2009 Aralık Anneleri

benim oglumda inek sütü alerjisi cıktı o nedenle aptamılın alerjık bunyelı bebekler ıcın olan mamasını kullanıyorum benım oglan anca 800 ıcıyor onunda yarısı cıkıyor bı saat once 120yı bıtırdı zorla ama yarısı cıktı offf ya neden böle oluyor anlamıyorum. tam hersey ıyı gıdyor derken ılla bısey cıkıyor yıne.. dedıgın gıbı ıyıce calkalıyım bakalım belkı ıse yarar:Saruboceq:ksuyor dıye bende fazla zorlamıyorum artık o acıkınca vermeye calısıyorum ama kussada 3 saaatte bı versem mı acaba kafam ıyıce allak bulak oldu benım yaaa:bbo:

bitanemin şekerlemesi bitti uyandı:)) gidiyim yanınada azcık mıncıklıyım oğluşumu

günaydın
bu saatde dedıgımıze bakmayın 8 de kalktık
kuran gunu resmını ve dunkı buluşma resımlerını eklıyorum bılgınıze

resimler şahaneeeeeeeeeee :)))) hepsineeeee

ne ara buluştunuz bu arada hiç haberde vermiyosunuzzzzz :umursamaz:

biliyorum canım alerji çıktığını daha öncede konuşmuştuk...bence sen kussa da 3 saatte bir düzenini oturt...saat aralığını oturtamadığı için hazımsızlık çekiyo olabilir...9o cc hazırlayıp onun dibini bir iki kere görüp daha sonra 120 ye çıkmayı deneyebilrsin...yani kısacası 3 saatten şaşma derim..yoksa çok zorlanırsın...

sabah sabah canımı sıktılar yaa telefon neredesin evdeyim eee işe gelmiyor musun neden dedim diğer kız izinli sen bugün geleceksin işe girerken 2 gün izin 12 den 5 e dediler şimdi 9 dan 5 e ve önce 15 te bir ctesi geleceksin dediler sonra ctesi veya pazar biriniz burada olacak dediler yapsınlar maaaşa adam gibi zam gidiyim hiç demiyorlar bu kızın bebeği var dsaha 3 aylık hergün arabayla gelip gidiyor maaşın yarısı benzine gidiyor nedeni ne anlamadım gitsem yapacağım bir iş yok ki tahlil zaten yapmayacağım hafta sonu denetim olmuyor ben neden gideceğim anlamam eşim de kızdı otur evinde bak bebeğine diyor şimdisi değil gelecek için çalışmak istiyorum

kızlar peki buluştunuz klava: tamam haber de vermediniz klava: ona da tamam çekiliş ne oldu hangi bebişe hediye alacağız

herkese ii pazarlar
gelen giden olacak bugün bize..
eşimle temzlik yaptık ancak bitti:)
bekliyoruz bakalım
pelincim hemen bakamıyorum fotolaraaaaa:)
aah şu nehir hasta olmasaydı gelcektim 10 nisanaa :) napalım:)

pelinciğim baktım fotolara çok hoş ama zeynep kucağımdaydı kopyala yapıştır sadece maşallah yazabildim oda çok hoşlar nazarım değmesin diye valla bizim bebeler başka sanki maşallah hepsine benim kız ama onlardan ufak görünüyor gözüme gerçi aralık sonunda doğdu bir de benim ki kel :)))))))

hay allah melikecim sıkma canını

aaa kötü olmuş ya melike tam gün çalışcaksın nerdeyse aslında çalşmak en güzeli gelecek açısından doğru diosun keşke bnde çalışabilsem inş batıya gidince çalşırım ya

yağmura bi hal oldu ya dişmi acaba çok neşeli oyuncaklarıyla oynuyor gülüyo falan birden bir çığlık ağlıo ama gören ateşe düştü sanar kucağıma alıyorum zor sakinleşiyo
bugün bi kaç kez oldu şimdi sallıyorum bakalım pusette emmekte istemiyor

bu erkek kulların hepsi sınır zorluyorklava:

sorma bugün babamın vefatının 4. senesi annem kuran okutacaktı. sabah kalktım kızı emzirdim altını değiştirdim. kız bi türlü durmuyo dedimki iki dakka bakarmısın giyiniim onuda giydirip çıkıcam uykusu varmış bakamazmış... sebep dün beyefendi oturdu içti okanı filan izledi keyif yaptı kalkamıyo. dedimki yani biz gidince istersen yat akşama kadar. yok. bıktım artık ailesi bi sorun kendi bi sorun. kapıdan çıkıyorum bide utanmadan bidaha gelmezsiniz inşallah dedi ya. kötükedihüso

Allah rahmet eylesin ve Allah kabul etsin canım...

çok ayıp etmiş eşin haddim olmayarak yuhhh diorum o ne biçim laf öleeeeee.....:umursamaz:klava:

kızlar peki buluştunuz klava: tamam haber de vermediniz klava: ona da tamam çekiliş ne oldu hangi bebişe hediye alacağız

katılıyorum Melikecim sanaaaa....hayır bana da söleseler belki gelicem lülülülülülü

çekilişide kendi aralarında yapmışlardır ben sana diyim....bizde ikimiz yapalım bir ay ben Zeynepe yollayım 1 ay sen Ömere :))))))))))))))))kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…