evet canım 4.ay aşıları....hemde nasıl isterdi kardeş...geçen gün din dersinden sınav olmuşlar...
soru:kimden bir şeyler istenir ne gibi şeyler olabilir??
bizimki cvp vermiş: Allah tan isteriz herşeyi.mesela kardeşimizin olması için çok dua ederiz...bide hastaların iyileşmesini isteriz die...
yaniii çok çok istedi ama annemi kesinlikle paylaşamıyo.Ömere hiç zarar vermiyo çok seviyo ama bizlere asabiyet had safhada((
kıyamam ben ona neyse bugünde geçince toparlar inşallah biz ne yapcez yarın bakalım
duru kısmına gelince iş orda bizdede aynıydı şurda iki haftadır felan toparlamaya başladı,gerçi bizimki kıskanınca açık açık söylüyor işin güzel tarafı orda ama herşeyde sorun yaşıyorduk tabi, sesini yükseltmeye felan başlamıştı bize ve sürekli bir mutsuzluk hali, en son sınıfta matematik sınavından 60 alınca öğretmeni konuşmuş, sen tutturdun kardeş kardeş diye şimdi niye böyle yapıyorsun demiş, üstünede baba devreye girince bizimki inanılmaz babacıdır bayağı toparladı ama ben pek uzun süreceğini sanmıyorum, hatta bir ara ciddi ciddi psikoloğa felan götürmeyi düşündüm
bizim burda neyimiz doğru ki, haklısın valla şu durumda en iyisi öğretmen olmak, dayımın kızıda doğum yapptı öğretmen, 6. Ayda işe başlayacaktı o ayıda raporla geçirip yaz tatiline giriyor ağustosta bebek 1. Yaşında seneyede sadece 2 gün çalışacakmış, bundan güzel iş mi var???????????
evet canım 4.ay aşıları....hemde nasıl isterdi kardeş...geçen gün din dersinden sınav olmuşlar...
soru:kimden bir şeyler istenir ne gibi şeyler olabilir??
bizimki cvp vermiş: Allah tan isteriz herşeyi.mesela kardeşimizin olması için çok dua ederiz...bide hastaların iyileşmesini isteriz die...
yaniii çok çok istedi ama annemi kesinlikle paylaşamıyo.Ömere hiç zarar vermiyo çok seviyo ama bizlere asabiyet had safhada((
duru kaça gidiyordu canım ?
bir öğretmen olarak evet kendimize kalan vakit açısından ve bebek doğurmak açısından daha avantajlıyız ama inanın çok yorucu bir meslek eve iş getirilen mesleklerden ebrucum...herkes yapamaz çok bırakıp giden gördüm ben 9 senede...
Ama öğretmen olmayı her zaman tavsiye edeirm bir bayana ...idealdir.severek yapcaksa elbet...
Nilgüncüm,
inş. problemsiz atlatırsınız sizde...gökay kuzusu yazık ona kıyamam....
işte bakalım bilmiyorum ne olucak duru duygularını hiç belli etmez asla sölemez...sadece hareket şeklinde belli ediyo...bu sabah babasına küfür edince çıldırıyorum sandım bende alsanaalsanasmile
pedagogla falanda uğraşmak istemiyorum walla artık çok yoruldum bu işlerden...duru küçükken yabani die 3 kere ayrı ayrı pedagoglara götürdüm deli gibi...hepsinin sölediği tek şey çocuğun yapısı bu kabul edindi...kızlar daha cadı oluyo galiba ama
Biliyorum canım bilmem mi... 5 sene öğretmenlik yaptım ben de kadrolu değildi ama.
4 farklı okulda çalıştım. Çalıştığın okul çok önemli.
Bİrinde sabahçıydım güya 12 30 da evde oluyordum ama o kadar yoruluyordum ki eve gelip kendimi yatağa zor atıyordum. 3-4 saat başımı kaldıramıyordum..
Yazılıları, performansları, ıvırı zıvırı her biri ayrı iş.
