çok güzel olmuuş güle güle kullan sevgisanırım oldu tickerim
sevgi ben de karşıyakada oturuyorum canım. bir hemşerim daha oldu topikte pek yalnız hissediyordum kendimiyaramı deştin bende özledim çok izmirimi doğup büyüdüğüm şehir ya özlemem mi izmirde hava çok güzelmiş ya annem azönce öle diyodu aha ah 20 gün sonra gidicem ben inş buarada ben bornovada oturuyodum kız sen izmirin neresindensin?..![]()
hadi afiyet şeker süt olaarahat ol şekerim ben face kullanmıyom
rica ederim ve güle güle kullan lakin bugünkü kıssadan hissemizi de vermeden geçemiycem
naaaaaaber sevgi mesaj gözden kaçabiliyomuş di miiiiiiiiii
hadi zıkkımlanmaya gidiyom ben![]()
sağol canım verdim ama zor oldu valla hepsi çook güzel..
evde kimse yokki(
ya kızlar yaa bu kızniye böyle ben çok üzülüyorum valla oturup ağlıyorum sinirimden o uyuyunca.. sabah binbir güçlükle kahvaltınısı hazırladım.. kucağımda onunla.. iki kaşık yedi yemedi bi tekme bi yumruk heryer kahvaltı.. (peluş halımın içi benim üstüm kendi üstü koltuk yerler) sonra da imkanı yok yemedi zaten.. sonrada uyutmak için tam 25 dakika salladım hamakta.. bu kız benim canıma okuyo ya görümcem diyoki ben iki sallıyorum uyuyo diyo ben kahvaltını hazırlıcam sen otur diyorum oturuyo diyo.. hepsinide 5 dakkada yiyo diyo.. benimle ne alıp veremediği var bu sıpanın.. valla sırf bu yüzden işten çıkmasammı diye düşünüyoum. kız ben yokken güzel güzel uyuyo yemeğini yiyo.. ben varken sürekli kendini yerlere fırlatıyo..
çünkü biz yemek yedirirken daha baştan kasıyoruz kendimizi yiyecek mi dökecek mi ve çocuklar hemen alıyorlar bu negatif elektriği. sonra da gelsin yemek savaşı sonu facia. dikkat ediyorum ne zaman ben gerginsem berkay zorla yiyor ya da kusuyor zorla uyuyor sürekli mızlanıyor. ben rahatsam huzurluysam (tabi ki kendine ait diş gaz v.s. bir sorunu yoksa) berkay da gayet kolay bir çocuk oluyor. son günleri saymıyorum ama son günlerde o bir çocuk değil canavaaar