) annem bakıyor bende arada emzirmeye gidiyorum işle annemin arası arabayla 5 dak.
2) su dolum tesisinde çalışıyorum suyun analizlerini yapıyorum sağlık müdürlüğüne göre üretimden sorumlu mesul müdürüm ama anlayacağın yetkisiz yetkili :))))))

bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnn artık 1 hafta 12 bir hafta 9 da gideceğim işe turtayı bekliyorum bekleyincede uyanmaz ki

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Pelin mina rahatlasın azcık tekrar başlayalım programa.

günaydın kızlar.. dün tam bir kabus dolu gün ve gece yaşadım.. umarım bugün güzel olur herşey..

naz sürekli mememde durmak istiyo. uyurken bile!! ağzından çıkarttığım an başlıyo ağlamaya. bütün gece ver meme çıkar meme uğraştık. 3-4 gündür göğüslerim yumuşacık. acaba doymuyo filanmı?şuandada memede uyuyo. bende sırt ağrısından ölüyorumsenağlama

kurutma makinan 7kg lıkmıymış seninki de?

emzikle kandır göğüs dinlenmezse süt inmez. şimdi veriyorsun ya göğsünü bir 10 dk ya kadar bekle sonra o anda kandır emzikle zaten meme zannedip aynen devam ediyor çekmeye karanlık yap uyut. ve sen uyumasanda yat. uyudunmu doluyor fıçılarımız biliyon :)))

günaydınlaar
pelincim yoğun bi gün sana kolay gelsin allah kabul etsin..
ömer ve nehirime geçmiş olsun inş.hemen toparlanır kuzucuklar..

günaydın cnm.
neden böyle anlamadım bikaç gündür zeynepte çok kötü kucağımdan indiremiyorum çığlık çığlığa ağlıyo..geçen gece sesi kısılmıştı ağlamakta.n.
ben geçen doktora gittiğimde mama istedim memede ağlıyo acaba doymuyomu diye emzirdikten sonra mamada vermeye başladım ama hiçbir değişiklik yok hala çok huysuz ve memede ağlıyo

Canberk te beni deil etti dün gece. 12 gibi yatmaya gittik normalde emerken uyurdu, uyumadı. Emiyor emdiktçe tepiniyor gazı artıyor, çekiyorum durmuyor emmek istiyor, emzik almıyor , oturtmuyor ayakta dolaştık bayağı bir uykudan ölüyorum saat oldu bir buçuk en son bas bas bağırttı beni bağırtıma teyzem geldi kızdı bana aldı oğlanı gitti onun kucağında hemen uyumuş. Bu çocuğun benimle bir sorunu var ama anlamadım.
Gereken sabrı gösteremiyorum bazen çok üzülüyorum sonra. Burada bebeklerini kaybedenlerini, erken doğum yapıp aylarca küvez başında bekleyenleri okuyorum asla diyorum bir daha şikayet etmeyeceğim yine de bazen sabrım taşıyor işte.

herkese günaydıııın boshayallersmile
sanırım bu aylarda bu şekilde oluyo bebekler
haktanda aynı
eskisi kadar emmiyo hep huysuz huzursuz ağlıyo uyumuyo
aaaaaaaaaaaf af yarabbi

oy kıyamaaaaam! geçmiş olsun canım ya! iyi olur hemencik inşallah :Saruboceq:
bu arada hangi ara evimi gördün? benim evin halini tarif ediyosun sanırım rezene bez diş kaşıyıcı örtü bişi bişii bişiii die:))))))))

kızlar geçmişi tam okuyamadım alıntı yapmıştım hepsi gitti inşallah kuzucuklar iyiydir anneler perişan onu biliyorum :)))) pelinciğim kolay gelsin ben hiç istemiyordum mevlüt ama büyüklere dinletemedim ( kaynanama ) bebiş 15 günlükken yaptık yorucuydu hem benim ev hem kayınvalidemin ev dolmuştu neyse atlatmıştık darısı başına

sünnet olan bir erkekimiz vardı ona da çok geçmiş olsun yerim ben onu erkek olmuşşşşş

senemciğim sende gezmeyi mi düşünüyorsun yat azcık dinlen tam iyileş zaten havalar nanay

ben bi gideyim geçmişe kaybolursam kurtarmaya gerlin

melikeeeeeeeeeeee ordasın bliyoum
altta ööööle yazıyo çabuk çık saklanmaaaaaa kaydirigubbakcemile3

ben yasana kadar çıkmışın ortaya zaten naniknanik

yarın artık canım nasıl unuttum anlamadım

inşallah canım teşekkürler

damatlığını da görürsün inşallah hayırlı olsun

nehir huysuz
burnu horıltılı:
az da olsa öksürük var
şurup içiyoruz uhlamurda veriyorum keyfi yerinde genelde ama yine de huysuz
dilerim geçer miniğimin derdi

kıyamam yavruma ya şu bebeler hasta olmasın ben olmaya razıyım

benim kızda acayip terliyor yastık sırılsıklam oluyor sürekli değiştiriyorum birde gün aşırı yıkıyorum ama yastık 2 uyumadan sonra kirleniyor nasıl beceriyor bilmiyorum terliyor diye heralde

canım huysuz arkadaşım benim sen böyle tatlısın

evler aldı başını gidiyor zaten sırf tembellikten dağınık benim ki yoksa makina açınca zeynep duruyor maşallah ama anada iş yok nehire de sana da çoooook geçmiş olsun tekrar

alsanaalsanasmile

melikeeeeeeeeeeee ordasın bliyoum
altta ööööle yazıyo çabuk çık saklanmaaaaaa kaydirigubbakcemile3

ben yasana kadar çıkmışın ortaya zaten naniknanik

geldimmmm şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…