2009 Aralık Anneleri

tijen gibi başlıycam bağırmaya bende niiiiiiiiiiiiiiii
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
belim koptu yaw kalktım kalkalı(yattığım meçhul tabi) resmen evin içinde koşuyorum çamaşırları yıkadım astım ortalığı toparladım bavulları hazırladım (herzaman olduğu gibi hafta sonları samsun) hepsinide küçük kuyruğumla yaptım!
uyudu şükür
gider ayak resim bilem yüklediiiiiiiiiiiiiim :))))))))))))))))

slm kızlar nasılsınız geçmiş hiç bakamıyorum artık fırsatım olmuo ben çok yorgunum temzilik yaptım bugün baya işimi bitirdim ama kızım uyandı çamaşır katlıcam makinedeki çamaşırları asıcam b,de balkonlarımı yıkıcam işim biticek inş ama bende biticem

Ben de bu emzik konusunu soracaktım sizlere.Bende de wee nin emziği var zaten pek almıyor da arada arabada falan zorla tutuyorum bazen ağlaması tuttuğunda..Geçen emzik kutusu almaya gittim adam tutturdu wee kötüymüş plastiği kötüymüş kanserojenmiş bilmem ne bana nuk emziği sattı.aynı benm oğluma da nuk emzik yanaklarına iz yapıyor.şimdi de diğer emzik küçük geliyor gibime geliyor ne alsam ne yapsam acaba fikri olan var mı?nuk un 6.aydan başlayan emziği hediye gelmişti onu kullansam mı acaba ne olurki??

valla cnm ben kıızıma doğduundan beri bebe dor kullanıyorum çokda memnunu çok güzel bnöm kızmda çok ffazla tutmuyo emzik ama arada alıo başka hiç denemedim o konuda fikrim yok ama bebedordan memnunum biberonuda ondan kullanıyorum tavsiye edebilirim çok çesitleri var zaten...

valla ben bilemiycem canım yaw
ne nuk ne wee ne star ne bakkal ne çakkal ne büyük ne küçük alıyo hiç bir şekilde ağzına sürmüyo bizim küçük bey
biberonuda almıyo işin kötüsü(((((

valla banada 6.aydan başlayan emzik hediye gelmişti yaklaşık 2.aydan beri onu kullanıyorum ama benimki toplasan gün içinde 2 dk emzik kullanıyor o da emzirdikten sonra tayağına koyarken takviye kuvvet olarak zaten yarı baygın olduğu için 1 2 dk sonra ağzından alıyorum pek sakınca görmedim o yüzden aslında meme ucunun büyüklüğüne denk gördğüm için 6 aylık daha mantıklı geldi küçükleride çok küçük meme ucu o kadar küçük değilki zaten bu arada süt izni özel sektörde daha farklı işliyo galiba işbankasında çalışan bi tanıdığım ilk 6 ay anneye sonraki 6 ayda babaya süt izni verdiklerini söylemişti tabi anne baba işbankasında çalışacak ücretli izin devlette malum ilk 3 ay ücretli sonra 1 yaşına kadar ücretsiz izin kullanabiliyosun ayrıca 1 yaşına kadar günde 1.5 saat süt izni var nöbet yok bu doğum iznini arttıracaklarmış öyle duydum bi dahamı doğursak ne

valla ben bilemiycem canım yaw
ne nuk ne wee ne star ne bakkal ne çakkal ne büyük ne küçük alıyo hiç bir şekilde ağzına sürmüyo bizim küçük bey
biberonuda almıyo işin kötüsü(((((

Sağolun kızlar.Benimkisi de almıyor 2gündür zorluyorum baya bir uykuluyken veriyorum daha çok emince uyuyp hemen uyanırsa falan.5dak.5dak tutuyor ağzında.emzik bi tepeye çıkıyor bi içeri giriyorkaydirigubbakcemile3 beni emzik yerine kullanmaya başladı da yine başlardaki gibi alışmazsa halim harapmafoldumben Markete gidince bebedora falan da bakayım bari.illa damaklı mı olması gerek acaba ya bişey de bilmiyorumkibilmiyorumkismile

gidiyorum kızlar öptüm sizi ve yeğenlerimi
allaha emanet olun
hayırlı huzurlu ağrısız sızısız hastalıksız hafta sonları dilerim her birinize!

bende mi denesem acaba onu yaa ama damaklı değil sanırsam bendekibilmiyorumkismile

orası öyle bu zıpalarla mecbur iyileşen, birde dersler var sende , boşverrrrrrrr tatlım iyi olda ev işi nasıl ossa yapılır artıkınnnn
oy oy oyyyy yazık sana yasemin ya samsun ne iş?????????
nazancım şincik senin oğlanın yanaklarının maşallahı var ondan iz yapıyor yanaklarına emzik, bende nuk kullanıyorum ama iz yapmıyor, sana şöyle diyim, salı günü arkadaşım geldi bize kızı 6,5 aylık emzik almıyordu, bende yedek nukun kauçuk damaklısı vardı verdim, sonuç şu anda emiyor, sen elindeki 6 aylık nuku kullan tabi dediğim gibiyse,
gidiyorum kızlar öptüm sizi ve yeğenlerimi
allaha emanet olun
hayırlı huzurlu ağrısız sızısız hastalıksız hafta sonları dilerim her birinize!

