2009 Aralık Anneleri

kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.. benim oğlumun başı cok terlıyor sadece başı ama son iki gundur avuclarındada basladı neden olabılır bu? başının terlemesını doktora sordugumda bi sorun yok dedı olabılır dıye geçiştirdi beni şimdide avuclar baslayınca bıraz huzursuzlanmaya basladım acıkcası.. ama doktor ıkıncı kapım oldu utanıyorum artık adamı aramaya yanına gıtmeye cok mu pımpırıklı olmaya basladım anlamıyorumkı

nehir huysuz
burnu horıltılı:
az da olsa öksürük var
şurup içiyoruz uhlamurda veriyorum keyfi yerinde genelde ama yine de huysuz
dilerim geçer miniğimin derdi

bası bızımde terlıyor ama ellerdede varsa nedenını bılmyrm ama ben kesın arardım napalım pimpirikli olcz anneyız bız hemde ilk defa

bası bızımde terlıyor ama ellerdede varsa nedenını bılmyrm ama ben kesın arardım napalım pimpirikli olcz anneyız bız hemde ilk defa

peki size bişey dedi mi doktorunuz baş terlemesiyle ilgili yarında takip edicem bakalım eger ellerdekı terleme devam ederse arycam doktoru

AYYY YASEMIN ÖLDÜM GÜLMEKTEN :):):):)
ESTETİK DERKEN HAYATIM ? sempatiksalakcinni

hafif ateş var ve ıhhh ıhhh dio devamlı yazık mafoldumben

elleri konusunda yorum yapamıcam bizimki devamlı ağızda olduğu için devamlı ıslak zaten...ama başı inanılmaz terliyo...ana kucağı falan sırılsıklam oluyo...erkek çocuklarının daha çok terlermiş...

nehir huysuz
burnu horıltılı:
az da olsa öksürük var
şurup içiyoruz uhlamurda veriyorum keyfi yerinde genelde ama yine de huysuz
dilerim geçer miniğimin derdi

sabaha bişiciği kalmaz kuzunun inş...

hayırrrr pimpirikli olmıcazzzz neymiş olmıcazzzz....lmaz:

kıyamam ömere calpol vermişsindir zaten gececek yarına bişeycık kalmaz
unuttun sanırım benım takıntı bir basak oldugumu eşimle bile kavga edyrm çocuk için yok oyle tutma boyle deme
yedım dun fırçayı kapadım çenemı bır muddet :))))

bende başağım ve eşimle sürekli bu yüzden kavga ediyoruz. nasıl seveyim onuda tarif et bari diyo kaydirigubbakcemile3

ebru yoksun canberkmı huysuz gezmeyemı verdın kendını

Bilmem okuma modundayım bugün. Canberk iyi dünkü gibi değil. Teyzem geldi ondan mı ama bilemiyorum. Bana inanmıyorlar artık bu çocuğun neyini şikayet ediyorsun diyorlar birini gördü mü kuzu gibi oluyor benim zibidi oğlum.

mer de iyi olur inş en kısa zamanda...
elbet geçicekte işte annelik insan kıyamıyor resmen en ufak öksürüğüne bile...

yok yok diyorum ben annelik normal bişiii değil annelik psikopatlık hali diye:)

bende başağım ve eşimle sürekli bu yüzden kavga ediyoruz. nasıl seveyim onuda tarif et bari diyo kaydirigubbakcemile3

ben takıntı boyutundayım ama mesela bırını sevmedımmı sevmem kumanda yerı neresıyse orada duracak perde duzgun çekılecek dolap kapagı açık olmayacak
evden çıkıyosam bile acıl olsada kafamda perde duzeltlecekse yada terlık yerıne kalkacaksa kaldırır çıkarım önce çok domuzumdur gerçi sonrada öyleyımdır burda bıraz cana yakınım nedense hamılelık bebek degişim yaptı burda bana ama sadece burda dışarda yıne domuzum birine deger verdıysem elımden gelenı yaparım ama en kuçucuk bır hatasını grym 1 dk da silerim.............. eşimlede kavga etmemızın tek nedenı bugune kadar benım bu takıntılar bazen abartıyrm farkındayım ama engel olamıyrm bazen ben neden bu kadar akıllıyım daha da dogrusu pratık zekalıyım dıye de duşunmuyor degilim çevremdekılerı salak buluyrm falan kötu bır basagım yanı

aşı olmadımı senem ondandır dıycm ama olup olmadgnı blmyrm :)

aşıdan ateş olru yada huzurszulıuk belkide şükür ateş yok nezlesinden sıkıntıtsı belli nehirin
geçicek inş ama bakalım hafif şimdilik homurdanıyor işte ara ara
bizim nasıl tıkalı olsa rahatsız olrusak sanırım onlarda öyle işte
ev kendinde geçiyor resmen ya
ehryer biberon oyuncak örtü börtü rezene bez bişi bişi bişiiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…