2009 Aralık Anneleri

hoşgeldin iyi geçmişte kaybolmadan geldin kaydirigubbakcemile3
yemek hazırlıyorum bende
kocişim gelcek öğle arasına

mümkün diil almıyo emzik. mememde uyuyo memeyi çekip hemen emziği veriyorum arkasından bi kere çekiyo basıyo yatgarayı. kanmıyoda zilli..

göğsümü sıktığımda süt çıkıyo ama yumuşacık. mamadan sonrada ağlıyoa açlıkla ilgisi yok demekki. nooldu bebişlere birazı hasta birazı huysuz toptan nazar duası okuyalım.

göğsümü sıktığımda süt çıkıyo ama yumuşacık. mamadan sonrada ağlıyoa açlıkla ilgisi yok demekki. nooldu bebişlere birazı hasta birazı huysuz toptan nazar duası okuyalım.

belki bir geçiş dönemidir kızlar....başka bir sıkıntıları varmı bunun dışında acaba sizi çok mu arıyorlar yada...koku vs

ya bu ev işleri... ben çok takıntılı bi başağımdır. dolapta katlı olan herşey aynı hizadA olcak. keza deterjanların yönü aynı etiketler aynı yöne bakacak, yatmadan evi toplarım yoksa uyuyamam vs vs şimdi ev karman çorman zaten oturduğum yerde batteniye emzirme yastığı mendil oyuncak önlük kitaplar tarak etrafta kıyafetler aaaayyy. dün gece 3,5 ta kalkıp evi topladım ya. bu bi hastalık.

belki bir geçiş dönemidir kızlar....başka bir sıkıntıları varmı bunun dışında acaba sizi çok mu arıyorlar yada...koku vs

benim kucağımda gayet mutlu gülücükler filan uyuyoda bırakınca ondan dertlisi yok. anne yemesin içmesin dinlenmesin yıkanmasın ölee onu kucağında tutsunakannehir

az önce gittim carrefoura prima aldım hala indirimde ve günlük ped hediyeli bilginize. dönüştede humana aldım. şimdi kızı yıkayım uyursa bende azcık kendime bakayım sütü çoğaltalım.

az önce gittim carrefoura prima aldım hala indirimde ve günlük ped hediyeli bilginize. dönüştede humana aldım. şimdi kızı yıkayım uyursa bende azcık kendime bakayım sütü çoğaltalım.

bende geçen gün kipadan huggies aldım bimden almıştım memnun kaldım 74 taneli ve 3 adet ıslak mendil hediyeli 20 ye yakın bir fiyattı

of kızlar ya hiç hlim keyfim yok bu ara(
hem çok yorgun hemde kötü h,issediyorum kendimi.. oğluşda biraz uyusa bari de uzansam ya kesin birazdan bağırır

Bazen oyle oluyor Ebru . Suclama kendini . Bende cileden cikiyorum bazen ne istiyorsun kizim diye sesimin tonu yukseliyor sonra cok uzuluyorum . Ama iste bizde insaniz . Kotu anneler degiliz sadece yorulup sinirleri gerilen anneleriz.

Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var
Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var Uykum var

Eskisi gibi degil Bahar :) Kimse bebislerden firsat bulamiyor cogu zaman . Beren nasil :)

ben işteyim çalışıyorum o yüzden mutsuzum. Beren 2 aylıkken başladım maalesef. Öğlen yemek aralarında koşa koşa eve gidiyorum akşam da 4 buçukta çıkıyorum.Artık emzirmiyorum ek gıdalara başladık. Böle gidiyor işte. Keyfimiz ii şükür. Sağlığımızda ii şükür. büyüyor işte. eylül nasıl ?
sen nasılsın cnmm?

ccanım ya bişey sorcam sana. eylülün resimlerine bakarken gördüm. chicco emzik kullanıyorsun sanırım. bende berene doğduğundan berii onu kullanıyorum ama 2 numarası yok onun. artık üretilmeyecekmiş onun devamı. silikonda almıyor mecburen buna devam ettim ama çok kısa zamanda emziği kocaman yapıyor. şuanki ay durumuna görede emzik çok büyüyor onun için nuk aldım o da ağzında iz yapıyor yanaklarına küçük geldi. napcam bilemedim. emzik koleksiyonu yaptım evde :))

bahar selam canım iyi olmana çok sevindim.. çalıştığın için moralini bozma lütfen bu çok daha iyi bir anne olmanı sağlar diye düşünüyorum evde psikoloji çok bozuluyor çünkü.. ay benim ki ağlıyor du du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…