Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar,
Ben bugün aşılam tedavisine başladım.GONAL F kullanmaya başlıyacağım.her gün 100 ünite .Aslında birşey sorucam,bana aspirin vermediler.şaşıdım aspirin aşılama tedavisinde kullanılmıyor mu? beni aydınlatırsanız çok sevinirim.şimdiden bekleyen herkese boool şanslar diliyorum.

arkadaşlar, benide 2009 da aşılama yapacaklar listesine ekleyebilirsiniz.umarım hepimiz için hayırlısı olurr.

arkadaşlar, benide 2009 da aşılama yapacaklar listesine ekleyebilirsiniz.umarım hepimiz için hayırlısı olurr.

canım selam hayırlısı olsun inşallah tutar aşılaman nerede yaptıracaksın aşılamanı özelmi raporlumu yaptırıyorsun dr undan memnunmusun?:1hug:

delikafaduldenneşe geldi içime
Ben hamile kalıyorum da bebişlerim durmuyo yerinde...

bende hamile kalıyorumda benimde bebişler durmuyo bunun sebeplerinden biride stres canım artık stresten uzağım müzik dinliyorum işegidip geliyorum busefer kararlıyım allah izin verirse ve hamiş isem onları bırakmıcam inşallah stres çok önemli canım unutma eşinin de desteği çok önemli unutma kendine iyi bak :teytey::ecrin_bebek:

ben de aşılama yolunda ilerliyorum 10 gündür iğne kullanıyorum ama daha sonuç vermedi pazartesi günü doktora gideceğim:CüvCüv:
canım sanırım ilk aşılaman hayırlısı inşalah hamiş kalırsın 13-14 günden sonra aşılama yapılıyor tecrübelerime dayanarak gerçi yumurtaların büyümeside çok önemli stresten çok uzak dur kendini üşütme ve aşılamadan sonra 3 gün bence çok dikkatli ol oturduğun yerden kalkar iken bile yavaş kalk bence allahım hepimize hamiş kalmayı nasip etsin:ecrin_bebek::teytey::dance:

canım benim 3 aşılamam gerçi diyerleri tutu ama düşükle sonuçlandı şimdikini test gününü bekliyorum 03-01-09 tarihinde :dance::teytey:
ama hiç aspirin kulanmadım 2 gebeliğimde vermisti kahverengiliklerim geldiğinde merak ettiğin dr sor eminim cevaplar hadi bakalım :ecrin_bebek:

arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum 03-01-09 da test yapılacak veeeee midem çok bulanıyor uyumak istiyorum böylede belirtiler var bakalım 5 gün kaldı bayrama

kızlarr az önce aşılamam yapıldı dua edin bana... bu arada aspirin neden kullanılıyo bilgi verir misiniz?

kızlarr az önce aşılamam yapıldı dua edin bana... bu arada aspirin neden kullanılıyo bilgi verir misiniz?

canım hayırlısı olsun inşallah hamiş kalırsın :dance:aspirin bende kullanmıştım 2 aşılamamda kanı sulandırmak için sanırım dur bi araştırayım bolbol istirahat et bakalım 14 gün sonra beta hcg yaptırcan :teytey:hihoyyyt

saol canım inşallahh :) bu arada sonuç bekleyenler listesine beni de ekleyebilirler artık :)

cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım.bana adetin 3.günü gel dediğine göre hormon tahlili yapmayacak herhalde, daha önce yaptırmıştım zaten.okuduğuma göre sen de bugün aşılama yaptırmışsın, inşaallah Mevlam yüzünü güldürür, bebişini sana gönderir...

evet canım sabah oldu aşılamam yatıyorum şimdi :) inşallah bişeler oluyodur :)) bu arada yeni yaptırdıysan belki gerek görmez ama hormona ilk 4 günde bakılabilir . inşallah hepimizin yüzü bi gün gülecek güzel haberlerini bekliyorum :)

kızlar dayanamadım sonuç bekleyenler listesini hazırladım hatam varsa özür dilerim :dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

irena
asude
rose77
reno
idilengin
paluri 03-01-09 :dance:[/COLOR]
tarihleri bilmediğim için yazmadım eğer yazarsanız eklerim arkadaşlar
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::dance::dance::dance:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar dayanamadım sonuç bekleyenler listesini hazırladım hatam varsa özür dilerim :dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

:CüvCüv: irena
:CüvCüv: asude 03-02-09 :dance::dance::dance:
:CüvCüv: rose77
:CüvCüv: reno
:CüvCüv: idilengin 11-02-09 :dance::dance::dance:
:CüvCüv: paluri 03-02-09 :dance::dance::dance:
:dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:

canımm saol ellerine sağlık benim tarihim 11 şubat..inşallah uğurlu gelir elin :)

kızlar dayanamadım sonuç bekleyenler listesini hazırladım hatam varsa özür dilerim :t eytey:

irena
asude
rose77
reno
idilengin11-02-03
paluri 03-02-09
hihoyyy t: teytey:

inşallah canım amin uğurlu gelir tarihini hemen ekledim :sm_cool::teytey:

canımm bana 11-02-03 yazmışsın yoksa 2013 e falan mı kalacak beim işim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…