• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ortak oyuncak uzun kulak bahar beyaz renkte olacak kırmızı atkı veşapkası olacak
ama ayrı ördürenlerde var hem bundan hem başka liste vardı önceki sayfada ödeme ister ptt kargo kapıda ödeme ister kredi kartıyla otuırduğun yerden öde ister bi hesap nosu verelim oraya yolla sana nasıl uyarsa bunları benm komşum örüyor

Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10
1 Melike x x
2 Nilgün x x
3 Bige x x
4 Meral x
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x
8 Müzeyyen x x
9 Nevra x
10 Yasemin x
11 Pelin x
12 Fatma x
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x
16 Burcu K x
17 Burcu(24.5) x
18 Tülay x
19 Kıymet x
20 Eda x
21 Bahar ? ? ? ?
22 Fatma (fms) ? ? ? ?
23 Özlem ? ? ? ?
24 Selver ? ? ? ?
25 Sevgi ? ? ? ?
26 Mehtap ? ? ? ?
27 Nazan ? ? ? ?

eda da alacaktı di mi doğru hatırlıyorum :44:

yanlış hatırlamıyorsam 20 tl + kargo parası bilgiler yukarıda

istersen farklı olabilir ama biz beyaz yaratık kırmızı şapka atkı diye düşündük bayrak modeli gerçi bu gri atkı şapkada çok hoş

Son düzenleme:
yanlış hatırlamıyorsam 20 tl + kargo parası bilgiler yukarıda

istersen farklı olabilir ama biz beyaz yaratık kırmızı şapka atkı diye düşündük bayrak modeli gerçi bu gri atkı şapkada çok hoş

sagol cnm benım ama ben atkıyla sapkayı gri isterım neyse yarın cananla ayrıntılı konusurum zeynep kuzumu opuyorummmm ben yatar hadı sende neoturuon ngıt yat :16:

ben de yatayım yatakta giriyorum nit e kociş vuracak beni tık tık tık klavye sesinden

hepinize iyi uykular özellikle şşşşşşşşşşşşş size bebekler sakın gece zırt pırt kalkıp anneleri yormayın çoğu yarın işe gidecek ona göre yoksa ısırırım poponuzdan tamam mı akııllı kuzular

guzelmmıss vallla hep aynı renk mı oluyo

hande bnmm ismime gir oırd aalbüm var fiyatlar orda biz aynı olsun kırmızı beyaz dedik ortak olsun die ama ayrı istiyorsan lişsteye o şekilde not edin ki ben de ulaştıurayım istediğin gibi olsun yani

günaydın bu arada biz aşıya gidiyoruz bugüğn eruzrumdan getirttik aşımızı sonunda
kızlar ya şu kızamık aşısıbtakıldı kafama haberlerde falan görmüşsünüğ<dür 2 doz olması gerekiyormuş ölen ler varmış bu ara tekrar hortladı hastalık falan deniliyor aşı kartına baktımda tek doz olmuşuz bizde 2 ci yi olmamız gerekiyomu bilginiz varmı araştıraıom şıunu bnde sorucam bugün ama burdakilersğolsun pek bilgi alamıyorum sizlerin imkanları daha geniş batıdan olmnaız dolayısıyla bi haBER VERİRSENİZ SEVİNİRİM

bige senin seğirme için alıntı yapmıştım ama yazmayı atlamışım

sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa:27::60::60::60::60::60:

ayrıca karizmanı bozacak bir yöntem daha benim kayınvalideciğim de minik bir yeşil yaprak yapıştırır o geçiriyormuş şahsen denemedim ben de hiç:27: seç artık ya kağıt ya yeşil yaprak :35: e bir de foto çek ekle biz de görelim:36:
(kusura bakma meralim için yazdım bunları biraz da sana yüklenelim di mi ama:36:)

işte kasın üstüne bir şey yapışması mantığı demek ki... valla bu sabah bir iki tık attı ama geçiyor herhalde... aman yarına geçmiş olsun da bazılarına (!!! hehe) maymun olmayayım :51:
meralin için yazdın da meralin seni kurtarabilecek mi müzeyyen??? sorarım sana :47:

selam işm çok giremedim yazamadım yazıp çıkıcam ebrudan haber varmı geçmişte göremedim fatma faceden yazdım canım cvp vermednki :44: görmedin sanırım
ben senemle arzuyada attım yasemin msj arzu dönmedi senem katılmak istemediğini arkadaşlık anklayışının farklı olduğunu söyledi bvs vs vs açıkcası kırıldım haber verdiğimede pişman oldum boşuna dememişler iyiliktebn maraz doğar diye ben ne yaptıysam bu şekilde tersledi beni
ayla arkadaşımız likapaydı nbicki kermit ve uzun kulak istiyor listelermisin bigem
bu kdr bnden yağmura yemek yediricem ben kaçar bu arada bebeğpim bitti kolları kaldı sadece bugün aşıya gidicez aşı gelirse yada yarın haber bekliyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/334676-aralik-2009-anneleri-3375.html#post16134417
arkadaşlık anlayışı "sizi sallamam, hiçbir önemi yok, ben birim siz sıfır" olarak tercüme ediliyor benim dilimde... ben bunu okuduğum gün (aramızda hiçbir şey geçmedi en azından benim bilgim dahilinde) silmiştim zaten keşke boşuna zaman harcamasaydın canancım, üzme kendini :54:

arkadaşlık anlayışı cidden farklıymış üzme cananım kendini
sen haber vererek nezaketini gösterdin canım arkadaşım :70: :16:
ayyy bitirde resmini ekle bebeğinin emi :61:
çok meraklı oldum ben yaaa hamileliktenmidir nedir :23:

yasemin birbirimizi o kadar fazla tanıyoruz ki artık herkesin her konusuna dair en ufak ayrıntıyı atlamak istemiyoruz bence ondan bu merak :13:

hayır o senin kendi meraklılığın :27:
Cevap şu : Abla kardeşini cenazeye o çocuk gelir tekrar görürüm diye öldürüyor :36:

peeeeeeeee senin patrondan anca bu çıkardı zati :111:

:38: :70: :29: :16: :13: :7: :66: :65: :64: :62:
çatlada patla bigeeeeeeeeeeeee

eh sen elbet çıkıcan müzeyyenin eteğinin altından :47:

hay allah şüküğr bişy olmamış ay ne acımıştır kluzum ya bizde dün yağmurun elini yaktık arkadaşa gittim evi sobalı o kdrda peşinden koşuyom kaşla gözün arasında değdi sobaya allahytan çok deil dokundu çekti parmak uçları hafif yandı :(((

canım geçmiş olsun allah korumuş
umut da doğumgününde sıcak tavayı avuçlamıştı :27:

okuyup cıkıyorum sürekli herkesler iyidir umarım zeynosun hafif atesi var sabahtan bu yana hiç bir sey yemiyor sürekli aglama modunda tabagı görünce insallah düser atesi verdim surup bakalım yav melike 2 tavuk budu demişssin kııı ne yeter o benim adam oturusta 4 tane yiyor

geçmiş olsun edacım inşallah diştir de hemen geçer

Bige ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama onlara bir şey belli etmedim hatta tüm tehditlerine rağmen raporumu verip gittim arkamdan köpürmüş, haberini aldım :24:

ah benim arkadaşım ya yazık değil mi canına? biraz telkin etmeye çalış kendini gözünü seveyim
köpürsün beter olsun ooooh keskin sirke küpüne zarar olur inşallahhhhh :57:

ilk günaydın benden olsun:54:
hayırlı cumalar
çok şükür bu haftada bittiiiiiiiiiii:8::62::64:

günaydın yolcuuuuuu

hande bnmm ismime gir oırd aalbüm var fiyatlar orda biz aynı olsun kırmızı beyaz dedik ortak olsun die ama ayrı istiyorsan lişsteye o şekilde not edin ki ben de ulaştıurayım istediğin gibi olsun yani

günaydın bu arada biz aşıya gidiyoruz bugüğn eruzrumdan getirttik aşımızı sonunda
kızlar ya şu kızamık aşısıbtakıldı kafama haberlerde falan görmüşsünüğ<dür 2 doz olması gerekiyormuş ölen ler varmış bu ara tekrar hortladı hastalık falan deniliyor aşı kartına baktımda tek doz olmuşuz bizde 2 ci yi olmamız gerekiyomu bilginiz varmı araştıraıom şıunu bnde sorucam bugün ama burdakilersğolsun pek bilgi alamıyorum sizlerin imkanları daha geniş batıdan olmnaız dolayısıyla bi haBER VERİRSENİZ SEVİNİRİM

benim bilgim yok iki doz olması gerektiğine dair hatta salgın lafını duyunca hemen aşı kartımızı kontrol ettim ikinci bir doz planlanmamış :44:
hande için gri-beyaz diye mi not düşüyoruz şimdi?

cümleten günaydın
arda kuzu için arayanlar mesaj atanlar ö.m atanlar çok teşekkür ederiz hepinize
allaha bin şükür ciddi bir şey yok gibi görünüyor kolunu atele aldılar ama kullanabilir dediler, pazartesi akşamı kontrole gidecek
iri bir arkadaşı basket oynarken topla birlikte bileğini de çekmiş zedelendi belli ki neyse ki önemli bir şey değil allah tüm yavruları korusun

kızlar nasılsınız gecvmıste boguldum kaldım gunlerdır.uzun zamadır da gıremedım emır hasta ben hasta oglumla burnumuzu ceke ceke dolasıoruz...herkes ıyı mı bu arada?

nerdesin kız kayboldun
çok geçmiş olsun ikinizede canım

çok hızlı baktım geçmişe eda ve canan geçmiş olsun diyim önce..

bize geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim unutmadan..

evet bizim kızın ayakları biraz etli ondan heralde.. bide görümcem evin içinde bile ayakkabı giydiriyo.. ahhh ahh beni takanmı var..

etli ayaklarını yesin teyzesi
bende ayakkabı giydirmiyorum evde
hatta çoraplarını bile çıkarıyorum sıcak olduğu zaman çıplak ayak geziyo :1:

Sıkıldım gerçekten Kıymet bu kadar sıkılmama da sıkılıyorum ayrıca ama engelleyemiyorum kendimi işte ne yazık ki bugün bir kilo daha gitmiş.
Neyse normal şartlarda bir türlü veremediğim kiloları vermiş oldum böylece işte:33:
Ama yine de Allah herkese sağlıkla zayıflamayı nasip etsin diyorum.

ah canım ya bi çözümlense şu işte bi rahata ersen artık :((((

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE :16:
HAYIRLI CUMALAR AYNI ZAMANDA
BUGÜN CUMA BEN YİNE BAVULLARI HAZIRLAYACAĞIM
VE ÜZGÜNÜM Kİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ARANIZA KATILAMAYACAĞIM:(((((
KOCİŞ EĞİTİME GÖREVE GİDİYO ANKARAYA 1 HAFTALIĞINA :5:

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE :16:
HAYIRLI CUMALAR AYNI ZAMANDA
BUGÜN CUMA BEN YİNE BAVULLARI HAZIRLAYACAĞIM
VE ÜZGÜNÜM Kİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ARANIZA KATILAMAYACAĞIM:(((((
KOCİŞ EĞİTİME GÖREVE GİDİYO ANKARAYA 1 HAFTALIĞINA :5:

canım günaydın
allah kavuştursun
e sen de ablana gelseydin de ayrılmamış olsaydınız ya kocanla???

Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10 Kermit
1 Melike x x
2 Nilgün x x
3 Bige x x
4 Meral x
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x
8 Müzeyyen x x
9 Nevra x
10 Yasemin x
11 Pelin x
12 Fatma x
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x
16 Burcu K x
17 Burcu(24.5) x
18 Tülay x
19 Kıymet x
20 Eda x
21 Ayla x x
22 Nazan x
23 Hande x şapka-atkı gri olacak
24 Özlem ? ? ? ?
25 Selver ? ? ? ?
26 Sevgi ? ? ? ?
27 Mehtap ? ? ? ?
28 Bahar ? ? ? ?
29 Fatma (fms) ? ? ? ?

şapka-atkı farklı renk olması fazla iş olmaz inşallah arkadaşına canancım
bir de 12.2009'u nereye yazacak şimdi son karar?

işte kasın üstüne bir şey yapışması mantığı demek ki... valla bu sabah bir iki tık attı ama geçiyor herhalde... aman yarına geçmiş olsun da bazılarına (!!! hehe) maymun olmayayım :51:
meralin için yazdın da meralin seni kurtarabilecek mi müzeyyen??? sorarım sana :47:

yasemin birbirimizi o kadar fazla tanıyoruz ki artık herkesin her konusuna dair en ufak ayrıntıyı atlamak istemiyoruz bence ondan bu merak :13:

cümleten günaydın
arda kuzu için arayanlar mesaj atanlar ö.m atanlar çok teşekkür ederiz hepinize
allaha bin şükür ciddi bir şey yok gibi görünüyor kolunu atele aldılar ama kullanabilir dediler, pazartesi akşamı kontrole gidecek
iri bir arkadaşı basket oynarken topla birlikte bileğini de çekmiş zedelendi belli ki neyse ki önemli bir şey değil allah tüm yavruları korusun

AY GEÇSEDE KURTARSAN ŞU SEĞİRMEDEN
İNSANIN SİNİRİNİ BOZAR YAAA :95:

bencede merakım ondan canım arkadaşımmm :29:

sevindim ardanın ciddi bişeyi olmadığına
düşe kalka bizi korkuta korkuta büyüyolar işte :26:

:53: birisi bana woodoo büyüsü yapıyor galbaaaaaa
boynumla sol omzumun birleşme noktasına 10-15 saniye aralıkla bıçak saplıyor insafsız!!! ulen bari hep aynı yere çalışma :50: bi de erkeksen karşıma çık da öyle paylaşalım kozlarımızı :47:

AY GEÇSEDE KURTARSAN ŞU SEĞİRMEDEN
İNSANIN SİNİRİNİ BOZAR YAAA :95:

bencede merakım ondan canım arkadaşımmm :29:

sevindim ardanın ciddi bişeyi olmadığına
düşe kalka bizi korkuta korkuta büyüyolar işte :26:

öyle valla yasemin okul bahçesinin dışında bayağı bir mesafedeydim aradıklarında uçmuşum bir anda sıpa bir de dalga geçiyo babanesine anlatıyo "öğretmenim aradı bige dışardaymış uçarak geldi kan ter içindeydi geldiğinde ışınlandı mı nedir" diye :57:

canım günaydın
allah kavuştursun
e sen de ablana gelseydin de ayrılmamış olsaydınız ya kocanla???

dedim dedim de olmaz dedi kociş
adamlarla gitcem seni nasıl götüreyim dedi
arabada yer yok anlayacağın :((((

kardeşim doğum yapcak martın ilk haftasından sonra o yüzden annemde ankarada şuan
baktı kociş üzülüyom söz sana martın sonuna doğru 2günlük izin alıp senide götürcem ankaraya dedi anlaştık :66:

bu arada resim yorumları için daktan paşada bende çoooooook teşekkür ederiz teyseleriii :77:

dedim dedim de olmaz dedi kociş
adamlarla gitcem seni nasıl götüreyim dedi
arabada yer yok anlayacağın :((((

kardeşim doğum yapcak martın ilk haftasından sonra o yüzden annemde ankarada şuan
baktı kociş üzülüyom söz sana martın sonuna doğru 2günlük izin alıp senide götürcem ankaraya dedi anlaştık :66:

bu arada resim yorumları için daktan paşada bende çoooooook teşekkür ederiz teyseleriii :77:

hazır pazarlık başlamışken bizimle görüşme faslını da sıkıştırsaydın araya :9: meraaaaal mart sonu sana ankara yolu görünür kuzum :10:

:16:
:53: birisi bana woodoo büyüsü yapıyor galbaaaaaa
boynumla sol omzumun birleşme noktasına 10-15 saniye aralıkla bıçak saplıyor insafsız!!! ulen bari hep aynı yere çalışma :50: bi de erkeksen karşıma çık da öyle paylaşalım kozlarımızı :47:

:26: noluyon kıııı :26:
sinirsel belkide bige heee?

heyt be arkadaşıma bak ağrıyı düelloya davetetmediği kaldı bi :27:

öyle valla yasemin okul bahçesinin dışında bayağı bir mesafedeydim aradıklarında uçmuşum bir anda sıpa bir de dalga geçiyo babanesine anlatıyo "öğretmenim aradı bige dışardaymış uçarak geldi kan ter içindeydi geldiğinde ışınlandı mı nedir" diye :57:

:9::9::9:
çocuk olmak ne güzel şey ya :31:
herşeye bambaşka gözle bakıyolar :16:

:26: noluyon kıııı :26:
sinirsel belkide bige heee?

heyt be arkadaşıma bak ağrıyı düelloya davetetmediği kaldı bi :27:

herşeye bambaşka gözle bakıyolar :16:

olabilir tabii yasemin sinirsel olabilir, şekilsiz yatmaktan olabilir, gecenin soğuğunda göğsü bağrı açmaktan olabilir, sürekli ağır kaldırmaktan olabilir, bütün gün eller klavyede şekilsiz oturmaktan olabilir... olabilir oğlu olabilir yani :97:

düelloya davet edince geçti yalnız :60: :60: :60: tırsık çıktı allahtan :60: :60:

öyle hakikaten, çocuk ruhunu kaybetmeyenler o yüzde iyi ebeveyn oluyodur tahminimce :44: ben ne zaman umut gibi davransam çocuk keyifleniyor oradan böyle bir şey çıkardım :27:

olabilir tabii yasemin sinirsel olabilir, şekilsiz yatmaktan olabilir, gecenin soğuğunda göğsü bağrı açmaktan olabilir, sürekli ağır kaldırmaktan olabilir, bütün gün eller klavyede şekilsiz oturmaktan olabilir... olabilir oğlu olabilir yani :97:

düelloya davet edince geçti yalnız :60: :60: :60: tırsık çıktı allahtan :60: :60:

öyle hakikaten, çocuk ruhunu kaybetmeyenler o yüzde iyi ebeveyn oluyodur tahminimce :44: ben ne zaman umut gibi davransam çocuk keyifleniyor oradan böyle bir şey çıkardım :27:

hakikaten olabilir oğlu olabilir :1:
inşallah tekrarlamaz canım benim
çocuk ruhunu kaybetmeyenlerden sadece çocuklar değil genelde herkes hoşlanıyo
neşe saçıyo böyle insanlar etraflarına cidden

hazır pazarlık başlamışken bizimle görüşme faslını da sıkıştırsaydın araya :9: Meraaaaal mart sonu sana ankara yolu görünür kuzum :10:
he gelirim ne olcek:27:

:26: Noluyon kıııı :26:
Sinirsel belkide bige heee?

Heyt be arkadaşıma bak ağrıyı düelloya davetetmediği kaldı bi :27:

Herşeye bambaşka gözle bakıyolar :16:
deli kızım bu deli
ona göre yazdıkalrına dikkat et:37:

olabilir tabii yasemin sinirsel olabilir, şekilsiz yatmaktan olabilir, gecenin soğuğunda göğsü bağrı açmaktan olabilir, sürekli ağır kaldırmaktan olabilir, bütün gün eller klavyede şekilsiz oturmaktan olabilir... Olabilir oğlu olabilir yani :97:

Düelloya davet edince geçti yalnız :60: :60: :60: Tırsık çıktı allahtan :60: :60:

öyle hakikaten, çocuk ruhunu kaybetmeyenler o yüzde iyi ebeveyn oluyodur tahminimce :44: Ben ne zaman umut gibi davransam çocuk keyifleniyor oradan böyle bir şey çıkardım :27:

demedimmi sana yasi:35:

Back
X