• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

herkesler yoğun herhalde nevracım
ben hazırlanıyorum samsuna geçmek için haftaya yokum yani
nilgünün bayıldığım lafıyla şöyle tarif edeyim bu günkü halimi;
mıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı döşerim :1:
evin içinde bi sağa bi sola koşuyorum resmen hem hazırlancam hem düzenliycem diye :1:

kolay gelsin hamarat arkadaşım . ben yazıncaya kadar sen toparlamışsındır herşeyii. sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum .. Haktan paşayı ve seni kocaman seni kocaman öpüyorumm

eğer ip bulamazsam anneme yollamayı düşünüyorum ponponlarını yapıp

heee tabi gerisini annen hallatsin dimiiiii kaydirigubbakcemile3
bulursun herhalde canan vardır muhakkak ipçiler çarşıda
kız bulamazsan ben alır gönderirim sana kargoyla :))))

kolay gelsin hamarat arkadaşım . ben yazıncaya kadar sen toparlamışsındır herşeyii. sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum .. Haktan paşayı ve seni kocaman seni kocaman öpüyorumm
bitti şükür hazırlığım nevracımmmm olumunekankayizsmile sağol canım benim, sende burak paşayı öp kokla benim için emi

aniden giderim belki eşimi bekliyorum o ne zaman gelirse çıkcam o gelene kadar laflayayım gene
birden kaybolursam merak etmeyin emi :)))))

bitti şükür hazırlığım nevracımmmm olumunekankayizsmile sağol canım benim, sende burak paşayı öp kokla benim için emi

aniden giderim belki eşimi bekliyorum o ne zaman gelirse çıkcam o gelene kadar laflayayım gene

VARMIŞ İPÇİ KOMŞUYA SORMUŞTUM GÖRDÜM SANKİ DEMİŞTİ KARS A GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ ORDA KESİN BULURUM BU HAFTA SONU MİSAFİRLERİM VAR HAFTAYA YEMEĞE DAVETLİYİZ ÖBÜR HAFTADA KAR YAĞAR KESİN sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey BENDEKİ ŞANS DA
CANIM SAĞOL EĞER BULAMAZSAM ANNEM TAKIM ÖRÜYOPRNMUŞ YAĞMURA BAYRAMLIK ONU GÖNDERCEK KURBANA KADAR ONDAN İSTERİM ALIR YOLLAR SAĞOL GÜZEL DÜŞÜNCEN İÇİN ŞenizŞenizŞeniz

VARMIŞ İPÇİ KOMŞUYA SORMUŞTUM GÖRDÜM SANKİ DEMİŞTİ KARS A GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ ORDA KESİN BULURUM BU HAFTA SONU MİSAFİRLERİM VAR HAFTAYA YEMEĞE DAVETLİYİZ ÖBÜR HAFTADA KAR YAĞAR KESİN sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey BENDEKİ ŞANS DA
CANIM SAĞOL EĞER BULAMAZSAM ANNEM TAKIM ÖRÜYOPRNMUŞ YAĞMURA BAYRAMLIK ONU GÖNDERCEK KURBANA KADAR ONDAN İSTERİM ALIR YOLLAR SAĞOL GÜZEL DÜŞÜNCEN İÇİN ŞenizŞenizŞeniz

ne demek canımmm olumunekankayizsmile

mamba nasılsın? alin di kızının adı yanlış hatırlamıyosam kızın nasıl?
sütümüzü sormuştun azaldımı diye sanırım
benim sütüm iyi hala
devamlı emdiği için pek azalma olmadı
emekleme tutunup kalkma tutunarak yürüme durumları bizde de aynı
sadece alt 2 dişimiz var üstler ne zamandır kabarık ama bi türlü çıkaramadı
uyku düzeni bizde de bozuk
bizde durum böyle
büyüdükçe daha farklı sorunları oluyo miniklerin :)))

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar , iyi hafta sonları .. pazartesi görüşmek üzere..
yasemincim tekrar iyi yolculuklar .. selametle get, selametle evine dön canım ark..

güzel anneleri ve tatlı bebişlerini öpüyorummmm

ebruuu nasılsın canııım?
canberk nasıl?

