sakin ol sibelcim aman bayılma da sokağa da fırlama çık balkona bi nefes al bari![]()
benim bi balkonum bile yokki
cnm ya bu çocuklar canımıza okudu dengemiz altüst valla naz kızımız sana naz yapıo demek tatlı cadı:)
acaba biyeri falanmı ağrıo yada dişmi acaba kıyamam ya inan bende bazen kendimi sıkıyorum bağırmamk için kendim ağlıorum onu ağlatmamk için allah can sağlığı versin kuzulara ama çocuk büyütmk çok zormuş ikinciyi düşünmek bile hayal benim için enazından bikaç sene![]()
yok ya ağrıdığı filan yok.. yalandan atıyo kendini yerlere ağlıyo. onlarla başediyorumda uyutmak ve yemek yedirmek konusunda çok geriliyorum.. aslında naz açısından bakarsam ben ikinci çocuğu çok isterdim.. ama kendi açımdan bakınca hiç oralı bile değilim yani..
çok güzel olmuuş güle güle kullan sevgi![]()
çünkü biz yemek yedirirken daha baştan kasıyoruz kendimizi yiyecek mi dökecek mi ve çocuklar hemen alıyorlar bu negatif elektriği. sonra da gelsin yemek savaşı sonu facia. dikkat ediyorum ne zaman ben gerginsem berkay zorla yiyor ya da kusuyor zorla uyuyor sürekli mızlanıyor. ben rahatsam huzurluysam (tabi ki kendine ait diş gaz v.s. bir sorunu yoksa) berkay da gayet kolay bir çocuk oluyor. son günleri saymıyorum ama son günlerde o bir çocuk değil canavaaar![]()
![]()
yok ya dün akşam mesela zaten çok güzel bi gün geçirmiştik hiç te gergin değildim dokuzbuçukta sallamaya başladım 12 de uyudu
2yaş sendromu denilen şeyi yaşıyor olabilirmisniz uzman bir doktorla görüşsen belki tavsiytede bulunur yada internette bu konuyla ilgili yazıları okuyabilirsin belki faydası olur
netten okudum zatende yazması kolay uygulaması zor işte.. ama bi doktor olabilir..
çünkü sen annesisiiiin çünkü sen emzirebilirsin çünkü senin toleransın ve sevgin sonsuz ve en önemlisi o bunların hepsinin farkında ve bir de çünkü seni özlüyor ve naz yapıyoooor
benimki de aynı merak etme... ben verdiğimde yemiyor ben odaya saklanıyorum bakıcısı veriyor dibine kadar yiyor sıpa... naza özel değil boş yere üzme kendini
ayyyynen bigecim.. yemek yemiyo kaldırıyorum işte savaşın sonunda beş dakka sonra mmemme hey yarabbim.. tamam yemek olayını da pek takmıyorum aç olsa yer zaten kilosu da iyi maşallah zaten emiyo diyorum ama uyku olayı beni çıldırtıyo.. çünkü o uyumadığı zaman ben hiç dinlenemiyorum ve sinirlerim laçkalaşıyo..