sorma bugün babamın vefatının 4. senesi annem kuran okutacaktı. sabah kalktım kızı emzirdim altını değiştirdim. kız bi türlü durmuyo dedimki iki dakka bakarmısın giyiniim onuda giydirip çıkıcam uykusu varmış bakamazmış... sebep dün beyefendi oturdu içti okanı filan izledi keyif yaptı kalkamıyo. dedimki yani biz gidince istersen yat akşama kadar. yok. bıktım artık ailesi bi sorun kendi bi sorun. kapıdan çıkıyorum bide utanmadan bidaha gelmezsiniz inşallah dedi ya. kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3katılıyorum Melikecim sanaaaa....hayır bana da söleseler belki gelicem lülülülülülü
çekilişide kendi aralarında yapmışlardır ben sana diyim....bizde ikimiz yapalım bir ay ben Zeynepe yollayım 1 ay sen Ömere :))))))))))))))))kaydirigubbakcemile
teşekkür ederiz bütün bebeklerimize kocaman bir maşallahçok güzel MAŞALLAH melek bebek....
alsanaalsanasmileklava:
katılıyorum Melikecim sanaaaa....hayır bana da söleseler belki gelicem lülülülülülü
çekilişide kendi aralarında yapmışlardır ben sana diyim....bizde ikimiz yapalım bir ay ben Zeynepe yollayım 1 ay sen Ömere :))))))))))))))))kaydirigubbakcemile
bak sen şunların yaptığına almaz mıyım alırım elbet feda olsun herşey ona sen neredeydin canım tam olarak
eşimle boşanma noktasındayız... iyice tahammül sınırlarımı zorluyo...
kızlar peki buluştunuzklava: tamam haber de vermediniz klava: ona da tamam çekiliş ne oldu hangi bebişe hediye alacağız
katılıyorum Melikecim sanaaaa....hayır bana da söleseler belki gelicem lülülülülülü
bak sen şunların yaptığına almaz mıyım alırım elbet feda olsun herşey ona sen neredeydin canım tam olarak
sorma bugün babamın vefatının 4. senesi annem kuran okutacaktı. sabah kalktım kızı emzirdim altını değiştirdim. kız bi türlü durmuyo dedimki iki dakka bakarmısın giyiniim onuda giydirip çıkıcam uykusu varmış bakamazmış... sebep dün beyefendi oturdu içti okanı filan izledi keyif yaptı kalkamıyo. dedimki yani biz gidince istersen yat akşama kadar. yok. bıktım artık ailesi bi sorun kendi bi sorun. kapıdan çıkıyorum bide utanmadan bidaha gelmezsiniz inşallah dedi ya. kötükedihüso
erkekler bebekte olunca çok ama çok değişebiliyorlarr:gitme:eşimle boşanma noktasındayız... iyice tahammül sınırlarımı zorluyo...
doktorunu aradım bugun ıdrar yolları enfeksıyonu olmustu daha once o tekrarlamıs olabılır dedı yıne ıdrar kulturu yapılcak. sunnet olması gerekıyormus tekrarlamaması ıcın off yabiliyorum canım alerji çıktığını daha öncede konuşmuştuk...bence sen kussa da 3 saatte bir düzenini oturt...saat aralığını oturtamadığı için hazımsızlık çekiyo olabilir...9o cc hazırlayıp onun dibini bir iki kere görüp daha sonra 120 ye çıkmayı deneyebilrsin...yani kısacası 3 saatten şaşma derim..yoksa çok zorlanırsın...
cok zor bır haftaydi..ecem alya aşıdan sonra anlık hastalandi..havale gibi 38.1 oldu ateşi..hemen dr ye gittik antibiyotık başladık..şuan iyi
doktorunu aradım bugun ıdrar yolları enfeksıyonu olmustu daha once o tekrarlamıs olabılır dedı yıne ıdrar kulturu yapılcak. sunnet olması gerekıyormus tekrarlamaması ıcın off ya
tşk canım çok korktum ama..geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?