amin canım aminnnnnnnn sana iyi yolculuklar,güzel ve iyi dileklerin için çok mersiiiiizemuszemus

bencede düzenlesinler hatta bu bebekler 3 yaşına gelene kadar anneler çalışmasın olma mı? esracım:uhm:

ömerde aşı olmuştu, gece iyi geçmiştir umarım, Pelinde bugün zor uğrar buralara, ALLAH kabul etsin,

canım, ömer biraz huzursuz ve calpollü bir gece geçirdi...bugünde devam ediyo huysuzluk ama normal tabii küçücük canlarıyla savaş veriyolar :kedi:
http://www.ailemiseviyorum.com/index.php

KZILAR BU SİTEYE GİRİN ÜYE OLUN
KENDİ BEBİŞİNİZE İSMİYLE NİNNİSİNİ OLUŞTURUN BEN YAPTIM SÜPER OLDU:)))))))))))
BAYILDIMMMMMM
HARİKAAAAAA

bende ömer doğmadan indirmiştim hatta telefonumda da var arada açıyorum...

Nazancım, ben avent 6 aylığı kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum eskiden alıyordu şimdi deli gibi parmak emiyo nasıl olcak bilmiyorum...annemde sen alıştırdın parmağa dio..Allahım çocuk 4 boyutluda bile parmak emer çıkıyodu, ama olsun suçlu ben....
bencede düzenlesinler hatta bu bebekler 3 yaşına gelene kadar anneler çalışmasın olma mı? esracım:uhm:

Nilgüncüm, Nilayın durumu nasıl bizimki çok çok iyiydi bu ara nasıl bir asabiyet gerginlik.annemi paylaşmak istemiyo ömerle....bugün 1 hafta ara tatile girdiler ara karne geldi bi 3 bide 4 var...devamsızlık çok yaptı tabii, onun haricinde ders çalışmayıda hiç sevmiyo sadece derste dinlediğiyle çok iyiydi...bende bugün dayanamayıp Durucum senin bu asabiyetin kardeşinle ilgili olabilirmi dedim?? cvp: evet oldu çok üzüldüm tabii....eyvahedigeldismile
bi de bir çene bir çene hiç susmuyo gerçi o huyu belmuşa çekmiş ama....
ne çok yazdım sizde durumlar nasıl???

Avrupa da falan öyle zannedersem. Üç yaşına kadar izin verdikleri gibi bir de para veriyorlar üstüne.

Ben şu an çalışabileceğimi hiçççç düşünemiyorum bile. Bir de cumartesi günü de iki buçuğa kadar çalışılıyor ki aklıma geldikçe soğuk terler basıyor.
Öyle fazla sıkıya da gelebilen biri değilim bakalım ne olacak.
Ah ahhhhhhh zamanında ilaç firması hevesine başvurmadım mis gibi öğretmenliğe şimdi dövünüp duruyorum işte. Hakikaten de bir bayan için hele de çocuklu bir bayan için yapılabilecek en güzel meslek öğretmenlik. 3 puanla gitti maalesef yoksa Şırnak mırnak alıp oğluşumu gidecektim ama kısmet işte.

Burcu geçmiş olsun canım 4. ay aşıları sanırım değil mi biraz huzursuz etti.

Bu bızdıklar hem çok seviyorlar kardeşlerini hem de biraz kıskanıyorlar sanırım.
Eminim kardeş isterim diye de tutturmuştur zamanında.

evet canım 4.ay aşıları....hemde nasıl isterdi kardeş...geçen gün din dersinden sınav olmuşlar...

soru:kimden bir şeyler istenir ne gibi şeyler olabilir??
bizimki cvp vermiş: Allah tan isteriz herşeyi.mesela kardeşimizin olması için çok dua ederiz...bide hastaların iyileşmesini isteriz die...

yaniii çok çok istedi ama annemi kesinlikle paylaşamıyo.Ömere hiç zarar vermiyo çok seviyo ama bizlere asabiyet had safhada ((

kıyamam ben ona neyse bugünde geçince toparlar inşallah biz ne yapcez yarın bakalım

Duru kısmına gelince iş orda bizdede aynıydı şurda iki haftadır felan toparlamaya başladı,gerçi bizimki kıskanınca açık açık söylüyor işin güzel tarafı orda ama herşeyde sorun yaşıyorduk tabi, sesini yükseltmeye felan başlamıştı bize ve sürekli bir mutsuzluk hali, en son sınıfta matematik sınavından 60 alınca öğretmeni konuşmuş, sen tutturdun kardeş kardeş diye şimdi niye böyle yapıyorsun demiş, üstünede baba devreye girince bizimki inanılmaz babacıdır bayağı toparladı ama ben pek uzun süreceğini sanmıyorum, hatta bir ara ciddi ciddi psikoloğa felan götürmeyi düşündüm

bizim burda neyimiz doğru ki, haklısın valla şu durumda en iyisi öğretmen olmak, dayımın kızıda doğum yapptı öğretmen, 6. ayda işe başlayacaktı o ayıda raporla geçirip yaz tatiline giriyor ağustosta bebek 1. yaşında seneyede sadece 2 gün çalışacakmış, bundan güzel iş mi var???????????

duru kaça gidiyordu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…