canım bende 3 saatte bir 150-180 arası veriyorum tabii biz aralarda ek gıdalara da başladık...dolayısıyla şu aralar çok zorluo bzi oyunlar yapıyo itekliyo falan biberonu ama mutlaka bitrtiyoruz...ama 3.ayı bitmek üzere olan bir bebeğin 120 içmesi lazım...drlar 120x8 gibi hesaplıyorlar aşağı yukarı günde 900-1000 cc arası içmesi lazım yani....mamayı deiştirmeyi deneyebilirsin....bide aptamilse verdiğin çok çok iyi çalkalama istiyo içi granüllü kalıyo onu da sevmiyo olabilir eyvahedigeldismile
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn pazar günü 7.5 da uyanılır mı ya
günaydın
bu saatde dedıgımıze bakmayın 8 de kalktık
kuran gunu resmını ve dunkı buluşma resımlerını eklıyorum bılgınıze
benim oglumda inek sütü alerjisi cıktı o nedenle aptamılın alerjık bunyelı bebekler ıcın olan mamasını kullanıyorum benım oglan anca 800 ıcıyor onunda yarısı cıkıyor bı saat once 120yı bıtırdı zorla ama yarısı cıktı offf ya neden böle oluyor anlamıyorum. tam hersey ıyı gıdyor derken ılla bısey cıkıyor yıne.. dedıgın gıbı ıyıce calkalıyım bakalım belkı ıse yarar:Saruboceq:ksuyor dıye bende fazla zorlamıyorum artık o acıkınca vermeye calısıyorum ama kussada 3 saaatte bı versem mı acaba kafam ıyıce allak bulak oldu benım yaaa:bbo:
sabah sabah canımı sıktılar yaa telefon neredesin evdeyim eee işe gelmiyor musun neden dedim diğer kız izinli sen bugün geleceksin işe girerken 2 gün izin 12 den 5 e dediler şimdi 9 dan 5 e ve önce 15 te bir ctesi geleceksin dediler sonra ctesi veya pazar biriniz burada olacak dediler yapsınlar maaaşa adam gibi zam gidiyim hiç demiyorlar bu kızın bebeği var dsaha 3 aylık hergün arabayla gelip gidiyor maaşın yarısı benzine gidiyor nedeni ne anlamadım gitsem yapacağım bir iş yok ki tahlil zaten yapmayacağım hafta sonu denetim olmuyor ben neden gideceğim anlamam eşim de kızdı otur evinde bak bebeğine diyor şimdisi değil gelecek için çalışmak istiyorum
sabah sabah canımı sıktılar yaa telefon neredesin evdeyim eee işe gelmiyor musun neden dedim diğer kız izinli sen bugün geleceksin işe girerken 2 gün izin 12 den 5 e dediler şimdi 9 dan 5 e ve önce 15 te bir ctesi geleceksin dediler sonra ctesi veya pazar biriniz burada olacak dediler yapsınlar maaaşa adam gibi zam gidiyim hiç demiyorlar bu kızın bebeği var dsaha 3 aylık hergün arabayla gelip gidiyor maaşın yarısı benzine gidiyor nedeni ne anlamadım gitsem yapacağım bir iş yok ki tahlil zaten yapmayacağım hafta sonu denetim olmuyor ben neden gideceğim anlamam eşim de kızdı otur evinde bak bebeğine diyor şimdisi değil gelecek için çalışmak istiyorum
eşimle boşanma noktasındayız... iyice tahammül sınırlarımı zorluyo...
bu erkek kulların hepsi sınır zorluyorklava:
sorma bugün babamın vefatının 4. senesi annem kuran okutacaktı. sabah kalktım kızı emzirdim altını değiştirdim. kız bi türlü durmuyo dedimki iki dakka bakarmısın giyiniim onuda giydirip çıkıcam uykusu varmış bakamazmış... sebep dün beyefendi oturdu içti okanı filan izledi keyif yaptı kalkamıyo. dedimki yani biz gidince istersen yat akşama kadar. yok. bıktım artık ailesi bi sorun kendi bi sorun. kapıdan çıkıyorum bide utanmadan bidaha gelmezsiniz inşallah dedi ya. kötükedihüso
kızlar peki buluştunuzklava: tamam haber de vermediniz klava: ona da tamam çekiliş ne oldu hangi bebişe hediye alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?