2009 bebişlerinin doğum günü çekilişi

alkisalkisalkis

nestle ben kısaca özetliyim özlem hediyesini aldığında buraya yazmıştı ben hediyemi aldım kıyafetmi anlaşmıştınız diye evet dedim ama senin o gönlünden geçmiş onu almışsın olsun ama takiii kargo elime geçene kadr aynı fiklirdeydim görür gürmez şok oldum 2 3 aylık bebek oyuncağı yani aslında insan yeni bi hediye alıcaksa bunu yaşına göre alır dimi ama arda yüzüne bile bakmadı bende evirip çeviriyorum bi yerinde acab -a sesi varmı diye bakıyorum ama yok yani hediye hediyedir ama ben bu çekilişe girdiğime pişman oldum ben kendime gönderilmeisni istemediğim şeyi başkasına göndermem ilk çekilişte karşılklı hülya ile hediyeleşmiştik ilk acemilik ona bişey koymamıştım ve o kolye koymuş bana o kadar üzüldümki anlatamam ona bbişey koymadığıma bu çekilişte bende elimden geldiği kadarıyla ypmaya çalıştım ama karşılığınıda kötü aldım
arda durmuyo yazamıyorum anlatabildiğim kadar dile getirdim kims ekusura bakamsın çok canım ıskıldı bu olaya

Son düzenleme:
Ben hayatımda bu kadar utandırıldığımı hatırlamıyorum ki düşünün 32 yaşındayım.ben oyuncağı çok severek ve beğenerek almıştım amacı doldur boşalt oyunu ki tam bu dönemde yapmaktan en çok hoşlandıkları şey .tabii bazı bebekler tencere tava çamaşır sepetiyle oynadıkları için anlaşılmamış olabilir ....
Ben arkasına sığınmak istemiyorum kesinlikle ama size demiştim eşimin rahatsızlanıp gelmesi nedeniyle çok fazla dışarı çıkma şansım olmadığını aslında bunun benim için çok küçük birşey olduğunu eklemiştim ...Ben yinede çok birşey söyleyip terbiyemi ve burda kurulan arkadaşlıkları lekelemek istemiyorum .2 .hediyeni gönderdim Sevcan cım umarım bu kez beğendiniz birşey olur bu kez giysi aldım gerçi pijama takımı bulabildim sadece ona da laf söylenebilir tabii ala ala pijama mı almış diye ben çok beğenerek aldım giydirdikçe beni ve bu günleri anarsınız aldığım sitede kolye vs .tarzı birşey yoktu artık onun içinde kusura bakma lütfen .

canım bu cekilişi düzenleyen benim.ve illaki kıyafet illaki oyuncak v.s birşey söylemedim ve söylenmedide öyle bişey yok yani..suanda senin mesajını ve mesajlarını sırayla görünce gercekten cok üzüldüm sok oldum yani...cok kırıcı olmusun gercekten.söylenmemesi gereken laflar etmişsin.sonucta bu bir hediye insanların gönüllerinden kopan neyse onu alırlar.ki begenmemiş olsan bile bu laflar asla söylenmez.eminimki 1.çekilişten bu zamana kadar olan tüm eşleşmelerde gelen hediyelerde bazılarımız beğenmemişizdir ama asla dile gelmedi...gelmemelide.cok ayıp yaa...örnekgluna dogum günü yapacaksın hediyeleri acıcaksın beğenmediğin hediyeleri begenmedim mi diyeceksin yada sen gelen hediyeleri begenmezsen dilemi getiriyorsun.tabiki hayır ..magdem bunu neden bu sekilde dile getirdin.yani gercekten özlem okuyunca ne kadar üzülecek bu yazılarına ben bile üzüldüm kırıldım özlemi bilemiyorum.
ki o oyuncaklarda zeka geliştirici.o minik oyuncakları bosluklardan içeri atıyorlar cıkartıyorlar 12+ üzeri bizdede var.
neyse canım ama keske dile getireceğine bişey söylemeyipbunda sonraki cekilişlere katılmazdın olurdu yani.

Bu konuya dahil olmak istemezdim ama alınan hediyeye saygısızlık edicekseniz girmeyin zaten çekilişe.
Ayıptır ya...
Çok üzüldüm valla.

off offff..aman kızlar bu konuyu kapatalım hemen..yarım elma gönül alma der büyükler..yapmayın lütfen...herşey imkanlar dahilinde birbirimizi hatırlamak için...çok ayıp olmuş çokkkkk....valla çok üzüldüm şimdi bende...

