- 30 Ekim 2008
- 2.506
- 32
- 158
Bizimkilerde gelecek afakanlar basıyor şimdiden düşündükçe bari ben işe başlayınca gelsinler tamam tabii ki gelecekler tabi ki kalacaklar ama iki haftaya razıyım da daha da uzatmasalar aslında benim k.valdenin en büyük hayali kışı bizde geçirmekama merdivenler yüzünden kalamıyor yani kazara asansör bir yapılsa ya da düz ayak bir eve falan çıksak kurtuluşumuz yok her kış bizdeler bir de hepsini geçtim şöyle bir sorun var benim üç kedim var evde mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz ama bunnlar neffffrettt ediyor kedilerden şimdi kedilerin odasını çocuk odası yapacağım zaten orada durmuyorlar ancak bunlar gelince ya da yemek yerken kapatıyordum o odaya demin telde söyledim biz gelince ne olacak peki diyor kediler kapanınca bütün gün miyavlıyorlar o sesleri çıldırtıyor beni adam boyna konuşacak vazgeçin şunlardan, atın diye ben tatsızlık olmasın diye cevap vermeyip kendi kendimi yiyeceğim şimdi odaları da olmayacak nereye koyayım ki ben bu kedileri yav of
hımmmm senin durumun farklıymış ama ebrucum, e biraz idare edilirde fazla uzarsa, zor işin hakketten...
heeeeeee ben iyiden pamuk helva (şeker) gibi oldum fıçı modeli
alla allaaaaaaaaaaaa ne demek atın ya... canlıdan bahsediyoruzsonuçta siz mutluysanız bu eşinin de mutlu olduğu anlamına gelir eşine söyle bu laflar beni çok üzüyor de muhtemelen gerekeni söyleyecektir anasına babasına. sonuçta eşin de kedicikleri evlat gibi benimsemeseydi şimdiye çoktan giderlerdi
işte ayrı şehirlerinde böyle dezavantajı var... gelip haftalarca kalmaları vs... aynı şehirde en azından birkaç saat tahammül ediyorsun... ha tabii benimki gibi aynı şehirde kalmaya gelen modellerineyse susayım ben
![]()
amanın bu dertten fena muzdarip arkdaşım benim, seni ben terapiye alcam bigün
[