• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kızlar yaa mailde cevap yazıyorum gelmiyo muu?
meralcim hala var mısın yok musun dediğinine göre gelmiyor sanırım:))

ya kızlar döktürmüşsünüz yarısını ancak okuyabildim herkese selamlar ipek kızımızın ameliyatı iyi gecti 8 saat bekledik ama degdi şimdilik hersey yolunda umarım böyle gider.Benim haydutellaya gelince cok memnuniyetsiz vede halen yürümediği gibi 2 gündür elinen tutturupta yürümüyor direk oturuyor biz calıstıkca bakalım yaza yürür herhalde ama karıstırma full devam cekmeceleri acıyor karıstırıyor kapatırken bir figan kopuyor parmaklar arada kalmıs
ipek bebeğe çok sevindim hadi herşey yolunda gider de çabucak iyileşir inşallah
aa ne zaman isterse o zaman yürür koşturur sen de peşinden yetişemezsin gör bak
gündüzcüler bayaa bi beyin fırtınası yapmışsınız tebrikler gönderiyorum hepinize tek tek :27::28::52:

yarın su çiçeği aşmız ve tahlillerimiz yapılacak. hayır dualarınızı bekliyoruz:) zeynep daha ii yürüyo ama 2 gün sonra sahalara tamamen dönecek gibi görünüyo enerji full:)

ay okudum unuttum herşeyi sadece masa muhabbetiniz kaldı aklımda nedenküne ki:)

hadiyin görüşürk gari
hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah
masa mı dedin sihirli kelimeyi söyledin bak şindi:34:
alıntı yaptım ama gülmekten yorum yapamıyorum ben bu akşam aktara gideyim şu kanuni ne yiyorsa onlardan alayım var be dedim dün gece kocamı dürterek adam her gece başka kadınla diye yok adam üstüne alınmıyor

bak ne anlatayım size örtermi üstümü örtmez mi siz karar verin
yeni evliyiz tam gece oldu dolabı toplarken aklıma geldi iş olsun diye ( valla aklımda bir art niyet yoktu ) saten gecelik giydim aylardan ocak veya şubat ( kasımda evlendik biz ) ama ev tabi sıcak süslendim gittim odaya eşimin aynına bana ne dedi oooooo çok hoşsun ama üşürsün birtanem daha kalın birşeyler giy :52:
yok canım daha neler yaa şaka gibi valla
bence de haketmiş .. iyi yapmışın ..
valla ben çok üşürüm üşümesen bile üşüdüm derim ısıtsın beni diye ..
hiçte üzerimi bişey giymem ..
bak seeeen :9::17:
yemeğe gidiyorum ben :56:

hadi afiyet olsun şekerler

Slmmmm İpek kuzusu dahada iyi olacak insallah eda iyi haberlerini beklyrz melike sen en iyisi uykusunu kaciracak bir tozlar bul bence bige ise uykuyu onlemekle baslasak :)

Nbr muzeyyen pasalar nasil yasemin siz nasilsiniz birde nevra nasil oldun topluca oldu ama :)

biz iyiyiz pelincim şükür
gece hiç uyumadı daktanım şimdi uyuttum uyur biraz inşallah

ooooh yarasın temiz havalar miniğime

kızlaaaar
nemiş bakim bu özel mesaj hmmmmm
sülüman macunumu :1:
sakım benim maile atmayın tarifi
çünküm kocişimin maili o aslında :27:

kızlaaaar

aman es kaza giderse düşünemiyorum kocişin ve senin halini:60:

kızlaaaar

ben ortak kullandığınızı bildiğim için hiç seni dahil etmeyi teklif bile etmedim yani sanma ki seni ayırdığımdan :34:

Back
X