arkadaşlar, benide 2009 da aşılama yapacaklar listesine ekleyebilirsiniz.umarım hepimiz için hayırlısı olurr.
delikafaduldenneşe geldi içime
Ben hamile kalıyorum da bebişlerim durmuyo yerinde...
canım sanırım ilk aşılaman hayırlısı inşalah hamiş kalırsın 13-14 günden sonra aşılama yapılıyor tecrübelerime dayanarak gerçi yumurtaların büyümeside çok önemli stresten çok uzak dur kendini üşütme ve aşılamadan sonra 3 gün bence çok dikkatli ol oturduğun yerden kalkar iken bile yavaş kalk bence allahım hepimize hamiş kalmayı nasip etsin:ecrin_bebek::teytey::dance:ben de aşılama yolunda ilerliyorum 10 gündür iğne kullanıyorum ama daha sonuç vermedi pazartesi günü doktora gideceğim:CüvCüv:
canım benim 3 aşılamam gerçi diyerleri tutu ama düşükle sonuçlandı şimdikini test gününü bekliyorum 03-01-09 tarihinde :dance::teytey:merhaba arkadaşlar,
Ben bugün aşılam tedavisine başladım.GONAL F kullanmaya başlıyacağım.her gün 100 ünite .Aslında birşey sorucam,bana aspirin vermediler.şaşıdım aspirin aşılama tedavisinde kullanılmıyor mu? beni aydınlatırsanız çok sevinirim.şimdiden bekleyen herkese boool şanslar diliyorum.
kızlarr az önce aşılamam yapıldı dua edin bana... bu arada aspirin neden kullanılıyo bilgi verir misiniz?
canım hayırlısı olsun inşallah hamiş kalırsın :dance:aspirin bende kullanmıştım 2 aşılamamda kanı sulandırmak için sanırım dur bi araştırayım bolbol istirahat et bakalım 14 gün sonra beta hcg yaptırcan :teytey:hihoyyyt
hoşgeldin canım, öncelikle sabrın bol olsun :) zor işler ama inşallah sonunda yüzümüz gülecek. ben daha önce bi defa yaptırdım aşılama ve yarın da 2. aşılamam olacak. doktorum harika bi insan daha önce farklı doktorlarım da oldu ama böyle bi başarı görememiştik. ben sana kısaca anlatıyım ; ilk once adetin ilk günü senden hormon tahlili isteyecek ardından muayene edecek ve herşey normal ise klomen gibi bi ilaç verecek gerek varsa ve adein 10. gününden sonra gün aşırı yumurtaları kontrol edecek istediği boyuta ulaşınca da çatlama iğnesi vurup yaklaşık 36 saat sonra aşılamanı yapacak. işlem çok zor değil merak etme idare ediyo insan :) ben böyle bi yoldan geçtim umarım merakını giderir. aklına takılan bişe olursa yaz biz cevaplarız.. a.s.
cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım.bana adetin 3.günü gel dediğine göre hormon tahlili yapmayacak herhalde, daha önce yaptırmıştım zaten.okuduğuma göre sen de bugün aşılama yaptırmışsın, inşaallah Mevlam yüzünü güldürür, bebişini sana gönderir...
kızlar dayanamadım sonuç bekleyenler listesini hazırladım hatam varsa özür dilerim:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv: irena
:CüvCüv: asude
:CüvCüv: rose77
:CüvCüv: reno
:CüvCüv: idilengin
:CüvCüv: paluri 03-01-09 :dance::dance::dance:
tarihleri bilmediğim için yazmadım eğer yazarsanız eklerim arkadaşlar
:dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar dayanamadım sonuç bekleyenler listesini hazırladım hatam varsa özür dilerim:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv: irena
:CüvCüv: asude
:CüvCüv: rose77
:CüvCüv: reno
:CüvCüv: idilengin 11-02-09 :dance::dance::dance:
:CüvCüv: paluri 03-02-09 :dance::dance::dance:
:dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar dayanamadım sonuç bekleyenler listesini hazırladım hatam varsa özür dilerim :t eytey:
irena
asude
rose77
reno
idilengin11-02-03
paluri 03-02-09
hihoyyy t: teytey:
canımm bana 11-02-03 yazmışsın yoksa 2013 e falan mı kalacak beim işim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?