2009 Aralık Anneleri

aynı bizdeki durum, aspiratörle felan burnunu temizlerken çok ağlıyor, Gökay, o zamanlar bana kızıyor, ağlatma diye, aşılarından birini yaptırırken yanımızdaydı, kardeşi ağladı diye, nasıl ağladı, o daha küçücük cnı acıdı diye ama iş kendine gelince değişiyor durumlar

bir öğretmen olarak evet kendimize kalan vakit açısından ve bebek doğurmak açısından daha avantajlıyız ama inanın çok yorucu bir meslek eve iş getirilen mesleklerden ebrucum...herkes yapamaz çok bırakıp giden gördüm ben 9 senede...
Ama öğretmen olmayı her zaman tavsiye edeirm bir bayana ...idealdir.severek yapcaksa elbet...

Nilgüncüm,

inş. problemsiz atlatırsınız sizde...gökay kuzusu yazık ona kıyamam....
işte bakalım bilmiyorum ne olucak duru duygularını hiç belli etmez asla sölemez...sadece hareket şeklinde belli ediyo...bu sabah babasına küfür edince çıldırıyorum sandım bende alsanaalsanasmile
pedagogla falanda uğraşmak istemiyorum walla artık çok yoruldum bu işlerden...duru küçükken yabani die 3 kere ayrı ayrı pedagoglara götürdüm deli gibi...hepsinin sölediği tek şey çocuğun yapısı bu kabul edindi...kızlar daha cadı oluyo galiba ama

Ah canım benim kıyamam.
İnşallah bu geçici bir süreçtir ve zamanla alışır.

Biliyorum canım bilmem mi... 5 sene öğretmenlik yaptım ben de kadrolu değildi ama.
4 farklı okulda çalıştım. Çalıştığın okul çok önemli.
Bİrinde sabahçıydım güya 12 30 da evde oluyordum ama o kadar yoruluyordum ki eve gelip kendimi yatağa zor atıyordum. 3-4 saat başımı kaldıramıyordum..
Yazılıları, performansları, ıvırı zıvırı her biri ayrı iş.
Ama yine de çok severek çalıştım. Ücretli öğretmenliğin bildiğini tahmin ettiğim dezavantajları olmasa parasına puluna hiç bakmadan ömür boyu çalışmaya razıydım. Şu anki işimin üçte biri para geçmesine rağmen elime.

zaten kendilerinden hiç beklemediğimiz şeyleri yapınca başlıyor tehlike çanları çalmaya, ama ben hep geçici olduğunu düşünüp kendimi teselli etmeye çalışıyorum, sonrada düşünüyorum biz de üç kardeştik zamanı geldi bibirimizi kıskandık, kavga ettik, birsürü birsürü şey kimse bizi psikolağa felan götürmeyi düşünmedi acaba biz zamane anneleri çok mu üzerlerine düşüyoruz ne ?????

ama zor işlermiş onu gördüm...

ahh canım bilen bilir zaten mesleğimizi
cidden çok güzel bir meslek çok severek yapıyorum heleki de bana öyle düşkün velilerim varki anlatamam saolsunlar ...öğrencilerimde ona keza...daha verimli çalışıyorum böyle olunca her daim...
özel dersleri zaten bundan bırakmadım denebilir onları görüyorum haber alıyorum takip ediyorum öğretmenleri ile sürekli görüşüyorum falan filan ...