Ben görüp de cevap yazana kadaar bir saat olmuş.
İyiyiz canım Canberk haylazlık peşinde klavyeye dalıyor şu an.
Bunun dışında ev derleme toplama bitmedi bugün kadın geldi de günlerden sonra ancak toparlanabildim tam anlamıyla vallahi sen iyi dayanıyorsun her hafta aynı terane.
Yine yolculuk var sanırım güle güle gidin güle güle gelin.

herkese merhaba hastalara geçmiş olsun ben hala temizlik yapıyorum müsait olunca giricem inşallah..

kolay gelsin canım fazla yorma kendini bak kocişin de yok dikkat et :))

utandım şimdi bak :kedi:
sağol böyle düşündüğün için canımmm olumunekankayizsmile

ateşi bi kulaktan farklı bi kulaktan farklı çıkıyomuş kuzunun, 38 i geçmemiş ateşi
acaba kulak iltihabımı varda tek kulaktan ateşi yüksek diye düşündük ama o zamanda kulağını tutardı ağrısı olurduda dedik :(((
minik kuzumuz hemencik iyileşsin yaaaa :Saruboceq:

moralinin düzelmesine sevindim nevracım olumunekankayizsmile
eşinede maşallah deyip şöyle kocaman :nazar: takıyorum kaydirigubbakcemile3
aman sende maşallah demeyi unutma

sana ses vermeye geldim meralcimmm Şeniz
ay bu öpücük oldu napalım idare et kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin hamarat arkadaşım, yorma kendini emi :1hug:

utanma canım utandımak için demedim ben opuyorumnanaktan

herkesler yoğun herhalde nevracım
ben hazırlanıyorum samsuna geçmek için haftaya yokum yani
nilgünün bayıldığım lafıyla şöyle tarif edeyim bu günkü halimi;
mıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı döşerim :1:
evin içinde bi sağa bi sola koşuyorum resmen hem hazırlancam hem düzenliycem diye :1:

allah iyiliğini versin :))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdiden iyi yolculuklar canım. kuzuya ve kendinize iyi bakın.

bu arada bilgeyle konuştum dışarıdaydım çok gürültü vardı ama 38 i geçmiş ateşi umutun. o yüzden de diş bu kadar ateş yapmaz demiş doktor. ama berkayın da bu sefer 38 i geçti diş çıkarırken hatta bir iki gün öksürdü burnu aktı demiştim ya dişin patlamasıyla hepsi kesildi. hatta annemle konuştuk şimdiakşamdan sabaha bu kadar düzelmesi onu bile şaşırtmış. umarım umut un da öyledir başka bir rahatsızlık değildir.

Bunun dışında ev derleme toplama bitmedi bugün kadın geldi de günlerden sonra ancak toparlanabildim tam anlamıyla vallahi sen iyi dayanıyorsun her hafta aynı terane.

ebrucum selam. birkaç gün geçmişi okuyamamıştım dün okudum köpeğinizi kaybetmişsiniz. çok üzüldüm canım. başınız sağolsun.

Hay Allahım ya televizyon sehpası camlıydı bizim Canberk düşer de çarpar kırar diye çıkarttık ama camların oturduğu yerde küçük yuvarlak yuvaları kalmış baktım tvnin önünde bir şeylerle uğraşıyor Canberk ne yapıyorsun dememle ağzına atması bir oldu minik bir plastik parça nasıl çıkardı benim bile haberim yok nereden gördü onları bilmiyorum hemen aldım ağzından tabii ya görmeseydim ya yutsaydı daha doğrusu yutamasaydı Allah korusun yavrularımızı her şey bir anlık Allah a emanetler.

ebrucum selam. birkaç gün geçmişi okuyamamıştım dün okudum köpeğinizi kaybetmişsiniz. çok üzüldüm canım. başınız sağolsun.

Canım çok teşekkür ederim minicik bir candı işte gitti bir hafta oldu bile. Bizde hala çok üzülüyoruz zormuş gerçekten.

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar , iyi hafta sonları .. pazartesi görüşmek üzere..
yasemincim tekrar iyi yolculuklar .. selametle get, selametle evine dön canım ark..

güzel anneleri ve tatlı bebişlerini öpüyorummmm

güle güle canım öpüldünüz oğlunuzla :)))) amin canım sağol olumunekankayizsmile

sağol canım alıştım artık o terane hayatımın bir parçası oldu
çocuk doğduktan sonra biraz zorlandım ama onada alışıyorum sağol canım sağlıcakla kalın haylazımıda öp yerime opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım fazla yorma kendini bak kocişin de yok dikkat et :))

utanma canım utandımak için demedim ben opuyorumnanaktan

allah iyiliğini versin :))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdiden iyi yolculuklar canım. kuzuya ve kendinize iyi bakın.

bu arada bilgeyle konuştum dışarıdaydım çok gürültü vardı ama 38 i geçmiş ateşi umutun. o yüzden de diş bu kadar ateş yapmaz demiş doktor. ama berkayın da bu sefer 38 i geçti diş çıkarırken hatta bir iki gün öksürdü burnu aktı demiştim ya dişin patlamasıyla hepsi kesildi. hatta annemle konuştuk şimdiakşamdan sabaha bu kadar düzelmesi onu bile şaşırtmış. umarım umut un da öyledir başka bir rahatsızlık değildir.

