• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

napayım hem vakt geçer hemde ağzımın tadı değişsin diye .. :27:

Hani bize yokmu .. :84: :84:
Afiyet olsun canım ..
Napayım yoksa sürekli bişeyler yiyorum . önüne geçemem sonra .. Zaten 1 ilo almışım :50:

keşke burada olsaydınız
inan 2 tane daha var
sana ve bigeye göreeeee
yanınada kahve söylerim
ooohhhhh sefamız olsun

sen kilo alsan ne olur beeee
maşallahın var nevracım

keşke burada olsaydınız
inan 2 tane daha var
sana ve bigeye göreeeee
yanınada kahve söylerim
ooohhhhh sefamız olsun

sen kilo alsan ne olur beeee
maşallahın var nevracım

valla ne güzel olurdu laflardıkta . böyle sanal olmuyoo ..
sağol canım yemiş kadar oldum sölemen yeter ..
öyle ama dikkat etmezsen ucu kaçıyoo .. :27:

bende cubuk kraker yiyeyim bari onun kalorisi az.

Son düzenleme:
%40 çikolata içeren; çikolata kaplı, krema dolgulu tadı şahane kek

içindekilerin bir kısmı: %52.5 kek, %5 bitter çikolata, kakao, %30 sütlü çikolata...

varmış..

gel canım benim ben sana cubuk kraker vereyim.. :27:

süt tozu vardır kesin... Reklamlarını gördüm çok özendim ama nasılsa yiyemem bari sütüm çekmesin diye bakmadım bile pakete :14:

canım kıyamam :5: Olsun umut paşa büyüyünce yersin meral o zaman bige ye ayırdığını ben yerim hehehe kilo problemimde yok çatlayın patlayın

%40 çikolata içeren; çikolata kaplı, krema dolgulu tadı şahane kek

içindekilerin bir kısmı: %52.5 kek, %5 bitter çikolata, kakao, %30 sütlü çikolata...

varmış..

gel canım benim ben sana cubuk kraker vereyim.. :27:

sen ye çubuk krakeri :33:
sarellenin ve kipanın bitter şokellası var içinde süt nevi yok ondan yiyebiliyorum ki ben :35: ayrıca %70 kakao oranlı çikolataları da yiyebiliyorum :23: zaten bitter çikolata seven bir insan olduğum için hiiiiiiiiiiç sorunum yok yaniciğime :36:
ha mümkün olsa o intense'ı lüppppppppppppp :56: ama napalım elbet bir gün ben de yiycem sonsuza kadar emzirmiycem ya :92:

canım kıyamam :5: Olsun umut paşa büyüyünce yersin meral o zaman bige ye ayırdığını ben yerim hehehe kilo problemimde yok çatlayın patlayın

ne güzel gidiyodun şu heheden sonrası için çok içimden geldi :57: sinir oluyorum yiyip yiyip almayan bünyelere siniiiiiir :57:

ama kıyamam yine de severim seni bunca yılın intikamını senden çıkardım kusuruma bakma bacım :71:

sarellenin ve kipanın bitter şokellası var içinde süt nevi yok ondan yiyebiliyorum ki ben :35: ayrıca %70 kakao oranlı çikolataları da yiyebiliyorum :23: zaten bitter çikolata seven bir insan olduğum için hiiiiiiiiiiç sorunum yok yaniciğime :36:
ha mümkün olsa o intense'ı lüppppppppppppp :56: ama napalım elbet bir gün ben de yiycem sonsuza kadar emzirmiycem ya :92:

evet doğru bend bitter severim . çikolatanın tadına varıyo insan .. ama en çok antep fıstıklı çikolata severim. dayanam yani ..ahh bak canım çekti şimdi .. aşkam alayım bari .. :52:

ne güzel gidiyodun şu heheden sonrası için çok içimden geldi :57: sinir oluyorum yiyip yiyip almayan bünyelere siniiiiiir :57:

ama kıyamam yine de severim seni bunca yılın intikamını senden çıkardım kusuruma bakma bacım :71:

:27: :52: :52:

ben sizler için yedim
siz kilo almayın ben alırım hepinizin yerine:49:

bak yaa hem teklif ediyoo hemde hepsini yiyiyoo .. :39: :84:

canım sıkılıyoooooo hiç iş yapasın yok .. yaaa saatte çakıldı kaldı sanki ne zaman 6 olacak yaaa :14: :14:

ne güzel gidiyodun şu heheden sonrası için çok içimden geldi :57: Sinir oluyorum yiyip yiyip almayan bünyelere siniiiiiir :57:

