2009 Aralık Anneleri

Bizimkilerde gelecek afakanlar basıyor şimdiden düşündükçe bari ben işe başlayınca gelsinler tamam tabii ki gelecekler tabi ki kalacaklar ama iki haftaya razıyım da daha da uzatmasalar aslında benim k.valdenin en büyük hayali kışı bizde geçirmek :24: ama merdivenler yüzünden kalamıyor yani kazara asansör bir yapılsa ya da düz ayak bir eve falan çıksak kurtuluşumuz yok her kış bizdeler bir de hepsini geçtim şöyle bir sorun var benim üç kedim var evde mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz ama bunnlar neffffrettt ediyor kedilerden şimdi kedilerin odasını çocuk odası yapacağım zaten orada durmuyorlar ancak bunlar gelince ya da yemek yerken kapatıyordum o odaya demin telde söyledim biz gelince ne olacak peki diyor kediler kapanınca bütün gün miyavlıyorlar o sesleri çıldırtıyor beni adam boyna konuşacak vazgeçin şunlardan, atın diye ben tatsızlık olmasın diye cevap vermeyip kendi kendimi yiyeceğim şimdi odaları da olmayacak nereye koyayım ki ben bu kedileri yav of

hımmmm senin durumun farklıymış ama ebrucum, e biraz idare edilirde fazla uzarsa, zor işin hakketten...

heeeeeee ben iyiden pamuk helva (şeker) gibi oldum fıçı modeli :6:

alla allaaaaaaaaaaaa ne demek atın ya... canlıdan bahsediyoruz :57: sonuçta siz mutluysanız bu eşinin de mutlu olduğu anlamına gelir eşine söyle bu laflar beni çok üzüyor de muhtemelen gerekeni söyleyecektir anasına babasına. sonuçta eşin de kedicikleri evlat gibi benimsemeseydi şimdiye çoktan giderlerdi :34:
işte ayrı şehirlerinde böyle dezavantajı var... gelip haftalarca kalmaları vs... aynı şehirde en azından birkaç saat tahammül ediyorsun... ha tabii benimki gibi aynı şehirde kalmaya gelen modelleri :57: neyse susayım ben :47:

amanın bu dertten fena muzdarip arkdaşım benim, seni ben terapiye alcam bigün

[

sağol pelincimya kimseden ses çıkmayınca götürdüm acıbademe. kadın önceki doktorun verdiği ilaç için o verilirmi hiç göze sürülür mü hiç o da çoğaltmış olabilir vs gibiyorumlar yaptı.. of ya kime güvenicez yani.. şimdi bi göz merhemi verdi bakalım 5 gün sür dedi mutlaka geçer ama tekrar ederse tekrar gel dedi. tekrar etmezse sorun yok dedi. egzama ama bulaşıcı değil dedi.. çamaşır deterjanını değiştirmiştim ondan olabilirmiş. hey allahım yarabbim.. şu kuzular hiç hasta olmasa nekadan gzel olur..

neyse kociş izinli bugün kız uyanınca dışarı çıkcaz. ebebek vs. azcık alışveriş gezme filan görüşürüz çok konuşmayın gece yormayın beni ;p

Hadi buyur bakalım zaten uçuk olması benim de hiç aklıma yatmamıştı kimden kapacak ki bu çocuk daha şimdiden uçuk virüsünü?
Çok geçmiş olsun Sibel geçer biran önce inşallah. Naz beyaz tenli ya daha hassas oluyor tabii dış etkenlere karşı.

nevracım biz iyiiz şükür küçük hanımın istekleri dogrultusunda bi hayat geçiriyorum.burak paşanasıl? Benşm cadıda 3 adımdan sonra hop toto yerde bayadır böyle bi ilerleme yok.4 gün tatilden sonra çalışmak fena çok kolay gelsin canım sana

Bende severim k.valdemi Nilgün aynı seninki gibi hiçbir şey söylemez bana, geldi mi mutfak işini hep o yapar hasta bile olsa çok iyi bir insandır da işte kalış süresi çok fazla uzayıp kişisel konfor alanı daralınca batmaya başlıyor bana da her şey.
Canberk e de çok iyi bakar eminim o yönden de gözüm arkada kalmaz hiç.

bende öyleyim genelde burda bu konuyla ilgili hiç yorum yapmadım ama hakketten hakkını helal etsin, doğum yaptığımda 2 seferdede annemden iyi baktı bana ayağımı yere bastırmadı da
benimde bu konuyla ilgili sıkıntım var tabi
kayınpederle birlikte gelince başlıyor, 1 hafta iyiler 2. hafta başlıyorlar takışmaya sonra da
gerginlikleri bizide geriyor,
bu zamana kadar gelmelerini istememenin tek ama tek sebebi bu

nevracım biz iyiiz şükür küçük hanımın istekleri dogrultusunda bi hayat geçiriyorum.burak paşanasıl? Benşm cadıda 3 adımdan sonra hop toto yerde bayadır böyle bi ilerleme yok.4 gün tatilden sonra çalışmak fena çok kolay gelsin canım sana

kıymet yaptın mı yemekleri, bitti mi hazırlık

amanın bu dertten fena muzdarip arkdaşım benim, seni ben terapiye alcam bigün

terapiden sonra da anlamıcam ben aynı şehirdeyken kalma işini :35: hani çok kaçırırsın çok geç olmuştur araba kullanmayalım dersin bunu anlıyorum eyvallah da... ay neyse zaten çıkma saatim gelmiş "parka" diyen kuzuma gideyim :29:

