• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Babamdan haber ver paylasiyim dedim..

Sukur kanser degil . Kanser taramasi cikmis sonuc negatifmis. Sorun bagirsak ve bobreklerdeymis. Gerci prof daha bu dememis ama dayimla konusmus kendi doktoru . Dayim boyle dedi. Bagirsaklarda kanama ve yirtik tarzinda bisey var. Kan kaybi varmis vucutta o yuzden bitkin dusuyormus . Kan verilcekmis artik . İsin verilcekmis filan . Hastanede yatabilirmis uzun sure. Uzun ve sabirli olmak sart dedi. Hos bir hastalik degilmis bu da. Ama kanser olmadigi icinde seviniyoruz . Kotunun iyisi . Allah beterinde korusun

Canım sevindim kanser değil bak çok şükür.Adını bile ağzıma almaya korkarım.Allahım korumuş.Evlerden uzak olsun.inş.iyileşir baban hızlı bir şekilde.Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Sukur kanser degil . Kanser taramasi cikmis sonuc negatifmis. Sorun bagirsak ve bobreklerdeymis. Gerci prof daha bu dememis ama dayimla konusmus kendi doktoru . Dayim boyle dedi. Bagirsaklarda kanama ve yirtik tarzinda bisey var. Kan kaybi varmis vucutta o yuzden bitkin dusuyormus . Kan verilcekmis artik . İsin verilcekmis filan . Hastanede yatabilirmis uzun sure. Uzun ve sabirli olmak sart dedi. Hos bir hastalik degilmis bu da. Ama kanser olmadigi icinde seviniyoruz . Kotunun iyisi . Allah beterinde korusun

çok sevindim canım kanser olmamasına inşallah atlatır babacığın hastalığını her hastalık kötü ama ne bileyim diğerinin adı bile soğuk neyse dualarımız babanla inşallah kısa sürede düzelir

ohhh bucucum en azından teşhis konuldu ve o iğrenç hastalık deil...
bi kere sana demiştim hatırlıyomusun babama kan vermişlerdi kendine gelmişti die...belki bizimkide öle bişeydi...

aman çok şükür yaaaa dualarımıza devam tabii....

babamdan haber ver paylasiyim dedim..

sukur kanser degil . Kanser taramasi cikmis sonuc negatifmis. Sorun bagirsak ve bobreklerdeymis. Gerci prof daha bu dememis ama dayimla konusmus kendi doktoru . Dayim boyle dedi. Bagirsaklarda kanama ve yirtik tarzinda bisey var. Kan kaybi varmis vucutta o yuzden bitkin dusuyormus . Kan verilcekmis artik . Isin verilcekmis filan . Hastanede yatabilirmis uzun sure. Uzun ve sabirli olmak sart dedi. Hos bir hastalik degilmis bu da. Ama kanser olmadigi icinde seviniyoruz . Kotunun iyisi . Allah beterinde korusun

öyle olmamasına sevindim burcu ya oh dedim valla.. Allah acil şifa versin inşllah.. En azından artık ne olduğu biliniyor çok şükür..

canım çok sevindim en azından teşhis konmuş artık iyileşme sürecine girilecek..ve neyseki o pis hastalık değilmiş..sende rahatlamışsındır biraz inşallah biran önce toparlar kendini ve hastanedende çıkar..

gözün aydın burcu en kısa zamanda topalrlar inşallah

Alinti yapmadim uzun olacak diye .
Herkese cok tesekur ederim arkadaslar :) Uzun ve zorlu bir surecmis tedavisi 4-5 ay hastane kalabilirmis ama sonucta tedavisi olan bisey buna sukur. Nerde varsa Allah sifalarini versin . Benim babaminda .

