Ebruuu ozel msj yollymyrm sana posta kutunu bosalt biraz
Sildim, boşalttım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebruuu ozel msj yollymyrm sana posta kutunu bosalt biraz
araba var bige lojmanda olduğumuz için herkeste burda oturuyor gece ararız yükselirse ama inşallah yükselmez buz kompleksi vs iğneler serum allahım korusun düşünmesi bile içim,i acıtmaya yetiyo ya 38,5 şuan ateşi uyuttum şimdicanancım sen arabası olan komşulardan biriyle konuş bence, allah vermesin ya ateş çok yükselip bir yerlere götürmek gerekirse hazır biri bulunsun
destek oluyor işte evde insan olması elden hiçbir şey gelmese bile
allahın izniyle hemen geçer endişelenme ama takibi de elden bırakma canancım, ufak viral bir şey varsa
geçme süresi 72 saat biliyorsun
aaaaaaaaaa ben de öyle rahat rahat oturuyorumhiiiiiiiiiiiiiii
toparlaniiim azcık :86:
patik gibi gerçekten ya da bayağı kalın çorap diyelim... terletmiyor çünkü nefes alıyor, kaymıyor altını çok güzel yapmışlar... fakat ilginç olan hani daha önce bir ev ayakkabısının resmini koymuştum ya çıkaramıyordu... onların altı nispeten sert, onlarla yürümeye daha cesaretli, bunları giydirince pek niyetlenmiyor gibi sanki... ya da o gün öyle esiyor ben patiğe bağlıyorum :26:
yağmur nisa da aynı nevra bn külotlu çorabın içine giydiriyorum çıkaramasın diyeKıymet çok geçmiş olsun canım .
önemli bişey değilmiş çok şükür .. ev ayakkabısını bende giydirmiyorum .. zaten bizimki ateşli çorabı bile tutmuyoo .. hemen çıkarıyoo
inşallah meral şu çoçuklar hasta olmasın ya biz olalım vallainşallah yükselmez arkadaşım
aman iyi ciddi birşey olmamasına sevindim
bahar naber canım görüşemedik epeydir. ah bu dişler bir çıksa da bitse derdimiz ya. mahvoluyor kuzucuklar.
aaaminn canım
valla ne güzel olur.
hadi iyi sonuçlar inşallah canım. bizi de habersiz bırakma.
pelin hadi geçmiş olsun atlattınız hastalıkları sanırım. mikroplar uzak olsun inşallaaaah.
ay berkay da öyle. bir de avuç içiyle değil ellerinin üstüne üstüne vurarak bitti yapıyor bir de kafayı iki yana sallıyor. çok güzeller yaa allah acılarını göstermesin.
inşallah yükselmez canancım. bizim doktor ateşin uzun süreli olduğu durumlarda 4 saat arayla 2 farklı ateş düşürücüyü kullandırıyor canım fayda ediyor. aklında bulunsun.
kıymer geçmiş olsun canım. neyseki önemli birşey yokmuş. çabucak düzelir umarım.
araba var bige lojmanda olduğumuz için herkeste burda oturuyor gece ararız yükselirse ama inşallah yükselmez buz kompleksi vs iğneler serum allahım korusun düşünmesi bile içim,i acıtmaya yetiyo ya 38,5 şuan ateşi uyuttum şimdi
yağmur nisa da aynı nevra bn külotlu çorabın içine giydiriyorum çıkaramasın diye
inşallah meral şu çoçuklar hasta olmasın ya biz olalım valla
dün gecede o kdr kötü bir rüya gördümki hala onun etkisindeyim abim şehit düşmüş bana söylemiyorlar çoçuk var emzririyorum diye ben öğreniyorum falan ama nasıl ağladım gerçek gibiydi allahım korusun
araba var bige lojmanda olduğumuz için herkeste burda oturuyor gece ararız yükselirse ama inşallah yükselmez buz kompleksi vs iğneler serum allahım korusun düşünmesi bile içim,i acıtmaya yetiyo ya 38,5 şuan ateşi uyuttum şimdi
yağmur nisa da aynı nevra bn külotlu çorabın içine giydiriyorum çıkaramasın diye
dün gecede o kdr kötü bir rüya gördümki hala onun etkisindeyim abim şehit düşmüş bana söylemiyorlar çoçuk var emzririyorum diye ben öğreniyorum falan ama nasıl ağladım gerçek gibiydi allahım korusun
geçmiş olsun dileklerşinz için sağolun alıontı yapamadım pkudum ama hepsini
yağmurun ateşi yükseldi yine şurup verdim şimdide duş aldırdım
neşeside ii yiyor emiyor oynuyor kıpır kıpır ama yanaklar al al gece yükselmez inşallah ya babamızda yok![]()
geldik biz doktordan merak ederseniz die yazıyım dedim görünürde bişey yokmuş hiç bşey yapmadı 1 haftaya geçmezse getir yine dedi. evde ne krem varsa azcık sür üstüne masaj yap dedi akşamdan beri yapıyorum ben zaten vazelinle bu akşam sarıp yatırcam bakalım. bide evde kesinlikle ev ayakkabısı önermiyo çorap yeter dedi. korkma üşüyecek diye zaten sürekli hareket halinde sabit durduğu bi zaman yokki dedi:)