Ama kıyamam yine de severim seni bunca yılın intikamını senden çıkardım kusuruma bakma bacım :71:

ne yapayım canım sıkılıyor benim yoksa sana lafım yok seni ben çoooooook severim hem de çooook

evet doğru bend bitter severim . çikolatanın tadına varıyo insan .. ama en çok antep fıstıklı çikolata severim. dayanam yani ..ahh bak canım çekti şimdi .. aşkam alayım bari .. :52:

ben demin ne yedim??? yeni kilo sebebin burada
muuuuuhteşem bir şey ben ünal kuruyemişte tesadüf görüp aldım nerede bulursun bilemiyorum, benimki bitterdi ayıptır sölemesi :51:

ben sizler için yedim
siz kilo almayın ben alırım hepinizin yerine:49:

:52: kalan 2yi de mi yedinnnnn :9: :9:

süt tozu vardır kesin... Reklamlarını gördüm çok özendim ama nasılsa yiyemem bari sütüm çekmesin diye bakmadım bile pakete :14:
deme yaaaaaaaa
vallahiçok üzüldüm bige
keşke isim belirtmeseydim:17:
kilo problemi yokmuş peeeehhhhhh:63:
Kızım kötü laf ettim haberin olaaaaaaaa:41:
Kaşındın bak şimdi:41:

Sarellenin ve kipanın bitter şokellası var içinde süt nevi yok ondan yiyebiliyorum ki ben :35: Ayrıca %70 kakao oranlı çikolataları da yiyebiliyorum :23: Zaten bitter çikolata seven bir insan olduğum için hiiiiiiiiiiç sorunum yok yaniciğime :36:
Ha mümkün olsa o intense'ı lüppppppppppppp :56: Ama napalım elbet bir gün ben de yiycem sonsuza kadar emzirmiycem ya :92:
ay bende bitter sevenlerdenim:2:
ne güzel gidiyodun şu heheden sonrası için çok içimden geldi :57: Sinir oluyorum yiyip yiyip almayan bünyelere siniiiiiir :57:

Ama kıyamam yine de severim seni bunca yılın intikamını senden çıkardım kusuruma bakma bacım :71:
ellerine sağlık cnm benim:90:
evet doğru bend bitter severim . çikolatanın tadına varıyo insan .. Ama en çok antep fıstıklı çikolata severim. Dayanam yani ..ahh bak canım çekti şimdi .. Aşkam alayım bari .. :52:
ay bak görüyormusun
çikolatanın dayanılmaz hafifliğine kapıldık birden:9:

site açmıyoo :50: ne yedin merak ettim şimdi .. :27:

yemiş valla :60: :60:

bitter.jpg
bitter çikolata kaplı antep fıstıklarııııııııııııııııı :52: :52: :52:

bütün paketi yemedim ha 10-15 antep fıstığı yedim belirteyim :51:
meral olsa bütün paketi :56: :60:

:27: :52: :52:

Bak yaa hem teklif ediyoo hemde hepsini yiyiyoo .. :39: :84:
kız yemedin 2 tanesi duruyor daha
ama çekmecemde (söylemesi ayıp,
canınz ve sütünüz çekmesin ne oluuuuuuuurrrrr)
göfret
pohça
tuzlu biskuvi
2 adet browni intense
2 adet elma
1 adet mandaliman
ve pelitten 1 kutu diycem ama yarısını hüpletmiştim çikolatam vaaaaaar
canım sıkılıyoooooo hiç iş yapasın yok .. Yaaa saatte çakıldı kaldı sanki ne zaman 6 olacak yaaa :14: :14:
benimdeeeeeeeeee
bugün 6 olmayacak anlaşıldı:43:
ne yapayım canım sıkılıyor benim yoksa sana lafım yok seni ben çoooooook severim hem de çooook
biziiiiiiiiiiiiiii:19:
ben demin ne yedim??? yeni kilo sebebin burada
muuuuuhteşem bir şey ben ünal kuruyemişte tesadüf görüp aldım nerede bulursun bilemiyorum, benimki bitterdi ayıptır sölemesi :51:

:52: Kalan 2yi de mi yedinnnnn :9: :9:
bende linki açmadı yaaaaaaaa
merak ettim beeeeeennnnn
yok kız 2 si sizi bekliyor
melikeyede vermiycem çünkü o seni seviyooooo bizi değiiiillllll:63:

Back
X