Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesler yoğun herhalde nevracım
ben hazırlanıyorum samsuna geçmek için haftaya yokum yani
nilgünün bayıldığım lafıyla şöyle tarif edeyim bu günkü halimi;
mıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı döşerim
evin içinde bi sağa bi sola koşuyorum resmen hem hazırlancam hem düzenliycem diye![]()
tenefüsteyim:)
hop dedim bir bakim foruma:)
dilerim herkes iyidir:)
çok belli olmuyo ama belli olduğu kadar anlayan çıkar belki canan :)
anlayan olmazsada olsun bi çare bulcaz artıkın :)))))
eğer ip bulamazsam anneme yollamayı düşünüyorum ponponlarını yapıp
bitti şükür hazırlığım nevracımmmm olumunekankayizsmile sağol canım benim, sende burak paşayı öp kokla benim için emikolay gelsin hamarat arkadaşım . ben yazıncaya kadar sen toparlamışsındır herşeyii. sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum .. Haktan paşayı ve seni kocaman seni kocaman öpüyorumm
heee tabi gerisini annen hallatsin dimiiiii kaydirigubbakcemile3
bulursun herhalde canan vardır muhakkak ipçiler çarşıda
kız bulamazsan ben alır gönderirim sana kargoyla :))))
bitti şükür hazırlığım nevracımmmm olumunekankayizsmile sağol canım benim, sende burak paşayı öp kokla benim için emi
aniden giderim belki eşimi bekliyorum o ne zaman gelirse çıkcam o gelene kadar laflayayım gene
birden kaybolursam merak etmeyin emi :)))))
VARMIŞ İPÇİ KOMŞUYA SORMUŞTUM GÖRDÜM SANKİ DEMİŞTİ KARS A GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ ORDA KESİN BULURUM BU HAFTA SONU MİSAFİRLERİM VAR HAFTAYA YEMEĞE DAVETLİYİZ ÖBÜR HAFTADA KAR YAĞAR KESİN sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey BENDEKİ ŞANS DA
CANIM SAĞOL EĞER BULAMAZSAM ANNEM TAKIM ÖRÜYOPRNMUŞ YAĞMURA BAYRAMLIK ONU GÖNDERCEK KURBANA KADAR ONDAN İSTERİM ALIR YOLLAR SAĞOL GÜZEL DÜŞÜNCEN İÇİN ŞenizŞenizŞeniz
heee tabi gerisini annen hallatsin dimiiiii kaydirigubbakcemile3
bulursun herhalde canan vardır muhakkak ipçiler çarşıda
kız bulamazsan ben alır gönderirim sana kargoyla :))))
bitti şükür hazırlığım nevracımmmm olumunekankayizsmile sağol canım benim, sende burak paşayı öp kokla benim için emi
aniden giderim belki eşimi bekliyorum o ne zaman gelirse çıkcam o gelene kadar laflayayım gene
birden kaybolursam merak etmeyin emi :)))))
ebruuu nasılsın canııım?
canberk nasıl?
herkese merhaba hastalara geçmiş olsun ben hala temizlik yapıyorum müsait olunca giricem inşallah..
utandım şimdi bak :kedi:
sağol böyle düşündüğün için canımmm olumunekankayizsmile
ateşi bi kulaktan farklı bi kulaktan farklı çıkıyomuş kuzunun, 38 i geçmemiş ateşi
acaba kulak iltihabımı varda tek kulaktan ateşi yüksek diye düşündük ama o zamanda kulağını tutardı ağrısı olurduda dedik((
minik kuzumuz hemencik iyileşsin yaaaa :Saruboceq:
moralinin düzelmesine sevindim nevracım olumunekankayizsmile
eşinede maşallah deyip şöyle kocamantakıyorum kaydirigubbakcemile3
aman sende maşallah demeyi unutma
sana ses vermeye geldim meralcimmm Şeniz
ay bu öpücük oldu napalım idare et kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin hamarat arkadaşım, yorma kendini emi :1hug:
herkesler yoğun herhalde nevracım
ben hazırlanıyorum samsuna geçmek için haftaya yokum yani
nilgünün bayıldığım lafıyla şöyle tarif edeyim bu günkü halimi;
mıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı döşerim
evin içinde bi sağa bi sola koşuyorum resmen hem hazırlancam hem düzenliycem diye![]()
Ben görüp de cevap yazana kadaar bir saat olmuş.
İyiyiz canım Canberk haylazlık peşinde klavyeye dalıyor şu an.
Bunun dışında ev derleme toplama bitmedi bugün kadın geldi de günlerden sonra ancak toparlanabildim tam anlamıyla vallahi sen iyi dayanıyorsun her hafta aynı terane.
Yine yolculuk var sanırım güle güle gidin güle güle gelin.
ebrucum selam. birkaç gün geçmişi okuyamamıştım dün okudum köpeğinizi kaybetmişsiniz. çok üzüldüm canım. başınız sağolsun.
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar , iyi hafta sonları .. pazartesi görüşmek üzere..
yasemincim tekrar iyi yolculuklar .. selametle get, selametle evine dön canım ark..
güzel anneleri ve tatlı bebişlerini öpüyorummmm
Ben görüp de cevap yazana kadaar bir saat olmuş.
İyiyiz canım Canberk haylazlık peşinde klavyeye dalıyor şu an.
Bunun dışında ev derleme toplama bitmedi bugün kadın geldi de günlerden sonra ancak toparlanabildim tam anlamıyla vallahi sen iyi dayanıyorsun her hafta aynı terane.
Yine yolculuk var sanırım güle güle gidin güle güle gelin.
kolay gelsin canım fazla yorma kendini bak kocişin de yok dikkat et :))
utanma canım utandımak için demedim ben opuyorumnanaktan
allah iyiliğini versin :))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdiden iyi yolculuklar canım. kuzuya ve kendinize iyi bakın.
bu arada bilgeyle konuştum dışarıdaydım çok gürültü vardı ama 38 i geçmiş ateşi umutun. o yüzden de diş bu kadar ateş yapmaz demiş doktor. ama berkayın da bu sefer 38 i geçti diş çıkarırken hatta bir iki gün öksürdü burnu aktı demiştim ya dişin patlamasıyla hepsi kesildi. hatta annemle konuştuk şimdiakşamdan sabaha bu kadar düzelmesi onu bile şaşırtmış. umarım umut un da öyledir başka bir rahatsızlık değildir.
Hay Allahım ya televizyon sehpası camlıydı bizim Canberk düşer de çarpar kırar diye çıkarttık ama camların oturduğu yerde küçük yuvarlak yuvaları kalmış baktım tvnin önünde bir şeylerle uğraşıyor Canberk ne yapıyorsun dememle ağzına atması bir oldu minik bir plastik parça nasıl çıkardı benim bile haberim yok nereden gördü onları bilmiyorum hemen aldım ağzından tabii ya görmeseydim ya yutsaydı daha doğrusu yutamasaydı Allah korusun yavrularımızı her şey bir anlık Allah a emanetler.