geçmiş olsunlara teşşekkürler kızlar canımsınız
bige ben röntgenciyim ya unuttun mu :)![]()
allah esirgesin hayatım tabii ki vardır da ben kafanda planın hazır olsun anlamında söyledim allah o plana hiç muhtaç etmesin ama panik olma ki yağmura faydan olsun diye söylemiştim
çıplak gezdir arada ayaklardan yukarı doğru ılık duşunu aldırıp 4 saatte bir dönüşümlü ibufen-calpol, allah vermesin 40a yaklaşırsanız fitil... drlar da farklı bir şey söylemiyor zaten
allah hayırlara çıkarsın kötüye yorma abine ömür katmışsın işte
canancım sende numaram var hani bir şekilde bunalır edersen konuşmak istersen arayabilirsin bari bu kadarcık destek olalım
haydi ben gittim hoşçakalın
allah hayırlara çıkarsın canım yaa derler ya rüyalar tersine çıkarmış inşallah çoook mutlu olacağın bir haber alırsın.araba var bige lojmanda olduğumuz için herkeste burda oturuyor gece ararız yükselirse ama inşallah yükselmez buz kompleksi vs iğneler serum allahım korusun düşünmesi bile içim,i acıtmaya yetiyo ya 38,5 şuan ateşi uyuttum şimdi
calpol var sadece evde dolven zararlı diye duydum vardı evde attım sonra ateşi çbk düşürüp bakterileri çoğaltıyormuş hgaliba fitil var birde yatarkende fitil vereyim en iyisi
allah hayırlara çıkarsın canım yaa derler ya rüyalar tersine çıkarmış inşallah çoook mutlu olacağın bir haber alırsın.
dolven biz de kullanmadık hiç. ibufen ya da pedifen ve calpol 4 saat ara ile dönüşümlü olarak kullandığımız durumlar oldu. genelde faydasını gördük. birkaç kez buna rağmen düşmediği olursa fitil kullandık canım. fitil en son aşamada yani.
allah esirgesin hayatım tabii ki vardır da ben kafanda planın hazır olsun anlamında söyledim allah o plana hiç muhtaç etmesin ama panik olma ki yağmura faydan olsun diye söylemiştim
çıplak gezdir arada ayaklardan yukarı doğru ılık duşunu aldırıp 4 saatte bir dönüşümlü ibufen-calpol, allah vermesin 40a yaklaşırsanız fitil... drlar da farklı bir şey söylemiyor zaten
allah hayırlara çıkarsın kötüye yorma abine ömür katmışsın işte
canancım sende numaram var hani bir şekilde bunalır edersen konuşmak istersen arayabilirsin bari bu kadarcık destek olalım
haydi ben gittim hoşçakalın
sabahlara karşı hayırlara çıkarsın rabbim rüyanı canancım .. yalnızsın ya tedirgin yatmışsındır belki ondan görmüşündür öyle ..
yağmurucuğumda inşll ateşi yükselmez rahat bi gece geçirirsiniz.
ibufen pedifen ilk defa duyuyorum yağmur maşallah diyeyim hiç hasta olmadı şimdiye kdr calpol yetti 1-2 kez verdim düzeldi en fazla bunlar ateş düşürücümü müzeyyen antibiyotik değil sanırım değil mi bi arkadaşta minoset veriyor burda kızına doktoru calpol verme tavsiye etmiyorum demişallah hayırlara çıkarsın canım yaa derler ya rüyalar tersine çıkarmış inşallah çoook mutlu olacağın bir haber alırsın.
dolven biz de kullanmadık hiç. ibufen ya da pedifen ve calpol 4 saat ara ile dönüşümlü olarak kullandığımız durumlar oldu. genelde faydasını gördük. birkaç kez buna rağmen düşmediği olursa fitil kullandık canım. fitil en son aşamada yani.
yasemin nasılsın minişler nasıl kıpır kıpır başlamıştır artık kelebekn uçar gibi ahh hamileliği geldi aklıma :=)ibufen pedifen hiç kullanmadık biz
ne için onlar?
ibufen pedifen ilk defa duyuyorum yağmur maşallah diyeyim hiç hasta olmadı şimdiye kdr calpol yetti 1-2 kez verdim düzeldi en fazla bunlar ateş düşürücümü müzeyyen antibiyotik değil sanırım değil mi bi arkadaşta minoset veriyor burda kızına doktoru calpol verme tavsiye etmiyorum demiş
yasemin nasılsın minişler nasıl kıpır kıpır başlamıştır artık kelebekn uçar gibi ahh hamileliği geldi aklıma :=)
başladı ya canan kıpırtılar
ayyy ne güzeldi dimi tekmeleri sonra hıçkırıkları
az kaldı onlarıda hissetmeme inşallah![]()
inşallah yasemin allahım sağlıkla sıhatle kavuşmk nasip etsin
Canlarım meral kaçar
öpüldünüz![]()