kızlar dayanamadım sonuç bekleyenler listesini hazırladım hatam varsa özür dilerim:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv: irena
:CüvCüv: asude 03-02-09 :dance::dance::dance:
:CüvCüv: rose77
:CüvCüv: reno
:CüvCüv: idilengin 11-02-09 :dance::dance::dance:
:CüvCüv: paluri 03-02-09 :dance::dance::dance:
tarihleri bilmediğim için yazmadım eğer yazarsanız eklerim arkadaşlar
:dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bak burda doğru :1rolleyes::dance::teytey:
bak burda doğru :1rolleyes::dance::teytey:
Merhaba arkadaşlar,
Bu gün iğnelere başladık.umarım hayırlısı olur.Ben tedavimi ege üniversitesinde yaptırıyorum.Aslında tüp bebek raporu için gitmiştik.Fakat raporu vermediler.Aşılama yapalım dediler.Gonal F kullanıyorum.Belki aşılama ile tutar :) Allah hepimize hayırlısını versin.
kızlar dayanamadım sonuç bekleyenler listesini hazırladım hatam varsa özür dilerim:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv: irena
:CüvCüv: asude 03-02-09 :dance::dance::dance:
:CüvCüv: rose77
:CüvCüv: reno
:CüvCüv: idilengin 11-02-09 :dance::dance::dance:
:CüvCüv: paluri 03-02-09 :dance::dance::dance:
tarihleri bilmediğim için yazmadım eğer yazarsanız eklerim arkadaşlar
:dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inşallah canım sana duacıyım tedavin hayırlı olur inşallah hamiş kalırsın moral çok önemli yüksek tut stresten uzaktur allahım hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin :dance::dance::dance::dance:
arkadaşlar benim aşılama iptal oldu.10 tane yumoşum olmuş ve kendiliğinden çatlamış.daha oluşupta çatlayacak yumoşlar varmış yumoşlar çatladığı için sıvı birikmesi olmuş.doktor doğal yoldan deneyin bu ay dedi.bakalım herşeyin hayırlısı aşılamasını yaptıran bütün arkadaşların aşılaması hayırlı olsun şimdilik gidiyorum:a015:
arkadaşlar benim aşılama iptal oldu.10 tane yumoşum olmuş ve kendiliğinden çatlamış.daha oluşupta çatlayacak yumoşlar varmış yumoşlar çatladığı için sıvı birikmesi olmuş.doktor doğal yoldan deneyin bu ay dedi.bakalım herşeyin hayırlısı aşılamasını yaptıran bütün arkadaşların aşılaması hayırlı olsun şimdilik gidiyorum:a015:
idilengin nasıl gidiyo canım ya biraz heycan bastı 4 gün kaldı :)) sanada 11 gün kaldı bayrama
mrb arkadaşlar size bi sorum olucak benim hormon testlerin güzel çıktı eşimin sperm testine göre dr karar vericek ama ben direkt aşılama istiyecek ve dr a 11 gün gidicem yumurtamın büyüklüğüne bakıcam adetlerim çok düzenli ve 14.gün yumurtam çatlıyor hiç iğnesiz ilaçsız aşılama olur mu yani 13-14.gün falan dr aşılama yapar mı vakit kaybetmek istemiyorum beklemek çok zor hiç sabrım kalmadı hiç
allah söyletti inşallah bayram olur :) sabret canım ya inşallaaaahh senin de bayramın olur mutlaka haberdar et. ben biraz tuhafım okuyorum da kızların hep aşılama sonrası sancısı olmuş ben de tık yok. bi işe yaramadılar mı diye endişeleniyorum
ENDİŞELENME BENCE STRESTEN UZAK DUR ÖYLE KARAMSARLIĞA KAPILMA :dance::dance::dance::dance:a.s.:teytey::teytey::teytey:
Arkadaşlar benim yarın test günüm
arkadaşlar mrb.bende perşembe günü aşılama yaptırıcam,ama nedense çok umutsuzum.bide çok korkuyorum.tecrübeli olanlar bilgi verebilirlermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?