sağol canım sende dikkat et kendine ve öp yakışıklılarını :)))))

umutumda bir an önce düzelir inşallah yaaa:(((
bi atlataydık şu diş olaylarını boshayallersmile
sonra ne çıkacak bakalım :sinifsinif:
allah başka dert vermesin derman aratmasın sağlık versin evlatlarımızada bizede

Allah korumuş ebru çok fena bunlar ya çok keskin gözleri var dün gecede yağmurun sesi çıkmıyor oynuyor öyle köşede bir baktım at arabası var müzikli onun küçük tekerleğini çıkarmış inceliyor ya nasıl çıkardın onu sert çıkacak gibi değil allahtan yutmadan yakaladım yağmur zaten halıları falan kaldırıyor yastıkları yere indiriyor oyuncaklarını koltukların altına sokuyor bile bile cadı cadı

Hay Allahım ya televizyon sehpası camlıydı bizim Canberk düşer de çarpar kırar diye çıkarttık ama camların oturduğu yerde küçük yuvarlak yuvaları kalmış baktım tvnin önünde bir şeylerle uğraşıyor Canberk ne yapıyorsun dememle ağzına atması bir oldu minik bir plastik parça nasıl çıkardı benim bile haberim yok nereden gördü onları bilmiyorum hemen aldım ağzından tabii ya görmeseydim ya yutsaydı daha doğrusu yutamasaydı Allah korusun yavrularımızı her şey bir anlık Allah a emanetler.

aman allaha emanet yavrularımız
haktanın kakasından kağıttan tut minik oyuncak tlfnun plastik düğmesine kadar çıktı
ne kadar takip edersen et edeceklerini ediyolar bu minik kuduruklar

kaynanam yeni gitti kızlar.. kendi kayınvalidesinden çektikleri yüzünden psikolojisi bozuk ve biz her bir araya gelmemizde yani haftada ik kere ben aynı şeyleri dinliyorum.. ve kim olursa olsun içtenlikle kendimi vererek dinlediğim için üzülüyorum halbuki 33 yıllık aynı olayları anlatır durur ama elimde değil üzülüyorum ve konuşarak yğrek tüketiyorum.. şuanda başım çatlıyor.
geçen pazar dinlemiştim en son.. şimdi de evlerini kiraya verip kiraya çıkacaklar.. şimdi stresten hastalanıp ölücez sanıyolar ölğm korkusu basmış bunları.. sanki korkup önlem alınca olmıycak da..
geçen sene haziranın 2 sinde görümcemin kayınpederi 12 sinde de benim babam vefat etti... bunlar akılları sıra iki dünür öldü e bizde stresli yaşıyoruz ve şimdiye kadar bi hastalık geçirmedik ya hasta olup ölürsek diye korkuyorlar.. yoksa 33 yıldır çektikleri ni şimdi ortada yeni bir olay yokken niye hasta olcak adam diye diye korksun ki??
birde eşimi suçlayıp durdu, yok murat beni bir kere savunmadı inip aşağı siz benim annemden ne istiyosunuz demedi deyince tepemin tası attı..
özlemm diyo beni hep savundu diyo ben de dedimki neye güvenerek seni savunabilirdi askerliğini yapmamış çocuk anne ozaman dedimm.. babası kendi anne babasına karşılarında duramamışsa o ne yapabilir di dedim.. hem şunu unutmaki bazı insanlar çıkarları uğruna herşey yaparlar dedim.. anladıysa anladı.. görümcem onların iki evini müteahite vermenin hayaliyle yaşıyor... muratın asla gözü yok anne bunu iyi bil dedim.. müteahit alırsa kendine kocaman bahçeli bir ev al dedim bizi aklına getirme dedim.. anlamamıştır ama çünkü biz ne yapsak gözlerine gelmiyo... enayiliğimize douymayalım işte..

offff o beni nasıl şişirdiyse kızlar bende içimi buraya döktüm.. gidip bi ilaç içeyim :(((((

Merhabalr kızlar nasılsınızuzun zamnadır giremiyordum ne var neyoknasıl bebişlerrr.

Kızlar ya ben nezamndır giremiyorum ya öznrun adresini pelin attım sana mail dedi ama gelmemiş hediyeyi hala gönderemedim bana yazarmsınız adressiiiiii.öznurcum sende kusura bakma geç oldu ama. çok yoğunum gerçekten evdede hiç giremiyorum pc yoktu sonunda pazargünü alık laptop ama daha açıp bakmadım bile

Back
X