delikafadulden ayy yazarken zaten bir değişik geldi isim sırnaşık şey kusura bakma canm biliyorum tabi nilgün olduunu kafam şaşmış zaten ben isimleri pek tutamam aklımdaoğluma da sürekli yeğenlerimin ismini söylüyorumboshayallersmile
Ay valla ben de baya büyük alıyorum hep kıyafeti hem bebiş tombiş hem de annemin dediği giibi büyükten zarar gelmiyor:lepi: başta hep küçük almışım bisürü şeyi ya hiç giyemedi yada 1-2 kez giydi hep saklıcam onlarıaklinialirimsmile
Sen yine yeğenlerinin ismini söylüyormuşsun. Ben bizim kediyle karıştırıyorum ismini Cingöz e Canberk, Canberk e Cingöz diyorum.
allah kabul etsin pelin atlatmışsınız çok şükür..biz mevlütü 7-8 kişiyle yapmıştık 1 aylıkken çırpı bacaklarıyla elbisesini giymişti zeynep pek çirkin olmuştu:)) minaya çok yakışmıştır şimdi eminim ekle resimleri biran öncede görelim..5 te gıttı herkes
Allah kabul etsın duası okunurken sızın bebişler içinde ettım kızlar
mına ilkönceçok huysuzlandı ciyak ciyak bagırdı 8 aylık 2 bebekte vardı onlar daha ıyı durdu mına cıyaklayınca yarım saat kayboldum ortadan :) uyuttum 20 dk uyudu Allahtan içim rahat ettı sonra durdu kucakta gezıp gtmelerıne yakın yıne huysuzlandı ama ilk geldikleri kadar degil neyse atlattık çok şukur 16 kişiydi gelmeyen 2 kışı oldu onlar daha sonra gelir o kötu oldu :)) RESIM ÇEKTIM ZATEN ONLAR GELDI GÖRDU 5 DK KALMADI USTUNDE KIYAFET ÇIKARDIM HEMEN SIKILDI MİNA BEN ONLAR GELMEDEN KIYAFETLE ÇEKTIM RESMINI BİRKAÇTANE EKLERIM AKŞAMA İNŞALLAH
Oğluşun popişi kızardı çok aşırı deil ama önüne geçmezsem çoğalırsa diye kafaya taktım.dün akşamdan beri pamuk ve su ile siliyorum.bepanthen yada trosyd sürüyorum bazen de karştırarak umarım düzelir biran önce.. çok ağladı bugün ya napsam durmadı birde bas bas bağıroypr ssanki birşey olmuş.bağırırken de tıkanıp kaldı kaç kez ağzı açık kıpkırmızı oldu ses yok aklım çıktı.çay kaşığıyla çok az calpol verdim.uyuyor şimdi.Allah bütün bebişlerimizi korusun...
5 te gıttı herkes
Allah kabul etsın duası okunurken sızın bebişler içinde ettım kızlar
mına ilkönceçok huysuzlandı ciyak ciyak bagırdı 8 aylık 2 bebekte vardı onlar daha ıyı durdu mına cıyaklayınca yarım saat kayboldum ortadan :) uyuttum 20 dk uyudu Allahtan içim rahat ettı sonra durdu kucakta gezıp gtmelerıne yakın yıne huysuzlandı ama ilk geldikleri kadar degil neyse atlattık çok şukur 16 kişiydi gelmeyen 2 kışı oldu onlar daha sonra gelir o kötu oldu :)) RESIM ÇEKTIM ZATEN ONLAR GELDI GÖRDU 5 DK KALMADI USTUNDE KIYAFET ÇIKARDIM HEMEN SIKILDI MİNA BEN ONLAR GELMEDEN KIYAFETLE ÇEKTIM RESMINI BİRKAÇTANE EKLERIM AKŞAMA İNŞALLAH
napıosunuz?
benım uzerımdekı mallık devam edıyo,emır uyanıkken daha eberjıgım cocuk uyur uyumaz bı rehavettır cokuyo ustume hıc bısey yapamıyorum bu nedir yaa boshayallersmile
bende de bir salıvermişliktir gidiyor du bakalım serumdan sonra ayılamadım:)
özznurrr
sen nasıl oldunki senem yorma pek kendini zaten
handee nbr uyuttunmu küçük adamı..kimseler yok burda bu akşam
iyiyim canım toparladım daha iyiyim belim hariç
diyorum ya bir rehavettir bende de gidiyor
utanmasam yere düşen şeyleri bile almıcam...
sinir geldi üstüme demek işten güçten sabaha geçer tahminimce
hırs gelir.:)
seninde kardeşinmin gelmesi iyi olmuş
arada gerekli birileri yoksa yayarız sanırım
iyiyim canım toparladım daha iyiyim belim hariç
diyorum ya bir rehavettir bende de gidiyor
utanmasam yere düşen şeyleri bile almıcam...
sinir geldi üstüme demek işten güçten sabaha geçer tahminimce
hırs gelir.:)
seninde kardeşinmin gelmesi iyi olmuş
arada gerekli birileri yoksa yayarız sanırım
uyuttum cnm,buyugu de evde yok...evde oldugu zamanlarda da kafasına gore mısafır davet edıyo zaten olmaması daha evla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?