bige senin seğirme için alıntı yapmıştım ama yazmayı atlamışım
sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa

ayrıca karizmanı bozacak bir yöntem daha benim kayınvalideciğim de minik bir yeşil yaprak yapıştırır o geçiriyormuş şahsen denemedim ben de hiç

seç artık ya kağıt ya yeşil yaprak

e bir de foto çek ekle biz de görelim

(kusura bakma meralim için yazdım bunları biraz da sana yüklenelim di mi ama

)
işte kasın üstüne bir şey yapışması mantığı demek ki... valla bu sabah bir iki tık attı ama geçiyor herhalde... aman yarına geçmiş olsun da bazılarına (!!! hehe) maymun olmayayım

meralin için yazdın da meralin seni kurtarabilecek mi müzeyyen??? sorarım sana
selam işm çok giremedim yazamadım yazıp çıkıcam ebrudan haber varmı geçmişte göremedim fatma faceden yazdım canım cvp vermednki :44: görmedin sanırım
ben senemle arzuyada attım yasemin msj arzu dönmedi senem katılmak istemediğini arkadaşlık anklayışının farklı olduğunu söyledi bvs vs vs açıkcası kırıldım haber verdiğimede pişman oldum boşuna dememişler iyiliktebn maraz doğar diye ben ne yaptıysam bu şekilde tersledi beni
ayla arkadaşımız likapaydı nbicki kermit ve uzun kulak istiyor listelermisin bigem
bu kdr bnden yağmura yemek yediricem ben kaçar bu arada bebeğpim bitti kolları kaldı sadece bugün aşıya gidicez aşı gelirse yada yarın haber bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/334676-aralik-2009-anneleri-3375.html#post16134417
arkadaşlık anlayışı "sizi sallamam, hiçbir önemi yok, ben birim siz sıfır" olarak tercüme ediliyor benim dilimde... ben bunu okuduğum gün (aramızda hiçbir şey geçmedi en azından benim bilgim dahilinde) silmiştim zaten keşke boşuna zaman harcamasaydın canancım, üzme kendini
arkadaşlık anlayışı cidden farklıymış üzme cananım kendini
sen haber vererek nezaketini gösterdin canım arkadaşım

ayyy bitirde resmini ekle bebeğinin emi

çok meraklı oldum ben yaaa hamileliktenmidir nedir
yasemin birbirimizi o kadar fazla tanıyoruz ki artık herkesin her konusuna dair en ufak ayrıntıyı atlamak istemiyoruz bence ondan bu merak :13:
hayır o senin kendi meraklılığın

Cevap şu : Abla kardeşini cenazeye o çocuk gelir tekrar görürüm diye öldürüyor
peeeeeeeee senin patrondan anca bu çıkardı zati :111:
eh sen elbet çıkıcan müzeyyenin eteğinin altından
hay allah şüküğr bişy olmamış ay ne acımıştır kluzum ya bizde dün yağmurun elini yaktık arkadaşa gittim evi sobalı o kdrda peşinden koşuyom kaşla gözün arasında değdi sobaya allahytan çok deil dokundu çekti parmak uçları hafif yandı

((
canım geçmiş olsun allah korumuş
umut da doğumgününde sıcak tavayı avuçlamıştı
okuyup cıkıyorum sürekli herkesler iyidir umarım zeynosun hafif atesi var sabahtan bu yana hiç bir sey yemiyor sürekli aglama modunda tabagı görünce insallah düser atesi verdim surup bakalım yav melike 2 tavuk budu demişssin kııı ne yeter o benim adam oturusta 4 tane yiyor
geçmiş olsun edacım inşallah diştir de hemen geçer
Bige ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama onlara bir şey belli etmedim hatta tüm tehditlerine rağmen raporumu verip gittim arkamdan köpürmüş, haberini aldım
ah benim arkadaşım ya yazık değil mi canına? biraz telkin etmeye çalış kendini gözünü seveyim
köpürsün beter olsun ooooh keskin sirke küpüne zarar olur inşallahhhhh
ilk günaydın benden olsun

hayırlı cumalar
çok şükür bu haftada bittiiiiiiiiiii

günaydın yolcuuuuuu
hande bnmm ismime gir oırd aalbüm var fiyatlar orda biz aynı olsun kırmızı beyaz dedik ortak olsun die ama ayrı istiyorsan lişsteye o şekilde not edin ki ben de ulaştıurayım istediğin gibi olsun yani
günaydın bu arada biz aşıya gidiyoruz bugüğn eruzrumdan getirttik aşımızı sonunda
kızlar ya şu kızamık aşısıbtakıldı kafama haberlerde falan görmüşsünüğ<dür 2 doz olması gerekiyormuş ölen ler varmış bu ara tekrar hortladı hastalık falan deniliyor aşı kartına baktımda tek doz olmuşuz bizde 2 ci yi olmamız gerekiyomu bilginiz varmı araştıraıom şıunu bnde sorucam bugün ama burdakilersğolsun pek bilgi alamıyorum sizlerin imkanları daha geniş batıdan olmnaız dolayısıyla bi haBER VERİRSENİZ SEVİNİRİM
benim bilgim yok iki doz olması gerektiğine dair hatta salgın lafını duyunca hemen aşı kartımızı kontrol ettim ikinci bir doz planlanmamış :44:
hande için gri-beyaz diye mi not düşüyoruz şimdi?
cümleten günaydın
arda kuzu için arayanlar mesaj atanlar ö.m atanlar çok teşekkür ederiz hepinize
allaha bin şükür ciddi bir şey yok gibi görünüyor kolunu atele aldılar ama kullanabilir dediler, pazartesi akşamı kontrole gidecek
iri bir arkadaşı basket oynarken topla birlikte bileğini de çekmiş zedelendi belli ki neyse ki önemli bir şey değil allah tüm yavruları korusun