Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meraba arkadasım bende senden bı gun sonra yaptırdım asılamamı benımde göguslerım cok acıyo cok sısler ama benım asılamadan once baslamıstı.sızde sorun neydı senın kacıncı asılaman adet tarıhin nezaman (ınsaalah olmazsın) hamıs kalırız ıkımızde

arkadaşlar hepinize merhaba bende aranıza yeni katıldım ...benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum şubat ayında bende ilk aşılama tedavimi yaptırıcam allah izin verirse....inşallah herkez mutlu sona ulaşır...

Evet benim 2. aşılamam.İnsan kendini sürekli dinlerse nolur ya göğsü şişer ya midesi bulanır ya başı döner.İşte bende bunlardanım heralde.Sonuç belli olsada normal hayata dönsem.Seninkide hayırlı olsun canım.Sen büyük ihtimalle hamilesin.Daha öncede yaşaman avantaj.Hamile kalabiliyosun demekki.Allah devamını nasip etsin.

herkese merhaba, ben de aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir okuyordum ama yazmak yeni nasip oldu.. benim aşılamam da muhtemelen 27 ocakta olacak. bu benim 2. aşılamam. öncekini 2 sene önce yaptırmıştım, olmamıştı. bizim sorunumuz da ; eşimin sperm sayısı ve kalitesi düşük ben de de biraz yumurtlama sorunu var. hayırlısı inşallah hepiniz en kısa sürede bebişerinizi kucağınıza alırsınız :) sevgi ve selamlarımla bana şans dileyin :)

canım merabalar hosgelgin asilaman busefer tutar inşaallah.yumurtlama sorunu demişsin asılamadan once ıgneler yapılırken e2 hormonu bakıldımı sana onunlamı ılgılı yani e2 düsük cıkarsa yumurta kalıtesız olumus

hoşbulduk :) teşekkür ederim.. ben iğne kullanmadım klomen kullandım şimdi de 4 tane yumurta oldu en büyügü 16.1 bugün 14. gün bu arada. pazartesiş yeniden bakıcak doktorum ona göre aşılama olacak. e2 hormanına bakıldı. sorun yok dedi. aslında desteklenince çok sorunum yok ama eşimin sıkıntıs daha fazla. yaklaşık 8-10 milyon sperm var ve kalite sorunu da var. yine de herşeyi allaha bırakıyoruz tabii hayırlıısı. hepimizin gönlüne göre olur inşallah..

amin canım ama sakın sıkıntı yapma rahat ol aklına getırmemeye calıs.ben ılk asılamamda cok kafama taktım acaba varmı yokmu dıye bayada umutluydum ama olmadı ve cok sarstı sindi 2.asılamamı yaptırdım dusunmemeye calısıyorum ıns bu sefer tutar hepimizin

kızlar dün aşılamam yapıldı şimdi de kasıklarım ağıryo iyşallah tutar allahım

inşallah hepimizin gönlüne göre olur. ama stress yapmamak da elde olmuyo.. bi de aksi gibi rahatsızlandım başım ve belim çok ağrıyo ilaç da alamıyorum hayırlısı artık :)

kızlar dün aşılamam yapıldı şimdi de kasıklarım ağıryo iyşallah tutar allahım

canım hayırlı olsun inşaallah tutar hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız sağlıklı bı sekılde bebişlerimizi kucagımıza alırız inşaallah. bende 22 ocakta 2.asılamammı yaptırdım kasık agrısı mutlaka oluyo kendını yormamaya calıs dınlen ben 3 gundur yatıyorum esım bısı yaptırmıyor bana insaallah busefer tutar hepimizin

Gerçekten yatmak süreci olumlu yönde etkiler mi?Ben bu konuyu cok taktım kafaya.Ben hiç yatamadım da.Böyle bir özrüm var.Canım cok sıkılıyor.Doktorum gerek yok dedi ama gene de içim hiç rahat değil.Beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.