Ama yine de çok severek çalıştım. Ücretli öğretmenliğin bildiğini tahmin ettiğim dezavantajları olmasa parasına puluna hiç bakmadan ömür boyu çalışmaya razıydım. Şu anki işimin üçte biri para geçmesine rağmen elime.
nazancım şincik senin oğlanın yanaklarının maşallahı var ondan iz yapıyor yanaklarına emzik, bende nuk kullanıyorum ama iz yapmıyor, sana şöyle diyim, salı günü arkadaşım geldi bize kızı 6,5 aylık emzik almıyordu, bende yedek nukun kauçuk damaklısı vardı verdim, sonuç şu anda emiyor, sen elindeki 6 aylık nuku kullan tabi dediğim gibiyse,
Nazancım, ben avent 6 aylığı kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum eskiden alıyordu şimdi deli gibi parmak emiyo nasıl olcak bilmiyorum...annemde sen alıştırdın parmağa dio..Allahım çocuk 4 boyutluda bile parmak emer çıkıyodu, ama olsun suçlu ben....
Sağolun kızlar cevaplar için.opuyorumnanaktan
Oğluşum tombik olabilir Nilay yüzümüze vurmana gerek yokdelikafaduldennaniknanikkaydirigubbakcemile3 Ya bende öyle düşünmüştüm ama Bahar da yazınca emziğin yapısından kaynaklandığını düşünüyorum.Ben de deneyim bakalım sizler kullanıyorsanız 6aylık emziği.hem bir de kauçuk denemek istiyorum bulabilirsem:lepi:
5 te gıttı herkes
Allah kabul etsın duası okunurken sızın bebişler içinde ettım kızlar
mına ilkönceçok huysuzlandı ciyak ciyak bagırdı 8 aylık 2 bebekte vardı onlar daha ıyı durdu mına cıyaklayınca yarım saat kayboldum ortadan :) uyuttum 20 dk uyudu Allahtan içim rahat ettı sonra durdu kucakta gezıp gtmelerıne yakın yıne huysuzlandı ama ilk geldikleri kadar degil neyse atlattık çok şukur 16 kişiydi gelmeyen 2 kışı oldu onlar daha sonra gelir o kötu oldu :)) RESIM ÇEKTIM ZATEN ONLAR GELDI GÖRDU 5 DK KALMADI USTUNDE KIYAFET ÇIKARDIM HEMEN SIKILDI MİNA BEN ONLAR GELMEDEN KIYAFETLE ÇEKTIM RESMINI BİRKAÇTANE EKLERIM AKŞAMA İNŞALLAH
maşallah oğluşunabenin kızımda öyleydi hep 6 ay büyük alırdım kıyafetleri naniknanik dene tabi kauçuk ama damaklı nuk güzel ama nilay kızımın adı delikafadulden
gerçi bizde isimler bayağı karışacak gibi
eşimin GÖKHAN oğluş GÖKAY
ben NİLGÜN kızımda NİLAY
5 te gıttı herkes
mına ilkönceçok huysuzlandı ciyak ciyak bagırdı 8 aylık 2 bebekte vardı onlar daha ıyı durdu mına cıyaklayınca yarım saat kayboldum ortadan :) uyuttum 20 dk uyudu Allahtan içim rahat ettı sonra durdu kucakta gezıp gtmelerıne yakın yıne huysuzlandı ama ilk geldikleri kadar degil neyse atlattık çok şukur 16 kişiydi gelmeyen 2 kışı oldu onlar daha sonra gelir o kötu oldu :)) RESIM ÇEKTIM ZATEN ONLAR GELDI GÖRDU 5 DK KALMADI USTUNDE KIYAFET ÇIKARDIM HEMEN SIKILDI MİNA BEN ONLAR GELMEDEN KIYAFETLE ÇEKTIM RESMINI BİRKAÇTANE EKLERIM AKŞAMA İNŞALLAH
delikafadulden ayy yazarken zaten bir değişik geldi isim sırnaşık şey kusura bakma canm biliyorum tabi nilgün olduunu kafam şaşmış zaten ben isimleri pek tutamam aklımdaoğluma da sürekli yeğenlerimin ismini söylüyorumboshayallersmile
Ay valla ben de baya büyük alıyorum hep kıyafeti hem bebiş tombiş hem de annemin dediği giibi büyükten zarar gelmiyor:lepi: başta hep küçük almışım bisürü şeyi ya hiç giyemedi yada 1-2 kez giydi hep saklıcam onlarıaklinialirimsmile
hiç sorun değil canım alışkınım ben :)) ablamda Nilüfer :roflol: N ile söylenen her isme efendim diyorum bendelikafadulden
5 te gıttı herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?