ya bişe sorcam bebegıne 3. ayda rotarix yaptıran var mı??
kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.. benim oğlumun başı cok terlıyor sadece başı ama son iki gundur avuclarındada basladı neden olabılır bu? başının terlemesını doktora sordugumda bi sorun yok dedı olabılır dıye geçiştirdi beni şimdide avuclar baslayınca bıraz huzursuzlanmaya basladım acıkcası.. ama doktor ıkıncı kapım oldu utanıyorum artık adamı aramaya yanına gıtmeye cok mu pımpırıklı olmaya basladım anlamıyorumkı
nehir huysuz
burnu horıltılı:
az da olsa öksürük var
şurup içiyoruz uhlamurda veriyorum keyfi yerinde genelde ama yine de huysuz
dilerim geçer miniğimin derdi
bası bızımde terlıyor ama ellerdede varsa nedenını bılmyrm ama ben kesın arardım napalım pimpirikli olcz anneyız bız hemde ilk defa
peki size bişey dedi mi doktorunuz baş terlemesiyle ilgili yarında takip edicem bakalım eger ellerdekı terleme devam ederse arycam doktoru
geçmiş olsun küçük adama
nasıl kuzucuk? ağrı sızı rahatsızlık durumu nasıl?
bende istiyorum hemen yaptırmayı, ne kasar erken olursa o kadar estetik oluyomuş okadar çabuk iyileşiyomuş ama çok korkuyorum eyvahedigeldismile
derdini söyleyecek yaşta olmasını istiyorum
ya yürüyene kadar yaptırcan ya 5 yaşlarında
pisikolojik zararlar veriyo arası
ne yapcağımı bilmiyorum anlayacağın
nasıl ömer
kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.. benim oğlumun başı cok terlıyor sadece başı ama son iki gundur avuclarındada basladı neden olabılır bu? başının terlemesını doktora sordugumda bi sorun yok dedı olabılır dıye geçiştirdi beni şimdide avuclar baslayınca bıraz huzursuzlanmaya basladım acıkcası.. ama doktor ıkıncı kapım oldu utanıyorum artık adamı aramaya yanına gıtmeye cok mu pımpırıklı olmaya basladım anlamıyorumkı
nehir huysuz
burnu horıltılı:
az da olsa öksürük var
şurup içiyoruz uhlamurda veriyorum keyfi yerinde genelde ama yine de huysuz
dilerim geçer miniğimin derdi
bası bızımde terlıyor ama ellerdede varsa nedenını bılmyrm ama ben kesın arardım napalım pimpirikli olcz anneyız bız hemde ilk defa
hafif ateş var ve ıhhh ıhhh dio devamlı yazık mafoldumben
elleri konusunda yorum yapamıcam bizimki devamlı ağızda olduğu için devamlı ıslak zaten...ama başı inanılmaz terliyo...ana kucağı falan sırılsıklam oluyo...erkek çocuklarının daha çok terlermiş...
sabaha bişiciği kalmaz kuzunun inş...
hayırrrr pimpirikli olmıcazzzz neymiş olmıcazzzz....lmaz:
kıyamam ömere calpol vermişsindir zaten gececek yarına bişeycık kalmaz
unuttun sanırım benım takıntı bir basak oldugumu eşimle bile kavga edyrm çocuk için yok oyle tutma boyle deme
yedım dun fırçayı kapadım çenemı bır muddet :))))
ebru yoksun canberkmı huysuz gezmeyemı verdın kendını
Bilmem okuma modundayım bugün. Canberk iyi dünkü gibi değil. Teyzem geldi ondan mı ama bilemiyorum. Bana inanmıyorlar artık bu çocuğun neyini şikayet ediyorsun diyorlar birini gördü mü kuzu gibi oluyor benim zibidi oğlum.
ewt ben yptrdım
bende başağım ve eşimle sürekli bu yüzden kavga ediyoruz. nasıl seveyim onuda tarif et bari diyo kaydirigubbakcemile3
aşı olmadımı senem ondandır dıycm ama olup olmadgnı blmyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?