ya canım bız normal yoola hamıle kalamadıgımız ıcın bırazdaha dıkkat etmemız gerekır dıye dusunuyorum.rahımde y kromozomlu sperm 24 saat,x kromozomlu sperm 48 saate kadar canlı kalbılıyomus yanı ıslevlerını yerıne getırebılıyolrmıs.ben asılamamı yaptırdıktan sonra muayenehanede 1 saate kadar yattım gıderkende hemsıre evde ayaklarını havaya kaldır ole uzan dedı.sımdı normal anneler hamıle kaldıklarını adetlerınde anlıyolar ve ozamana kadarda butun agır ışler dahil hepsını yazpıyolardır ama bız ole değilizki olsaydı zaten normal yoola olurdu dıye dusunuyorum

Haklısın galiba canım.Bu benim ilk denememdi ve eğer kendimi cok kısıtlarsam daha cok kafaya takarım gibi gelmişti.ama biraz pişman oldum şimdi.bugün ev bile süpürdüm ben : )
Bizimki sebepsiz infertilite.Daha önce hiç düşüğüm falan olmadığı icin cok kısıtlamadım kendimi işte.Zaten hemşire bana yatmana gerekyok demişti. şurda sonuca 5 gün kaldı.Hakımızda hayırlısı olur insallah.cok teşekkür ederim cevap için.

asudecim sen bebeğinin olduğunu yazmışsın adıda mert ama şimdide hamile kalırmıyım diyorsun anlamadım benmi yanlış anlıyorum bilemedim beni aydınlatırmısın aynı kişi değilmisin diye düşündüm ama aynı merak ettim canım

Herkese merhaba,
Yeni üye oldum, 40 yaşındayım aslında 2 kez hamile kaldım ama birini 12 haftalık diğerini 20 haftalık kaybettim, yaş nedeniyle fazla beklememek için bana da şubat ayında aşılama yapılacak. Benim için dua eder misiniz? Yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkyorum.

canım inşalah hayal kırıklığına uğramazsın aşılamanı yapacak olan dr un adı nedir memnunmsun peki rapor alabiliyormusun yoksa özelmi yaptıracaksın bize güzel haberler vermen niyetiyle canım dualarım seninle

arkadaşlar allah hepmizin gönlüne göre versin.. yarın sabah aşılamam olacak gerginim.. dua edin nolur bana..dinlenme konusun da da benim doktorum da yatmaya gerek yok dedi. işlemin olacağı gün dinlen yeter dedi.. hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum..

merhaba kızlar..ben de aranıza katıldım.şubatın sonunda adetiimin 3.günü doktora gidicem ve aşılama için startı vericez.aşılamada nasıl bi yol izleniyo, biraz beni aydınlatırmısınız?pat- çat bişeyler biliyorum ama yaşayan arkadaşlar, sizler daha iyi bilirsiniz..aşılama yaptıran arkadaşlar inşaallah Rabbim meleklerinizi göndermişdir, dualarım sizlerle..

hoşgeldin canım, öncelikle sabrın bol olsun :) zor işler ama inşallah sonunda yüzümüz gülecek. ben daha önce bi defa yaptırdım aşılama ve yarın da 2. aşılamam olacak. doktorum harika bi insan daha önce farklı doktorlarım da oldu ama böyle bi başarı görememiştik. ben sana kısaca anlatıyım ; ilk once adetin ilk günü senden hormon tahlili isteyecek ardından muayene edecek ve herşey normal ise klomen gibi bi ilaç verecek gerek varsa ve adein 10. gününden sonra gün aşırı yumurtaları kontrol edecek istediği boyuta ulaşınca da çatlama iğnesi vurup yaklaşık 36 saat sonra aşılamanı yapacak. işlem çok zor değil merak etme idare ediyo insan :) ben böyle bi yoldan geçtim umarım merakını giderir. aklına takılan bişe olursa yaz biz cevaplarız.. a.s.

ben de aşılama yolunda ilerliyorum 10 gündür iğne kullanıyorum ama daha sonuç vermedi pazartesi günü doktora gideceğim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…