• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

tamam canım bana özelden arkadaşının ad soyad banka adı şube adı ve iban no ile tutarı yaz hemen gönderim ben.. Ellerinize emeğinize sağlık şimdiden..

Ya seçile şok oldum bende.. şuana kadar bişey yazmamıştım ama neyse allaha havale ediyorum valla onu..

Engin bugün biraz araştırıcak işte.. şu tazminatı alsam çıksam süpper ötesi olacak..

Ah canım ya.. Valla benimkide öyle ama ne yalan söylim benim hoşum agidiyo :) piskopatmıyım neyim.. Ne bilim memeyi bıraktırma zamanı geliyo ya bugünleri bidaha yaşamıcaz.. Az önce doğm cd sin izledim hele.. Zaman ne kadar çabuk geçiyo.. Tadını çıkarmak lazım.. Valla ben nazla uyuyorum bliyosun ve sabaha kadar yan yatmaktan kalça kemiklerim içiçe geçti.. Bel ağrım kronik oldu ama boşver ya..bu günlerde güzel.. Ay bugün nekadan pozitif gördüm kendimi :37: Işe gitmedim ya ondan sanırsam :51:

valla bazen annem keselim yemek yer o zaman diyor üzülüyorum hele geceleri o gözleri kapalı memeye sokuluyor ya bitiyorum o haline sanki memeden kesince benden uzaklaşıcak gibi geliyor
senin normal halin bu demekki

kızlar ya şu annelikakademisi.com dan kitap siparişi veren varmıydı ücretsiz sabiha paktuna kitabı?? bana ne gelen oldu ne giden..

bigeeeeee ya beni niye görmezdeeen geliyorsuuun..?? aşkolsun :4:

hayırdır inşallah :44: kasti bir şey yapmadım neşecim ya :44:

kızlar ya şu annelikakademisi.com dan kitap siparişi veren varmıydı ücretsiz sabiha paktuna kitabı?? bana ne gelen oldu ne giden..

ben istedim kaç gün sürdü bilmiyorum ama salı gelmiş ben yokken

Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10 Kermit Adres
1 Melike x x var
2 Nilgün x x oyuncak gönderildi
3 Bige x Siyah atkı-şapka x var
4 Meral x var
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x Mor atkı-şapka var
8 Müzeyyen x x var
9 Nevra x Gri atkı-şapka var
10 Yasemin x
11 Pelin x Siyah atkı-şapka EFT YAPACAK var
12 Fatma x var
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x EFT YAPACAK var
16 Burcu K x var
17 Burcu(24.5) x
18 Seray x
19 Kıymet x Mor atkı-şapka var
20 Eda x
21 Ayla x x
22 Nazan x
23 Hande x gri şapka-atkı

arkadaşlar ne kadar çabuk adres bilgilerinizi gönderirseniz bebeler o kadar çabuk kavuşur oyuncaklarına :6:
günaydın ben 2 uzun kulak alıcam süslü uzun kulak kırmızı gözlü elbiseli olandan eklersen sevinirim :72:
bn bizzat şirinin kahvesi karşışlığında evinde ödeme yapmayı düşünüyorum uyarmı acaba :9:

sibelcim bir avukata danış yeni iş kanunuyla yanlış anlamadıysam 10 yılını doldurduysan ve işyerinde sağlıklı çalışmana müsaade etmedikleri vs gerekçesiyle noter aracılığıyla istifanı verirsen tazminatını alabiliyormuşsun gibi bir şey duydum ben

valla sibelcim seçil sağolsun kendinden sonrakilere ödeme yapmadı (hatta kendinden önce Funda'ya da yapmamış Funda da ona ödemeyerek kendini kurtarmış durumda) dolayısıyla biz de bunu telafi etmek isteyeceğini düşündüğümüz için kendisine mail, telefon, face aracılığıyla bilimum mesaj gönderdik ama hepsine aldığımız cevap kocaman bir TINNNNNNNN oldu... o yüzdendir ki bizler kendi ödememizi yapalım seçil'i de allaha havale edelim

inanmıyorum şok oldumm :53:

valla bazen annem keselim yemek yer o zaman diyor üzülüyorum hele geceleri o gözleri kapalı memeye sokuluyor ya bitiyorum o haline sanki memeden kesince benden uzaklaşıcak gibi geliyor
senin normal halin bu demekki

yağmurda iştahsız melike bnde kesmeyi düşündüm bi ara hatta arkadaşların yanında dedim kessem yemeğe döner belki diye bir arkadaş dediki bir akrabası aynı durumdaymış kesti memeden dedi değişsen bişy olmadı dedi anne sütünden de boşuna mahrum kalmış oldu bnce devam et dedi o yüzden yaza kadar devam ne kdr emseler kar

günaydın ben 2 uzun kulak alıcam süslü uzun kulak kırmızı gözlü elbiseli olandan eklersen sevinirim :72:
Bn bizzat şirinin kahvesi karşışlığında evinde ödeme yapmayı düşünüyorum uyarmı acaba :9:

olmaz ptt ile kapıda ödeme :27:

bn bizzat şirinin kahvesi karşışlığında evinde ödeme yapmayı düşünüyorum uyarmı acaba :9:

olmaz ptt ile kapıda ödeme :27:

yok be melike pttyi karıştırmayalım ama canancım evinde değil evinin kapısında yap sen de ödemeyi :33:

yok be melike pttyi karıştırmayalım ama canancım evinde değil evinin kapısında yap sen de ödemeyi :33:
yok o zaman bnm kapımın önünde yapmamız gerekir haha pttci küfür eder ya 2 kat içinmi çağırdınız beni die :60::60::60:
:74::74::74:
canım sıkılıyo ya bugün nedense aslında mutlu olmam lazım ama :26:

ne demek canancım,sen kahveyle,kurabiyeyle,çayla yaparız sana bi ödeme kolaylığı:)

oh oh çatlayın kızlar :12:
bu işten ben karlı çöıkıcam sizin yerinizede yerim merak etmeyin :82:
ya bloglar kapanmış ben onlarla zaman geçiriyodum nette açılsa bari ya sinir oldum çok bütün örnekler gitti

selam kızlaar. geç geldim işe bir sürü iş beni bekliyor bugün pek takip edemiycem sizi.

sibelcim bige yollamış ben de deniycem şimdi yaseminin havalesini inşallah sorun çıkmaz.

annelik akademisi kitabı bana da salı günü geldi kızlar.

bige ben atkı bereyi kırmızı istemiştim zaten sana yazmıştım sorun yok sanırım.

melike geçmiş olsun kuzum. migren mi vardı sende uzun sürmez umarım baş ağrın. anneciğim çok çekiyor migreni var.

Back
X