aslına bakarsan bende hayal kırıklığına uğradım tamam kıyafeti öyle böyle es geçtim ama oyuncakta ayına uygun değil kusura bakma özlem hediye çekilişine katılan kişinin bana göre herkes gibi konuşuluna karara uyması lazımdı bana piyango böyle vurdu üzüldüm....
nestle ben kısaca özetliyim özlem hediyesini aldığında buraya yazmıştı ben hediyemi aldım kıyafetmi anlaşmıştınız diye evet dedim ama senin o gönlünden geçmiş onu almışsın olsun ama takiii kargo elime geçene kadr aynı fiklirdeydim görür gürmez şok oldum 2 3 aylık bebek oyuncağı yani aslında insan yeni bi hediye alıcaksa bunu yaşına göre alır dimi ama arda yüzüne bile bakmadı bende evirip çeviriyorum bi yerinde acab -a sesi varmı diye bakıyorum ama yok yani hediye hediyedir ama ben bu çekilişe girdiğime pişman oldum ben kendime gönderilmeisni istemediğim şeyi başkasına göndermem ilk çekilişte karşılklı hülya ile hediyeleşmiştik ilk acemilik ona bişey koymamıştım ve o kolye koymuş bana o kadar üzüldümki anlatamam ona bbişey koymadığıma bu çekilişte bende elimden geldiği kadarıyla ypmaya çalıştım ama karşılığınıda kötü aldım
arda durmuyo yazamıyorum anlatabildiğim kadar dile getirdim kims ekusura bakamsın çok canım ıskıldı bu olaya
Ben hayatımda bu kadar utandırıldığımı hatırlamıyorum ki düşünün 32 yaşındayım.ben oyuncağı çok severek ve beğenerek almıştım amacı doldur boşalt oyunu ki tam bu dönemde yapmaktan en çok hoşlandıkları şey .tabii bazı bebekler tencere tava çamaşır sepetiyle oynadıkları için anlaşılmamış olabilir ....
Ben arkasına sığınmak istemiyorum kesinlikle ama size demiştim eşimin rahatsızlanıp gelmesi nedeniyle çok fazla dışarı çıkma şansım olmadığını aslında bunun benim için çok küçük birşey olduğunu eklemiştim ...Ben yinede çok birşey söyleyip terbiyemi ve burda kurulan arkadaşlıkları lekelemek istemiyorum .2 .hediyeni gönderdim Sevcan cım umarım bu kez beğendiniz birşey olur bu kez giysi aldım gerçi pijama takımı bulabildim sadece ona da laf söylenebilir tabii ala ala pijama mı almış diye ben çok beğenerek aldım giydirdikçe beni ve bu günleri anarsınız aldığım sitede kolye vs .tarzı birşey yoktu artık onun içinde kusura bakma lütfen .
ÇİĞDEM canım face dede göremedim seni....hayatım gelmedi benimki yanlış anlaşılmasın gönderdim dediğin için soruyorum..yani iki gün oldu bi problemmi oldu acaba adres falan gibi bi ara sor istersen kargoyu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?