oy kıyamam kuzuma yaaa((((((((((
ağrısı olabilir, bandajlıysa gözü ondan huysuzlanmış olabilir((
çok çok geçmiş olsun sibelim allahım yaşatmasın böyle sıkıntılar bi daha inşallah
sağol yaseminim.. yok bandaj fillan çok şükür tutmazdı zaten onu gözünde ameliyata girmeden bileğine ismini yazıp taktılar 5 dakka içinde söküp attı :))
Hadi bakalım geçti bitti, çok geçmiş olsun tekrar, ALLAh beterinden saklasın, en kötü hastalığı bu olsun sibelcim,
o ameliyattan değilde senden ayrı kaldı diye huysuzluk yapmıştır haklı olarak
yok yahu ameliyattan önce sedasyon verdiler zaten yanımdayken gitti ondan sonra ameliyata aldılar işlemde topla taş çatlasın 5 dakka sürdü sürmedi..
canımcım çokk geçmiş olsun aradım seni şirket telden ama müsait değildin sanırım ..
gelmiş , geçmiş olur inşll.
evet canım pilsanın burakta çok seviyoo atları biz mennunuz yanlız başına binemiyoo mutlaka başında duruyoruz tutarak sallıyoruz .. bizimki odasında duruyoo görünce bi 5-10 dk duruyoo üstünde sonra bırakıyoo inmek istiyoo bizde onun keyfine göre hareket ediyoruz ..
sıkılmaz heralde yaa .. 4-5 yaşına hatta belki daha da uzun süre biner bence ..
çok sağol canım.. biz carrefoura filan gidince o jetonla çalışan atlara biniyo zor indiriyoruz.. e bebeğe gidincede biniyo inmek bilmiyo.. ama hep öyledir ya eve alınca değeri kalmaz :)) öyle olursa diye ama tekerlekli hiç olmadı biraz büyüyünce evde sürer vs.
teşekkur ederızzzz canım:)tam zamanında gelıyo valla,,azranın altı kaymayan corabı vardı hep onu gıyıyodu şimdilerde sureklı cıkarıyor sanırım cok sıcak gelıyo artık dışarı ayakkabısını getırıyo gıydır dıye yıkayıp onları gıydırmıştım 2 gundur,,bunlar daha ıyı olacak ınş
![]()
fatmacım ev alıyorsunuz galiba allah içinize sindirsin güle güle oturun inşallah
QUOTE]
yok canım nerdeeee,,bız almıyoruz bı aıle dostumuz aldılar cok şukur,,rabbım bızlerede nasıp etsın ınş
ohh cok şukur bıttı gectı ,,ınş duzelecek annesı o guzel gozlerı ...dunya gozde mı yaptırdınız amelıyatı,,ora cok ıyı bı yer fakat cook pahalı ya ben bı muayeneye gıtmıştım alerjı dedı yapcak bışey yok dedı 100 lırayı aldılar yollladılardı...ama konu amelıyat olunca doğru tercıh tabı
benim banka karşılıyo canım biz hiçbişey ödemedik.. 2000 tl normalde ameliyat.. işten çıkmayı düşündüğümde bana mani olan konuların 1. sırasında bu sağlık olayı var zaten.. doktorumuzda memorialda tek kuruş ödemiyorum ne testlere ne muayenelere.. off ya bak yine iş mevzusuna girdim bunaldım..
kızlar mesaj çeken arayan burdan yazan herkese çok teşekkür ediyorum herkese geri dönemedim galiba kusura bakmayın. zaten ameliyathanenin orda çekmiyodu telefon... sonrada kız durmadı malum.. tekrer teşekkürler.. iyiki tanıdım sizleri beni yalnız bırakmadınız.. canımsınız..