amanıııın hazırlanamıyom yetemiyom bi el atı verin gaaaari
biriniz bavul hazırlamaya biriniz dağıttığım yerleri toplamaya biriniz sürüpmeye biriniz bulaşık makinesini boşaltmaya biriniz 4 gömlekle 2 pant. ütülemeye gelin daaaaa sempatiksalakcinni
yettim arkadaşım yettim bak ben ütü yaparım fena değildir aram ütüyle ee bu arda tosuncuk nerelerde ona kim bakacak
adama bak ya akşam maça gidecekmiş şimdi söylüyor bana ne sinir oldum amakötükedihüso
biz de geliyoruz de ben gıcıklığına göndermek istemediğim zaman ya biz de geliyoruz bizi de götürebileceğin bir yerde izle diyorum ya da ayberki peşine takıyorum rahat edemesin diye . zaten o bizle maç izlemektense evde oturmayı ya da başka bir yere gidelim o zaman demeyi tercih ediyor.
evet cnm
sen kork hamile kalırsan görürsün gününü-tatlicadiarzu-
valla senin kardeşimin ve burcunun elinden tutup götürücem kadın doğumcuya
başka türlü bu karkuyla yaşanmaz iş şansla asla bırakılmaz
bak nilgüncüm gitti paşa paşa işini halletti
sorun bakalım
korktuğunuz yada beklediğiniz kadar zormuymuş:mymeka:
beni de götürcen miiiiibilmiyorumkismile valla bir kaza kurşununa kurban gidersem nerelerden atarım kendimi bilemiyorum hadi çoğunuzun 2. korkusu benim ki üüüüççç amanın düşünmesi bilem kabus gibi nefes alamıyorum bak valladelikafadulden
süpürmeye yetişemiyosan kalsın gelince süpür.
ütüyü orda yaparsın
makinenin boşalmasının acelesi mi var
bırak dağınık kalsındelikafaduldenkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
nası taktik ama:lepi:
tabi artık gittiği yerde dikenler iğneler batsın ondan sonra yaseminin bir tarafına hamarat hatun kızım o hiç öyle arkasında işleri bırakıp yola çıkar mı:)))
anam ne uyanık kızlar var aramızda
şaştım kaldım ayolaklinialirimsmile
hani bana hani bana
bana da bana da