Son düzenleme:

tencere tava çamaşır sepetiyle oynadıkları için anlaşılmamış olabilir ....
vay be benimde çocuğumun bu kadar aşalandığını ilk defa duyuyorum yazık bu lafın yetti zaten özlem her bebek gibi benim oğlumda onlarla oynamaktan hoşlanıyo biz doldur boşalt ı çoktan geçtik bunuda çekmecelerden öğrendi sen anlayamazsın işte neyse
hediyede ihtiyaç istek meselesi değil bunu o boyuta taşıma bence ben sadece bu çekilişte çekilişin amacına uygun olmadığını düşündüm
ayrıca insan istediği zaman herşeyi yapar şimdi vakit bulup dışarı çıkmadan bile halledebilmişsin işte... ben kendine gösterdiğin özeni bizede göstermeni beklemiştim ama senin düşüncene göre tencere tava muhabbeti işte oğlumu yani bunlrdan kurtarmak için doğru bi seçm yapmışsın ben anlayamamışım pardonnnn

ÇİĞDEM canım face dede göremedim seni....hayatım gelmedi benimki yanlış anlaşılmasın gönderdim dediğin için soruyorum..yani iki gün oldu bi problemmi oldu acaba adres falan gibi bi ara sor istersen kargoyu....

duru lütfen bilmeden ahkam kesmeyin başıma doğum gününde gelicek hediyeleri tabiki böyle bişey olmıycak
bu hediye yeni alınmış, öyleymiş,,,krgocular doldur boşalt yaptılar herhaldee

kızlar konuyu kitlemek istemiyorum...burada kapatalım mevzuyu lütfen..bende nerden sordum sormaz olaydım...özlem hayatım çok üzüldüğüne eminim...utanacak hiçbir şey yok...gönlün rahat olsun canım benim...belki sunseet de söylemek istediğini doğru ifade edemedi...yanlış anlaşma oldu kabul etmek istiyorum..arkadaşlar hepinizden ricam konuya yorum yazmayalım mümkünse...teşekkürler...

şimdi konu hakkında bende birşey söylemek istiyum alırken hediyelri yaşlarına uygun olması gerekir bence ama kimseyi kırmayalım. Arkadaşlıklarımızı bozmayalım dğrusu ilk çekilişte katıldım bende hediye 2 ay sonra falan geldi elime benim hatam arkadaşın hatası derken olsun önemli olan hediyeleşmekti Ben böyle uğraşıpta knu açan ve uğraşanların emeğine sağlık.

bombalarım valla ptt subesını esım aylının paketını alırken onuda verdım dedı bakalım bende fısı var hemen olaya bır el atım cnm

çiğdem netten bakılıyo
bu ralar ptt geç ulaşıyo benimde sevilaya hediyem geç gitti

semracım baktım cnm netten
teslim tarihi yarın diye gözüküyor senın ozelınede atım takıp nosunu bakarsın cnm netten
olaarrrmııı

Merhaba arkadaşlar, Aylincim bişey yazmamızı istemişsin ama söylemeden geçemiyeceğim, gönderilen hediyeyi aşağlamak çok ayıp bi davranış, eğer yeri geldiyese söyliyim bende 2. hediye çekilişinde sunset arkadaşımızla eşleşmiştim özelden adresimi yolladım kendisinden de istedim ama açıklama gereği bile duymadan ne adres yazdı nede hediyeleşmek istemediğne dairbirkaç bişey, ben bugüne kadar bu konuyu hiç buraya yazmadım bile ve birdahada çekilşe katılmadım en azından Özlem karşısındakine değer verip göndermiş

ne oluyo ya ben sana adresimi verdim arkadaşım hatta facede görüştük ve ben sana mesaj yazdım adresini ver diye hep ben sana ulaştım lütfen yapma böyle allah aşkına
sen bana göndermeyince bende göndermedim olay bu kadar basit inanamıyorum ya arkadaşım madem öyle benim face ve msn hep açık sende görüyosun zahmet edeip orda mesajımın ulaşamdığını yazabilirdin
neyse aylin diğer arkadaşlara saygısızlık etmek istemiyoru mdaha fazla konuyu kitleme ben yazmıyorum daha
PES DOĞRUSU
benim niyetim olmsa girmemçekilişe ve senden de adresini istemem
öyle bi yazmışsınki sana sen bana hediye gönderdinde ben göndermedim gibi

Son düzenleme:
nilay yani yeride zamanıda değil ama canım
yapmayın böyle
sizin aranızda olan bişi bu deşifre etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…