2009 Aralık Anneleri

PEKI SIZCE BEN NEYIN PESINDEYIM KIZLAR ?
NE DERS CALISIYORUM NE YATIYORUM NE DE ORTALIGI TOPLUYORUM;BI MALLIKTIR GIDIYO BENDEKİ bilmiyorumkismile

hep gelsın teyzen ebru :)
masallah de şu çocuga bır alıştramadım senı
dıger dozu bu ay mı yoksa onumuzde kı ay mı yaptırcaz pekı? bıde rotarix yasaklandı falan dıye duydum ben bilmiyorumkismile

geçmiş 10 sayfa yada 20 en fazla çok konuştk bır bak ıstersen rotayı
bız 5 aylıgız bu ay vurulacaktık dr.bekleyelım haber gelsın dedı amerıkada askıya alındıgı için ama vurduranlarda var bak bır geçmişe

yazık geçsin inşallah hemen benım ev toplu ama toz var ya sabah toz alcm misafirler glck ya ne çabuk toz oluyr ev inanamıyrm

NE DERS CALISIYORUM NE YATIYORUM NE DE ORTALIGI TOPLUYORUM;BI MALLIKTIR GIDIYO BENDEKİ bilmiyorumkismile

boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr be elalem ne derse desın hadıııııııııııııııııııııııııııı
bugunde bışey yapma boşverrrrrr

malesef bende öleydım bıkac gundur silkelendım ve topraladım kendımı bugun temızlık yaptım mesala ama ders hala yok calısamıyorum yaaa

Geliyor zaten kadıncağız haftanın iki üç günü en az bizde iki üç günde ben onlardayım.. Ay alışamadım bir türlü vallaha maaşallah maaşallah maaşalalh tüüüüm bebişlerimize .

aynen pelin toz fena hemen olujyor:)
bende sürekli topluyorum ama hastalık formdan düşürdü beni:)
nehir dağıtıyor valla onun suçu

Pelın sen su yuru ve ıncel programını yapıo musun duzenlı ?

Bu kılolar benı cıleden cıkartıyo,ne yapsam bana mısın demıyo yaw? Kım dıyodu hamılelıkte alınan kılolar kolay verılıyo,emzırırken verılıyo vs vs dıye ?
Kıyafette almak ıstemıyorum,hamıle kıyafetlerıne talım,bı kac bısey baktım normal bedenımden 3 beden buyukler anca oldu;krız gecırecektım.bı de mıllet uyuz uyuz konusup duruyo
ayyy hıc dogurmamıs gıbısın dedı Ökuzun bırı gecen gun seytan dedı koy kafayı agz gozu dagılsın...

ilk hevesle 1 hafta yaptım 1 kılo gttı şimdi yuru ve emzır programına geçtim :))))))
mına diş sorunu yasıyor çok huysuz bıraktm ama baslayacagım yıne haftasonu

BENDE 2 GUNDUR GUNDE 3 KERE YAPIYORUM,BIR HAFTADAN SONRA 2.PROGRAMA GECMEYI PLANLIYORUM,İNSAALLAH FAYDASI OLUR.6 DAN SONRA BISEY YEMEMEK LAZIM ASLINDA AMA GUNLER COK UZUN DAYANAMIORUM BEN YAW:1ninca:

gel öpcm Şeniz
aynen valla emzırmek kılo falan verdırmyr benım kadar emzıren emzırırken terleyen yoktur herhalde birde ben abartmyrmda yedıklerımı ve mına 6 aylık olacak bende hala kılo yapıştı gıtmyr 2 ayda 8 verdım gerisi kaldı
pazartesı kesın sogan suyuna bıde akşamları nesfit yemeye baslıyrm ben yazarım sonuçları

Haa bı de sauna belt dıye bısey baglıyorum ben karnıma sımdılık pek faydasını gormedım,elektrıge carpılıcam bı gun o olacak heralde zayıflama ugruna...

BENDE 2 GUNDUR GUNDE 3 KERE YAPIYORUM,BIR HAFTADAN SONRA 2.PROGRAMA GECMEYI PLANLIYORUM,İNSAALLAH FAYDASI OLUR.6 DAN SONRA BISEY YEMEMEK LAZIM ASLINDA AMA GUNLER COK UZUN DAYANAMIORUM BEN YAW:1ninca:

ben çok su içemyrm bılıyrm içsem fayda edecek
ama sevmyrm suyu zorla içyrm
hamılelıkte bıle lımonata yapıp içyrdum yazmıştım tarıfıde hatırlarsanız

Neyse hadı yatıom ben Öpt.herkesı...pelın sende yat barı de yarın a enerjı topla...

Haa bı de sauna belt dıye bısey baglıyorum ben karnıma sımdılık pek faydasını gormedım,elektrıge carpılıcam bı gun o olacak heralde zayıflama ugruna...

ben aç kalamıyorum artık emzırmeden dolayı sanırım eskıden hemen verırıdım kılo azıcık katı rejım yapardım kılo almışsam

ben çok su içemyrm bılıyrm içsem fayda edecek
ama sevmyrm suyu zorla içyrm
hamılelıkte bıle lımonata yapıp içyrdum yazmıştım tarıfıde hatırlarsanız

bende bu ahfta sözüm ona spora başlıcaktıme vde ekiliptik bisiklet süper seviyorum da ama enhirden fırsat bulup çıkamıyorum ki b ir de hastalık girdi ama kararlıyım bende akşamaları yapıcam haftada 4 gün yapsam yeter...

pelin incel yürü programı endir bir özet geçer misin bana anlamadım =?

nette arama motoruna yuru ve ıncel yaz
çıkan sonuçtan 2.olana tıkla indir her hfat 1 program yapacaktık oyle karar vermiştik 1. olanı 5 dk zaten gunde 3 kere nehır kucagındayken bıle yaparsın 3 olmazsa 2 kere de olur mınayla ben yaptm 1 haftada 1 kılo gttı ama mina dişlerden rht vermyınce bıde araya sınav gırınce bıraktım yıne baslıycm onu konuşuyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…