ya şöyle düşünüyorum şimdi tabisi de onlara yakın bile oturmak istemiyorum ama altlı üstlü oturursak ev alınmış olunacak ve ben işten çıkıcam.. ayrıca engin arabayı bana verecek.. ben spora başlayabilicem.. araba kullanmayı öğrenecek vaktimde olacak. bide temizlik filan yaparken bırakırım yarım gün kayınvalideme o bakarken ben işlerimi hallederim.. bide engin zaten burdan koşturuyo beylikdüzüne bari alt kata inmiş olur

ne bilim bi yanda kızımı kendim büyütürüm diyorum.. kararsızım..
canım çok geçmiş olsun.. biz damla konusunda uzmanız biliyosun.. biz şöyle alıştırdık nazı şimdi ben ne yaparsam o da yapmak istediğinden babası bana damlatıyo gibi yapıyo sonra ben onun bebeğine damlatıyorum hadi sırasende diyorum sesini çıkarmıyo.
valla bizim doktor yaza kadar devit3 e kesinlikle! devam dedi.. o aldığı azcık güneş ki kış güneşi bi işe yaramaz dedi.
mama, muhallebi, aburcubur kesinlikle verdirmiyo zaten.. (ben bi arabada filan dursun diye çbuk kraker veriyorum tek abur cuburumuz bu)
süte gelince emzirdiğim için bana başlamana gerk yok dedi.. hani illaki sütlaç vs yapcaksan sütle yapabilirsin yasak değil ama senden yeterli şeyi aldığından ayrıyetten vermene gerek yok dedi.. ki aynen kesinlikle günlük inek sütü ver dedi.
bak o şurupları hiç sormadım bidahakine bende sorim.. biz bide flor hapına başladık kendi doktorumuz söylemedi ama dişçimiz söyledi 14 yaşına kadar çocukların kesinlikle kullanması gerektiğini düşünüyorum dedi. şuanda 2 yaşına kadar günde 1 tane kullanıyoruz...