arkadaşlar merhaba bende 21/01/09 da aşılama yaptırdım yani 3 gün oluyo göğüslerim acıyo ve midem çok bulanıyo hayırlısı ger çi ben aşılama ile 2 kere hamiş kaldım ama düşükle sonuçlandı hayırlısı diyorum ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
stres yapma bence benimde aşılamamın 3 günü diyer aşılama gebelşklerimde benimde göğüslerim şişti ve dokunamıyodum şimdikide biöyle kan testim 3 şubatta ozamana kadar stres yapmamak istiyorum önce hayırlısı diyorum senin ki aşılamamı kaçıncı ? kendine iyibak hihoyyyt
herkese merhaba, ben de aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir okuyordum ama yazmak yeni nasip oldu.. benim aşılamam da muhtemelen 27 ocakta olacak. bu benim 2. aşılamam. öncekini 2 sene önce yaptırmıştım, olmamıştı. bizim sorunumuz da ; eşimin sperm sayısı ve kalitesi düşük ben de de biraz yumurtlama sorunu var. hayırlısı inşallah hepiniz en kısa sürede bebişerinizi kucağınıza alırsınız :) sevgi ve selamlarımla bana şans dileyin :)
hoşbulduk :) teşekkür ederim.. ben iğne kullanmadım klomen kullandım şimdi de 4 tane yumurta oldu en büyügü 16.1 bugün 14. gün bu arada. pazartesiş yeniden bakıcak doktorum ona göre aşılama olacak. e2 hormanına bakıldı. sorun yok dedi. aslında desteklenince çok sorunum yok ama eşimin sıkıntıs daha fazla. yaklaşık 8-10 milyon sperm var ve kalite sorunu da var. yine de herşeyi allaha bırakıyoruz tabii hayırlıısı. hepimizin gönlüne göre olur inşallah..
amin canım ama sakın sıkıntı yapma rahat ol aklına getırmemeye calıs.ben ılk asılamamda cok kafama taktım acaba varmı yokmu dıye bayada umutluydum ama olmadı ve cok sarstı sindi 2.asılamamı yaptırdım dusunmemeye calısıyorum ıns bu sefer tutar hepimizin
kızlar dün aşılamam yapıldı şimdi de kasıklarım ağıryo iyşallah tutar allahım
Gerçekten yatmak süreci olumlu yönde etkiler mi?Ben bu konuyu cok taktım kafaya.Ben hiç yatamadım da.Böyle bir özrüm var.Canım cok sıkılıyor.Doktorum gerek yok dedi ama gene de içim hiç rahat değil.Beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.
ya canım bız normal yoola hamıle kalamadıgımız ıcın bırazdaha dıkkat etmemız gerekır dıye dusunuyorum.rahımde y kromozomlu sperm 24 saat,x kromozomlu sperm 48 saate kadar canlı kalbılıyomus yanı ıslevlerını yerıne getırebılıyolrmıs.ben asılamamı yaptırdıktan sonra muayenehanede 1 saate kadar yattım gıderkende hemsıre evde ayaklarını havaya kaldır ole uzan dedı.sımdı normal anneler hamıle kaldıklarını adetlerınde anlıyolar ve ozamana kadarda butun agır ışler dahil hepsını yazpıyolardır ama bız ole değilizki olsaydı zaten normal yoola olurdu dıye dusunuyorum
Herkese merhaba,
Yeni üye oldum, 40 yaşındayım aslında 2 kez hamile kaldım ama birini 12 haftalık diğerini 20 haftalık kaybettim, yaş nedeniyle fazla beklememek için bana da şubat ayında aşılama yapılacak. Benim için dua eder misiniz? Yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkyorum.
merhaba kızlar..ben de aranıza katıldım.şubatın sonunda adetiimin 3.günü doktora gidicem ve aşılama için startı vericez.aşılamada nasıl bi yol izleniyo, biraz beni aydınlatırmısınız?pat- çat bişeyler biliyorum ama yaşayan arkadaşlar, sizler daha iyi bilirsiniz..aşılama yaptıran arkadaşlar inşaallah Rabbim meleklerinizi göndermişdir, dualarım sizlerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?