çok geçmiş olsun inşallah biran evvel iyileşir kuzun.

sağol canım inşallah.

slm kızlar moralim çok bozuk oğluma hamileyken ultrasonda bakıldığında böbreğinin birinde kanal daralması var ve buda ciddi enfeksiyonlara yol açar denmişti..ama doğumdan sonra düzelebilir demişlerdi hastaneye gittik doktor ultrason istedi ve sonuç aynı....hala bir böbreğinin kanalı dar çok can sıkıcı allah beterini vermesin...dünde yine elazığda deprem oldu iyice bunalıma girdim yine....tek başına korkuyorum ailem izmirde yasıo keske burda olsalardı eşimin nöbetlerinde bile tekim ben:((

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

arkadaşlar kızım hastalandı, öksürüyor, bronşlar dolu dolu, gece hiç uyumadı, bugün doktora gidiyoruz, dua edin ne olur...

geçmiş olsun..benimkide öyle.meme bile ememiyor sürekli öksürüyor.uykuda öksürüyor.
Çok çok geçmiş olsun canım bebişine. Allah şifa versin bir an önce. İnşallah iyileşir hemen yavrucuk çok üzüldüm.

sağol canım.amin inş çabuk düzelir.

Bi suru is var hic icimden gelmiyo

evet ya liste yaptım kendime yapılacaklar listesi ama bir çizik bile atamadım..

benimkide bronşiolit olmuştu içirdim ventolin günde 3 kere yarım ölçek
asist ve antibiyotikte içirdim mecbur ama düzeldi bebeğim
ver bebeğine bişey olmaz allahın izniyle düzelir
allahım kimseye helede çocuklara bebeklere hastalık verme :Saruboceq:

bende ventolin veriyorum ve iğnesi var.bugün 2.olduk ama salak hemşire bebek lğnesiyle vurmadı ve bacağı şişti..özellikle özel hastaneye gidip yaptırdım bir sorun çıkmasın diye..zaten benim kolumada serumu takayım derken mahvetmişti.aradım sert bir şekilde dile getirdim bacağının şiştiğini.birde tanıdık varya sinir oldum ya.neye üzüleceğimi şaşırdım..

sevindim canım kanser olmadığına ve teşhis konulduğuna.inş biran önce toparlar baban.

Kızlar kanguyla İlgİlİ o haberİ okudum Şİmdİ de Şok oldum.. Bende heveslendİm, dÜn akŞam 20 tl ya Şu dandİklerden aldım evde bİr deneyİm dedİm memnun olursam İyİsİnden alırım dedİm sabah kahvaltı sofrasını toplıycaktım dur dedİm onun İÇİne koyayım askıları saĞlam gÖzÜktÜĞÜ halde bİr aÇıldı elİmİ atmamla ardayı tutmam bİr oldu.. Sİnİrİm gerİldİ.. Çok korktum.. EŞİmde dÜn dalga geÇİp duruyodu 114 tl ya bulmuŞtum netten chıcco nun kİnİ, ne gerek var buda aynı İŞİ gÖrmÜyomu demİŞtİ.. Akıl vaar mantık var adamlar enayİmİ pİyasada 20 tl ya varken nİye 100 kÜsÜre hatta daha fazlasına satsınlar dedİm demekkİ var bİr bİldİklerİ.. Demekkİ daha İyİ ve gÜvenlİ dedİm bana gÜldÜ, ucuz dİye İstemİyorum sandı.. Hey allahım.. Arayıp nerdeyse kavga edİcektİm ucuzu aldık Çocuk dÜŞseydİ İyİ mİ olurdu dİye ama neysekİ ucuz atlattım kendİmİ yatıŞtırdım.. Hala da gergİnİm..

geçmiş olsun canım.bu aralar ben de kanguru almayı düşünüyordum.havalar düzeliyor en azından bakkala markete birlikte inip hava alırız diye düşünüyordum.mothercare de 70tl ya düşmüş hatta onu alayım diye düşünüyordum.ben de korktum şimdi. kaç gündür hevesleniyordum.aramızda kanguru kullanan memnun olan varsa marka adı söyleyebilir mi?CADIARZU

Arada yapiyor yine Oznur . Hele su spreyi sıktım gecen yine tikandi . Ama artik surekli degil en azindan. Ne olursa olsun yaninda ayrilamama durumu kaldi bende iste. Hala benle yatiyor tabi

onun için sordum zaten burcu artık yavaş yavaş yalnız bırakmaya başlamalısın bence görrüntülü bi telsiz al uzaktan izlersin hiç değlse yoksa kusması tamamen geçse bile takıntı olarak kalacak sende çok zorlanacaksın

allaha şükür korktuğun değilmiş, uzun sürsün yeterki sağsalim dönsün aranıza canım babacığın
allah daha beterinden korusun

Back
X