Topigin ablasi olarak acilisi yaptik kulaklarimizi deldirdik bugun masallah cok yakisti kuzuma
hayırlı uğurlu olsun pelincim ortak talebe katılıyor ve foto diyorum
merhabalar, ben yeni üye oldum bu siteye, biraz geç kaldım ama, 10 aylık bir kızım var, ismi Duru, umarım deneyimlerimizi ve önerilerimöizi paylaşabiliriz. Herkese selamlar
hiç geç kalmadın allahın izniyle daha seneler var önümüzde... daha bizim kertiklerin düğünlerini yapıcaz :teytey:
Hosgeldin hayirli olsun duru bebegin adin ne kac kilo aldin hamilelikte kaci gitti yazarsan :)))) topige giris yapmis olursun
niye şaşırmadım acaba sırnaşık şey sırnaşık şey
şu aktivite masasını inceleyorum, güzel görünüyor ama tek soru işaretim oynar mı? oynamaz mı?
bilemedim şincik ne yapsam kiCADIARZU
ben de kiralasam mı diye düşündüm nilgün CADIARZU önce jokerde falan göstereyim ilgisine bakayım diye düşündüm ama dışarıda ilgilendiği şeyle evde ilgilenmiyor dengesiz bebe naniknanik
slm kızlar doktordan geldik malesef haberler ii deil dün gece kanamam başladı hafif sancılı başta korktum düşükmü diye doktora gittik bebeğim düşmemiş şükür ama düşük riskim varmış e yiğitte sürekli kucağımda..doktor istirahat verdi kanamam hala var dinlen dedi ama ne mümkün eşim çalışıo ve bi allahın kulu akraba yok mecburen devam yiğite bakmaya ben bu bebeği bu kadar istediğimi bilmiodum tabi istiorum ama kanamayı görünce çok üzüldüm korktum bu bebek bana allahımın bi armağanı çok daha ii anladım bu bebeği gerçektyen çok istiyorum..doktor eşime istirahat etmeli muhakkak demiiş.umarım bişiy olmazzzzzzz
allah 3.nüzü de korusun sevgi. bol bol konuşulmuş zaten bir şekilde birilerinden destek almak zorundasın. yiğit de burada senin nispeten ve mecburen azalan ilgindense annenin kardeşinin babanın ilgisini gördüğünde yatağını unutacaktır yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 hayranım bilgenin benzetmelerine zaten :))))
tembel işi aslında
eşyalı evi boyatıp temizleyeceğime tek tek temizleyip boşken boyanmış bir üste taşıycam :))))
allahım tembel işi diyo yaaaaaa akannehir huuuuuu yasemin taşınmaktan bahsediyoruz bacım nasıl tembel işi olabilir yahu :1shok: yaşın etkisi herhalde enerjisi bitmiyo bin maşallah :1no2:
Biz dün gece itibarıyla döndük İstanbul a ama keşke bir hafta daha kalsaymışım sevmiyorum artık bu şehri, bu semti özellikle orada ne güzel günde iki üç kere Canberk i dolaştırmaya çıkarıyordum deniz kenarında mis gibi havası, trafik gürültü yok eylül ayı olduğu için de kalabalık yoktu aklım kaldı eşime desem hemen yarın verir tayin dilekçesini hiç istemiyor İstanbul da yaşamayı.
Maalesef köpeğimizi kaybettik tedavi amacıyla vurulduğ antibiyotik zaten sorunlu olan böbrekleri bitirmiş tamamen çok ama çok acı çekiyordu hiç düzelme şansı da yoktu zaten yaşı da vardı o yüzden daha fazla acı çeksin istemedik. Dün gece on sekiz sene üzerine ilk defa onsuz eve girdim bomboş geldi çok koydu çok ama ne yapalım keşke insan olarak diyorum ben de o kadar yaşasam o kadar çok sevilsem o kadar iyi bakılsam.
canım hoşgeldin valla biz de eşimle arada konuşuyoruz büyük şehirde boğulacağına ayvalık'a yerleşsek rahat rahat sokakta oynayarak temiz hava temiz gıdayla mı büyüse diye... iki ucu pis değnek işte... orada sağlıklı ve büyük ihtimalle mutlu büyüyecek, burada mutlu ve çok iyi eğitimli büyüyecek... ama büyüdüğünde keşke az okusaymışım ama sağlıklı ve mutlu küçük yerde büyüseymişim derse mafoldumben
ebrucum başınız sağolsun tatlım. siz çok büyük sevap işlediniz o küçükcük "çocuğu" son gününe kadar el bebek gül bebek bakarak. eminim ki çok mutlu bir hayat sürdü, dediğin gibi keşke bizler de o kadar değer görerek, o kadar mutlu ve o kadar uzun yaşasak :kedi:
Cok alakasiz olcak ama . Benim bi arkadasin cocugu astim olmustu . Doktor elektrik supurgesinin su filtreli olarak degistirmesini soylemisti o zaman . Normalde torbali olanda bi cok tozu arkadan tekrar veriyor filan diye . Bende simdi degistircem makinayi miladi doldu . Var mi onerisi olan ?
benim arkadaşımın kızının da alerjik astımı vardı, rainbow almıştı ve müthiş memnun kaldı. hala da kullanıyor doğal olarak, perde koltuk halı yıkama evi havalandırma vs astımı atlatmamızda en büyük yardımcılardan biri oldu diyor
Bugun Eylül mutfakta yurutecken ocagi acti. Cok tehlikeli bunlar cookk.
benim gelin şimdiden yemek yapmayı öğrenmeye çalışıyor sanırım cokacimcoook
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bilgee nice nice yıllara erin bebişinizle sağlık ve mutlulukla
ben 22 de evlendim 6 bitti bizimde
teşekkür ederim özlem inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyütür güzel hayatlar süreriz
Seneye topikce tatile kaplicaya bel agrisina iyi gelen neresiyse :)))
valla ben umuta şimdiden söyledim ilk maaşından bana full fizik tedavi ısmarlayacak gamyoncuiremsu
Cok yazalim gunduzculer cok zorlansin . Onlarda gece gelsinler boylece.
:dilcikar: hain dünür :dilcikar:
bu arada biri yasemin e sormuş kim senin dünür diye o hamarat atom karınca benim dünürüm olur ona göre bu arada yasemin duymasın vazgeçmesin ama bu kız bugün çok fena hep mızmız herşeye gel gel yapıyor sonra başlıyor ağlasmaya ama koca gardolap nasıl gitsin onun ayağına ama bu akşam ilk kez 1 kase çorbayı bitirdi sütlü tarhana maşallah maşallah hiç umudum yoktu ama kaşığa ağzını açtı hiç çıkarmadan öğürmeden yuttu az ısıtmıştım pişman oldum ama azar azar arttırırım çok mutluyum
maşallahhhhhhhhhhhh devamı gelir inşallah