eeeeeee şimdi bu "parka" dedikçe götürürüm ben bunu parka :27: gecenin 3ünde iki tip parkta :37:

terapiden sonra da anlamıcam ben aynı şehirdeyken kalma işini :35: hani çok kaçırırsın çok geç olmuştur araba kullanmayalım dersin bunu anlıyorum eyvallah da... ay neyse zaten çıkma saatim gelmiş "parka" diyen kuzuma gideyim :29:

eeeeeee şimdi bu "parka" dedikçe götürürüm ben bunu parka :27: gecenin 3ünde iki tip parkta :37:

bilahere görüşcez, çocukluğuna incem senin :27::33:
hayde git şimdi parka diyen oğluşuna, öp yerimede
kesin gidersin gece gündüz demeden

ya gündüzki sohbete katılamadım bugün:2:
başım ağrıyor mümkün olduğunca uzanıyorum.. arda uyuyunca bir saat bende uyudum daha kötü olmuşum.. ilaç aldım faydası olmadı.. normalde keserdi en basit hap bile benim baş ağrımı, ama bir-iki haftadır, kronik oldu baş ağrım.. bazen bıçak saplanması gibi de giriyor

ya gündüzki sohbete katılamadım bugün:2:
başım ağrıyor mümkün olduğunca uzanıyorum.. arda uyuyunca bir saat bende uyudum daha kötü olmuşum.. ilaç aldım faydası olmadı.. normalde keserdi en basit hap bile benim baş ağrımı, ama bir-iki haftadır, kronik oldu baş ağrım.. bazen bıçak saplanması gibi de giriyor

geçmiş olsun migrenin felan olmasın daha önce olurmuydu hiç,
bende varda özellikle adet denemi yaklaştıkça mutlaka tutar ve ağzıma tükürür

tmzlık bttı nılgunum ymk ısı ıcn kaynanamdn habr bklym balhk alcm dmstı hafta şnu aradm aldn mı dye arcm ddı bklyrm yksa yapcktm frnda bsylr.aramazsa yada gtrmzse suc onun otrur kahvaltı edrz yada onlarda ck mshurdur dşardn sylrler napym bn smdı:)

bende öyleyim genelde burda bu konuyla ilgili hiç yorum yapmadım ama hakketten hakkını helal etsin, doğum yaptığımda 2 seferdede annemden iyi baktı bana ayağımı yere bastırmadı da
benimde bu konuyla ilgili sıkıntım var tabi
kayınpederle birlikte gelince başlıyor, 1 hafta iyiler 2. hafta başlıyorlar takışmaya sonra da
gerginlikleri bizide geriyor,
bu zamana kadar gelmelerini istememenin tek ama tek sebebi bu
Hımm o da zor tabii Nilgün evin içindeki huzursuzluk çok gerer insanı tahmin edebiliyorum çocukları da olumsuz etkiler.

Ben de bu yatılı kalma olayını hiç anlamam hiçbir yerde de kalmam kalamam annemlerde bile çok enderdir gece kaç olursa olsun döneriz evimize insan kendi yatağını düzenini arar yav. Hele de aynı şehirdeyken hadi eskiden vasıta bilmemne azmış belki kalınabilirmiş de şimdi ne diye kalırlar o da ilginç tabii.

tmzlık bttı nılgunum ymk ısı ıcn kaynanamdn habr bklym balhk alcm dmstı hafta şnu aradm aldn mı dye arcm ddı bklyrm yksa yapcktm frnda bsylr.aramazsa yada gtrmzse suc onun otrur kahvaltı edrz yada onlarda ck mshurdur dşardn sylrler napym bn smdı:)

Kıymet iki kere okudum ama anlamadım bir şey o nasıl yazı eyle:37:

e bekle sen biraz daha o zaman kıymetcim, balık aldım derse yanına salata mervimek çorba yaparsın, yok almazsa söyleyin gitsin dışardan hiiiiiiiiiiiiiiiiç yorma kendini

telefondan yazdı zannımca,
temizlik bitmiş, kayınvalidesi balık alcakmış, ama hala almamış, alınca haber verecekmiş, almazsa kahvaltı ederlermiş, yada kayınvalidesinin alışkın olduğu biçimde dışardan söylerlermiş
sanırım bu, en azından benim anladığım bu canım :27:

Arkaaşlarr yıkanabilen halıdan bahsetmişsiniz.adı markası falan varmı peki?kilim gibiyse kaymıyor mu peki?mutfak halım açık renk çok çektim şimdi mutfağa halı alacam da bunu okuyunca sorayım dedim

ben geldim gidiyorum
samsuna dönüyoz bu akşam
yarın döncektik ama akşam gidelim dedi kociş
bakalım ne zamana döncem
kendi anneme geçince haber veririm size
kocamaaaaan öptüm sizi
sizde yeğenlerimde allaha emanet olun

ay dünürüm yoktu bugün onada selam söyleyin öpsün gelinimi

telefondan yazdı zannımca,
temizlik bitmiş, kayınvalidesi balık alcakmış, ama hala almamış, alınca haber verecekmiş, almazsa kahvaltı ederlermiş, yada kayınvalidesinin alışkın olduğu biçimde dışardan söylerlermiş
sanırım bu, en azından benim anladığım bu canım :27:
aynen nilgünün dediği gibi ebru telden mesaj yazar gibi yazınca böyle oldu :) ay çok güldüm ya çok yaşayın siz emi bu akşamki gerginlik öncesi ii geldi.bu arada hala haber bekliyırum:33:

yasemin güle güle geçmşş olsun ablana ve kayınvalidene. Hayırlısa olsun mercşmek görünmüş :)

Back
X