2009 Aralık Anneleri

Sen yine yeğenlerinin ismini söylüyormuşsun. Ben bizim kediyle karıştırıyorum ismini Cingöz e Canberk, Canberk e Cingöz diyorum.

Sen yine yeğenlerinin ismini söylüyormuşsun. Ben bizim kediyle karıştırıyorum ismini Cingöz e Canberk, Canberk e Cingöz diyorum.

delikafaduldensırnaşık şey bu daha güzelmişş.
ilk doğduğunda da önce yeğenlerimin adını söylüyordum sonra düşünüyordum neydi adı diye :bbo:delikafadulden

allah kabul etsin pelin atlatmışsınız çok şükür..biz mevlütü 7-8 kişiyle yapmıştık 1 aylıkken çırpı bacaklarıyla elbisesini giymişti zeynep pek çirkin olmuştu:)) minaya çok yakışmıştır şimdi eminim ekle resimleri biran öncede görelim..

nazancım trosyd çok iyi geliyo zeynebe bikaç sürmeye geçer sizin pişiklerde eminim..en olduki bu bebişlere böyle anlamıyorum hepsi pek bi huysuz..

Allah kabul etsin. o gelmeyen 2 kişide gelseydi hepsi aradan çıkmış olurdu.

iyi akşamlar kızlar... ben çalışmaya başlayalı çok yoruluyorum. bazen ugrayıp okuyorum çıkıyorum yazmaya vaktim olmuyor... takip ettiğim kadarıyla herkes iyi ufak tafak sorunları saymıyoruz artık. biz de iyi sayılırız. geçen ay sadece 400 gr aldığı için bebişim mamaya başladık. bakıcıya mama bırakıyorum. benim yanımdayken emziriyorum...
herkese iyi geceler. bebişlere huzurlu rahat uykular....:))

napıosunuz?
benım uzerımdekı mallık devam edıyo,emır uyanıkken daha eberjıgım cocuk uyur uyumaz bı rehavettır cokuyo ustume hıc bısey yapamıyorum bu nedir yaa boshayallersmile

MotherandBaby kullanıcısından alıntı
5 te gıttı herkes
Allah kabul etsın duası okunurken sızın bebişler içinde ettım kızlar
mına ilkönceçok huysuzlandı ciyak ciyak bagırdı 8 aylık 2 bebekte vardı onlar daha ıyı durdu mına cıyaklayınca yarım saat kayboldum ortadan :) uyuttum 20 dk uyudu Allahtan içim rahat ettı sonra durdu kucakta gezıp gtmelerıne yakın yıne huysuzlandı ama ilk geldikleri kadar degil neyse atlattık çok şukur 16 kişiydi gelmeyen 2 kışı oldu onlar daha sonra gelir o kötu oldu :)) RESIM ÇEKTIM ZATEN ONLAR GELDI GÖRDU 5 DK KALMADI USTUNDE KIYAFET ÇIKARDIM HEMEN SIKILDI MİNA BEN ONLAR GELMEDEN KIYAFETLE ÇEKTIM RESMINI BİRKAÇTANE EKLERIM AKŞAMA İNŞALLAH

allah kabul etsin canım. iyi bari sorunsuz geçmiş. ama yorulmuşsundur yinede.

napıosunuz?
benım uzerımdekı mallık devam edıyo,emır uyanıkken daha eberjıgım cocuk uyur uyumaz bı rehavettır cokuyo ustume hıc bısey yapamıyorum bu nedir yaa boshayallersmile

bende öyleyim hande ya nedir bu anlamadım hiçbişey yapasım yok..bugün ablam geldide zeyneple ilgilende bende zorla mutfağı temizledim bahar rehavetimi çöktü üstümüze nedir...

melike kuzum sen nasıl hem çalışıp hem çocuk bakıp hem face de oyun oynayıp hem buralarda takılıyosun heeee...sana kocamaaan alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sen nasıl oldunki senem yorma pek kendini zaten

iyiyim canım toparladım daha iyiyim belim hariç
diyorum ya bir rehavettir bende de gidiyor
utanmasam yere düşen şeyleri bile almıcam...
sinir geldi üstüme demek işten güçten sabaha geçer tahminimce
hırs gelir.:)
seninde kardeşinmin gelmesi iyi olmuş
arada gerekli birileri yoksa yayarız sanırım

yaydım zati senemcim şimdi toplayamıyorum kendimi..mutfak bitti bugün neyseki tüllerimide yıkadım halılarıda yıkamaya verdim p.teside diğer işler yapılacak salı miss gibi evimde oturucam allahın izniyle bidahada böyle miskinlik yapmiicam:)))

bende cıldırma noktasına gelıp,sonra pes edenlerdenım...her yer her yerde valla...
eşime dıyodum babanın kellesı yere düşse egılıp almazsın dıye,ben ondan beter oldum,ayaklarımı surukleyerek dolasıyorum evın ıcınde

uyuttum cnm,buyugu de evde yok...evde oldugu zamanlarda da kafasına gore mısafır davet edıyo zaten olmaması daha evla...

bencede olmaması bazı zamanlarda daha iyi valla..benimkide önümüzdeki hafta kursa başlıyo program şöyle hafta içi işten sonra 22 ye kadar eve gelmesi 22.30 haftasonu c.tesi sabahtan 6 ya kada.aynı zamanda akşamına havuzu koydu pazar akşamıda var biz hiiç görüşemicez artık anlayacağın..onun bu mevzular bitene kadar zeynep yürümeye başlar herhalde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…