2009 bebişlerinin doğum günü çekilişi

canım benim güle güle kullanın hediye konusunda çok zevksizimdir umarım beğenmişsinizdir canım çınarımın doğum günü kutlu olsun oğluşumla öpüyoruz sizi

Derinim bebşim hasta mı olus benım okudum ben ona burda ...üflüyorum püfff..tütütüüü massalah nazar degmezsın mınıgıme
evet teyzesi hasta.amin canım cok saol.

saol canım benim .çoraplar buradan bi magazadan aldım.bakarım varsa alırım sanada.genelde yaza dogru getiriyorlar cünkü.

sevilaycım canım çok beğendik..hepsi, gayet güzeller canım...en kısa zamanda fotoları ekliycem...kusuruma bakmayın artık...

Sevcan cım hediyen hazır çok küçük birşey oldu eşimin geçen hafta gelmesi vs. daha birkaç şey eklemek istiyordum ama bir sonrakine kısmetse .Bugün veriyorum kargoya yarın elinde olur muhtelemelen .Çok öpüyorum Arda yı da senide :))

Aman da aman tam erkek işi olmuş çok şık .güle güle kullanın efendim .Sevilaycım kesene bereket zevkine sağlık

aylin çok güzel canım hediyeleriniz güle güle sağlıkla giysin eskitsin oğluşun....
bende verdim bu gün eşime kargoya vermesi için inş verebilmiştir...

bugün bende efenin hediyelerini kargoladım.
Düşünüyordum bugün son gün nasıl çıkıcam bu soğukta diye.Pat kapı çaldı bir baktım kargo.ıyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş ya o hesap:)
Neyse umarım beğenilir gönderdiklerimiz.

aylin güzelmiş hediyeleriniz çınar bey güle güle giysin...
bende bugün zeynep in hediyesini kargoladım sonunda yarın ulaşır büyük ihtimalle

şafakcım erdemcimin hediyelerini dün verdik kargoya canım inşlah bugün elinde olur . bi iki ufak hediyede sana koudum canım inşallah beğenirsin.güle kullanırsınız..iyiki doğdun erdem nica mutlu yıllara analı babalı inşlh.. ikinizide öptük canım oğlumla..

yelizcim cicilerimiz geldi canım hepsi çok güzeller azcıkta çınarın kokusunu koyaydın içine koklardım .çok beğendim canım kesene bereket flaş player bulum eklicm ama cdye daha bakamadım ona ancak akşam evde bakarım baktıktan sonra sen buraya eklersin canım çok teşekkür ederiz canım

semracıgım hedıyenız geldı..cok mutlu oldum ozellıkle mektubun el emeklerın aslında hepsi..mukemmel cok ıncesın..aksam eve gıdınce fotograflarını yukler eklerım ..cok tesekkur ederız cok duygulandım oglumun ılk dogum gunu hedıyesıde gelmıs oldu...

ay ne kadar çabuk... ben akşama anca ulaşır sanmıştım ..benim için zevkti hayatım..
benim için bu aktivite de çok önemliydi çünkü ...ben laylaylom bi doğum günü kutlaması yapmıycam mektupta yazmıştım yaşadığım acı yüzünden belki o gün bi yasin okuturum diye düşünüyorum.bizim ilk doğum günümüz buruk geçecek .burada kendimi biraz oyalıyorum..ay neyse içini kararttım...
beğendiğine çok sevindim..güle güle kullanın kullandıkça bizi hatırlayın...öptüm canım..

aylinciğim cok güzel egeciğimin dogum günü hediyeleri güle güle kullansın.sevilaycıgım seninde kesene bereket emegine saglık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…