yine kitap diycem :kedi:
bilgeeeeeeeeeeeeee nice senelere canım bizim de kasımda 3 olacak inşallah benim kocayı kapmazlar diye oturdum babamın evinde doya doya ben almasam kimse almazdı o yüzden 28 de evlendim o da 34 tü
canım sağolasın yerimseniben
ben hangimiz kalırdık kim kimi kaçırmadı bilemedim şimdi bilmiyorumkismile ben 29dum eşim 30 opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşım
valla ben bir daldım ancak çıkabildim...
ayol ne geveze bizim kızlarda...
bize nazire yapıyolar cicim... gündüz şişiriyoruz akşam canları çıkıyor sempatiksalakcinni
oooooooo herkeşler gelmiş günaydın inşallah bugün bilg. bana kalır da konuşabilirim
olumunekankayizsmile bizle kal melikeeeeeeee
günaydın meralcim bilge nevra öpem sizi du Şenizişlerim vardı dün hiç bakamadım. bu sabahda geldiğimden beri geçmişi okuyyorum-tatlicadiarzu-bu hale geldim akşamcılar sayesinde

klava:
günaydın tülaaaaay
nevraaaaaaa sobeeeee

ve diğer tüm arkadaşlar günaydın :bbo: zırvalayabilirim peşinen söyleyeyim çok uykusuzum zira mirmirmirmir
aklımdayken bebeklerin toplu fotosuna katılmak isteyenler albümlerine bebeklerinin uyurken bir fotoğrafını koyup fotonun ismini de bebeğin ismi olarak koyup bana özelden haber verirlerse onlarınkini de alırım... bu haftasonuna kadar yollayın lütfen sonra bir daha yapacağımı sanmıyorum... berna dönüp de aryayı da ekleyin demezse tabii!!!