damatlığını da görürsün inşallah hayırlı olsun
kıyamam yavruma ya şu bebeler hasta olmasın ben olmaya razıyım
benim kızda acayip terliyor yastık sırılsıklam oluyor sürekli değiştiriyorum birde gün aşırı yıkıyorum ama yastık 2 uyumadan sonra kirleniyor nasıl beceriyor bilmiyorum terliyor diye heralde
canım huysuz arkadaşım benim sen böyle tatlısın
evler aldı başını gidiyor zaten sırf tembellikten dağınık benim ki yoksa makina açınca zeynep duruyor maşallah ama anada iş yok nehire de sana da çoooook geçmiş olsun tekrar
alsanaalsanasmile
geldimmmm şekerim
herkese selam
a.s. nasılsınız canım?
emzikle kandır göğüs dinlenmezse süt inmez. şimdi veriyorsun ya göğsünü bir 10 dk ya kadar bekle sonra o anda kandır emzikle zaten meme zannedip aynen devam ediyor çekmeye karanlık yap uyut. ve sen uyumasanda yat. uyudunmu doluyor fıçılarımız biliyon :)))
günaydın cnm.
neden böyle anlamadım bikaç gündür zeynepte çok kötü kucağımdan indiremiyorum çığlık çığlığa ağlıyo..geçen gece sesi kısılmıştı ağlamakta.n.
ben geçen doktora gittiğimde mama istedim memede ağlıyo acaba doymuyomu diye emzirdikten sonra mamada vermeye başladım ama hiçbir değişiklik yok hala çok huysuz ve memede ağlıyo
göğsümü sıktığımda süt çıkıyo ama yumuşacık. mamadan sonrada ağlıyoa açlıkla ilgisi yok demekki. nooldu bebişlere birazı hasta birazı huysuz toptan nazar duası okuyalım.
oy kıyamaaaaam! geçmiş olsun canım ya! iyi olur hemencik inşallah :Saruboceq:
bu arada hangi ara evimi gördün? benim evin halini tarif ediyosun sanırım rezene bez diş kaşıyıcı örtü bişi bişii bişiii die:))))))))
belki bir geçiş dönemidir kızlar....başka bir sıkıntıları varmı bunun dışında acaba sizi çok mu arıyorlar yada...koku vs
az önce gittim carrefoura prima aldım hala indirimde ve günlük ped hediyeli bilginize. dönüştede humana aldım. şimdi kızı yıkayım uyursa bende azcık kendime bakayım sütü çoğaltalım.
Canberk te beni deil etti dün gece. 12 gibi yatmaya gittik normalde emerken uyurdu, uyumadı. Emiyor emdiktçe tepiniyor gazı artıyor, çekiyorum durmuyor emmek istiyor, emzik almıyor , oturtmuyor ayakta dolaştık bayağı bir uykudan ölüyorum saat oldu bir buçuk en son bas bas bağırttı beni bağırtıma teyzem geldi kızdı bana aldı oğlanı gitti onun kucağında hemen uyumuş. Bu çocuğun benimle bir sorunu var ama anlamadım.
Gereken sabrı gösteremiyorum bazen çok üzülüyorum sonra. Burada bebeklerini kaybedenlerini, erken doğum yapıp aylarca küvez başında bekleyenleri okuyorum asla diyorum bir daha şikayet etmeyeceğim yine de bazen sabrım taşıyor işte.
kızlar napıyorsunuz?
artık kimse girmiyor sanırım siteye?
Eskisi gibi degil Bahar :) Kimse bebislerden firsat bulamiyor cogu zaman . Beren nasil :)
bahar selam canım iyi olmana çok sevindim.. çalıştığın için moralini bozma lütfen bu çok daha iyi bir anne olmanı sağlar diye düşünüyorum evde psikoloji çok bozuluyor çünkü.. ay benim ki ağlıyor du duccanım ya bişey sorcam sana. eylülün resimlerine bakarken gördüm. chicco emzik kullanıyorsun sanırım. bende berene doğduğundan berii onu kullanıyorum ama 2 numarası yok onun. artık üretilmeyecekmiş onun devamı. silikonda almıyor mecburen buna devam ettim ama çok kısa zamanda emziği kocaman yapıyor. şuanki ay durumuna görede emzik çok büyüyor onun için nuk aldım o da ağzında iz yapıyor yanaklarına küçük geldi. napcam bilemedim. emzik koleksiyonu yaptım evde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?