bıde yenı doktorumuzun tavsıyelerıını paylaşayım
--devıtı kes dedı yuzu bıle 5 dakka guneş gorse kafi dedi kendılerı bızde kestık
--kaşık mamalarını onerıyomusunuz dedım ben bazı gunler tek ogun olmak şartıyla verıyorum dedım hayır onermıyorum artık hıç vermeyın dedı,,evde ne pişiyosa ondan yesın yemıyosa hıç zorlamayın dedı
--gunde 2 bardak ınek sutu verebılırsın dedı fakat mutlka gunluk ve cam şişe olsun dedı(orneklerle bışıler anlattı pastorıze sutlerın zararları hakkında falan)
--kraker cıps cıkolata falan en azından 2 yaşına kadar hıç vermeyın dedı,yatmadan muhallebı yedırmeyın dedı boş kalorı yuklenmesın cocuğa kı cocuğun yag hucrelerı genışlemesın ılerde kılo problemı olmasın dedı
--omega3 u sordum beyın gelışımı ıcın gereklı surup olarak verelım dıye cunku balığı falan cok sevmıyo ıçerısınde kursun ve cıva bulunmayan bı surup yazdı vıtamınler ve omega 3 var ıcınde
--cınko yu sordum,,cınko vucutta kolay kolay eksılmez surup verneyın dedı ayrıca kan degerlerıne bakılırken cınko ya bakılacak
aklıma gelenler bunlar,,baya bı sordum bışeler adamın gırtlağına yapıştım amaa ıyde oldu yanı