çalışmak gibiside yok aslında ne iş olursa olsun...keşke üşlkemizin imkanları daha iy olsada her işyeirnin içinde bir bebk ünitesi olsaaaaaa

Sağolun kızlar cevaplar için.opuyorumnanaktan
Oğluşum tombik olabilir Nilay yüzümüze vurmana gerek yokdelikafaduldennaniknanikkaydirigubbakcemile3 Ya bende öyle düşünmüştüm ama Bahar da yazınca emziğin yapısından kaynaklandığını düşünüyorum.Ben de deneyim bakalım sizler kullanıyorsanız 6aylık emziği.hem bir de kauçuk denemek istiyorum bulabilirsem:lepi:

Size birşey yazayım da gülün.benim çook tatlı bilmiş süslü bir kız yeğenim var.4yaşında.oğlumu da çok seviyor ama kıskanmıyor da değil.dün bu bebek beni çok yoruyor ben bunu çingenelere vereyimmi dedim hayıır dedi neden dedim güzel bir cevap beklerken,çingeneler kadar kara değil ki efe dedi:1shok:sırnaşık şey kara olsaydı verir miydik dedim verirdik diyosırnaşık şey

5 te gıttı herkes
Allah kabul etsın duası okunurken sızın bebişler içinde ettım kızlar
mına ilkönceçok huysuzlandı ciyak ciyak bagırdı 8 aylık 2 bebekte vardı onlar daha ıyı durdu mına cıyaklayınca yarım saat kayboldum ortadan :) uyuttum 20 dk uyudu Allahtan içim rahat ettı sonra durdu kucakta gezıp gtmelerıne yakın yıne huysuzlandı ama ilk geldikleri kadar degil neyse atlattık çok şukur 16 kişiydi gelmeyen 2 kışı oldu onlar daha sonra gelir o kötu oldu :)) RESIM ÇEKTIM ZATEN ONLAR GELDI GÖRDU 5 DK KALMADI USTUNDE KIYAFET ÇIKARDIM HEMEN SIKILDI MıNA BEN ONLAR GELMEDEN KIYAFETLE ÇEKTIM RESMINI BıRKAÇTANE EKLERIM AKŞAMA ıNŞALLAH

maşallah oğluşuna benin kızımda öyleydi hep 6 ay büyük alırdım kıyafetleri naniknanik dene tabi kauçuk ama damaklı nuk güzel ama nilay kızımın adı delikafadulden
gerçi bizde isimler bayağı karışacak gibi

eşimin GÖKHAN oğluş GÖKAY
ben NİLGÜN kızımda NİLAY

ohhhh bitti şükür, ALLAH kabul etsin , ettiğiniz dualar içinde amin diyelim, resimleri merakla bekliyorummm

delikafadulden ayy yazarken zaten bir değişik geldi isim sırnaşık şey kusura bakma canm biliyorum tabi nilgün olduunu kafam şaşmış zaten ben isimleri pek tutamam aklımda oğluma da sürekli yeğenlerimin ismini söylüyorumboshayallersmile
Ay valla ben de baya büyük alıyorum hep kıyafeti hem bebiş tombiş hem de annemin dediği giibi büyükten zarar gelmiyor:lepi: başta hep küçük almışım bisürü şeyi ya hiç giyemedi yada 1-2 kez giydi hep saklıcam onlarıaklinialirimsmile

Allah kabul etsin canım.Sağolasın bizi de düşündüğün için:) Ay hiç sıkıntıya gelemicek Mina hee:)hadi ekle de görelim minik hanımı

hiç sorun değil canım alışkınım ben :)) ablamda Nilüfer :roflol: N ile söylenen her isme efendim diyorum bendelikafadulden

Hadi Allah kabul etsin. Mina ya da aferin annesini fazla üzmemiş o kadarcık da olur zaten çocuk 16 kişiyi bir arada görmüş müdür doğdu doğalı

Oğluşun popişi kızardı çok aşırı deil ama önüne geçmezsem çoğalırsa diye kafaya taktım.dün akşamdan beri pamuk ve su ile siliyorum.bepanthen yada trosyd sürüyorum bazen de karştırarak umarım düzelir biran önce.. çok ağladı bugün ya napsam durmadı birde bas bas bağıroypr ssanki birşey olmuş.bağırırken de tıkanıp kaldı kaç kez ağzı açık kıpkırmızı oldu ses yok aklım çıktı.çay kaşığıyla çok az calpol verdim.uyuyor şimdi.Allah bütün bebişlerimizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…