yımırta koymuyo musun?
Puhahahahahahahahaha koptum dırrrrrrr ha

Tatlım diyetisyenine kalırsa bir süre daha vermeyelim diyor doktorumuz da "günde 1 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt ile başlayabiliriz artık anaflaktik şoka girmez" diyor ikisinin arasında kaldım anlayacağın, ama zamanında diyetisyen o kadar korkuttu ki beni cesaret edemiyorum doktorumuza çok güvenmeme rağmen

Ben artık tüketiyorum her türlü süt ve süt ürünü allaha şükür ara ara yanakları kızarıyor başka tepki vermiyor kuzum... Bu kadar ay sabrettik 15. Ayda su çiçeği aşısı zamanı doktoru ve diyetisyeniyle aynı anda görüşüp kesin karara bağlamaya karar verdim o zamana kadar denemiyorum bile
sorma o küçücük parmağı bir saklayışı var "uzat bakim annecim bak annelerin özel güçleri var hemen iyileştirirler saklama kuzum" dedim ama çocuk benden zeki... Biliyor özel güç falan olmadığını sadece anasının manyak olduğunu göstermedi
canım bak koca delikanlı içinden diyordun aman kadın milleti abartıyorsunuz herşeyi delikanlı dediğin façalı olur bırak çocuk gibi davranmayı

Canımsın
Valla sünnet konusunda doğum öncesi çok konuştuk biz eşimle. Yeğenden dolayı ilk 10 günde olursa acı hissetmeyeceğini biliyordum ve ondan yanaydım ama okuduk ettik çok küçük olduğundan dolayı hata olabilirmiş vs vs iyiden kafam karıştı veeeeeeeee benden beklenmeyecek bir karar verdim "siz iki pipili halledin bu mevzuyu beni karıştırmayın. Sevabı da vebali de senin boynuna babası" dedim ve çekildim kenara

3-5 yaş arası en travmatik dönemiymiş sanırım 5 yaşını bitirince şöyle düğünlü zurnalı bi şey yapıcaz ve hepiniz geliceksiniz kırarım kafanızı
benim de hayalim oğlum olacak garden de ( silivride oldukça güzel bir et lokantası )yemekli düğün yapacağım ve gelinlik giyeceğim
kesinlikle katılıyorum az olsun öz olsun kıymetini bilsin... Gelgelelim oyuncakçıya girince içime başka bir ruh kaçıyor benim :86:

Bir bakıyorum elim kolum dolmuş veya internetten siparişi vermişim iş bitmiş :26:
aynen ve kız direkt mutfak eşyalarıyla oynuyor
doktorumuz bu dönem için şekilli parça atma oyuncakları (hani kovalar falan var ya üçgeni yerleştir içine düşsün vs o tarz), halka geçirme oyuncakları, kule yapabileceği dizebileceği oyuncaklar, tabii ki kitaplar ve bunların yanısıra ve belki de en önemlisi kendisine zarar veremeyeceği ev aletleriyle, tabak çanakla oynatın dedi...
Bence de araştır fatmacım kaş yaparken göz çıkarmayalım şimdi

Bizde var herhalde bir dengesizlik ya bazen eşim uzun çalışıyor vay eve gelmiyorsun diye tutturuyorum, kimi zaman işi müsait oluyor hep yanyana oluyoruz o zaman da senin niye işin yok ki oluyorum sopalık mıyım neyim :44: