tamam canım bana özelden arkadaşının ad soyad banka adı şube adı ve iban no ile tutarı yaz hemen gönderim ben.. Ellerinize emeğinize sağlık şimdiden..
Ya seçile şok oldum bende.. şuana kadar bişey yazmamıştım ama neyse allaha havale ediyorum valla onu..
Engin bugün biraz araştırıcak işte.. şu tazminatı alsam çıksam süpper ötesi olacak..
Ah canım ya.. Valla benimkide öyle ama ne yalan söylim benim hoşum agidiyo :) piskopatmıyım neyim.. Ne bilim memeyi bıraktırma zamanı geliyo ya bugünleri bidaha yaşamıcaz.. Az önce doğm cd sin izledim hele.. Zaman ne kadar çabuk geçiyo.. Tadını çıkarmak lazım.. Valla ben nazla uyuyorum bliyosun ve sabaha kadar yan yatmaktan kalça kemiklerim içiçe geçti.. Bel ağrım kronik oldu ama boşver ya..bu günlerde güzel.. Ay bugün nekadan pozitif gördüm kendimiIşe gitmedim ya ondan sanırsam
![]()
valla bazen annem keselim yemek yer o zaman diyor üzülüyorum hele geceleri o gözleri kapalı memeye sokuluyor ya bitiyorum o haline sanki memeden kesince benden uzaklaşıcak gibi geliyor
senin normal halin bu demekki