2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyiyim canım benim...
ailemin yanındayım süperim yani anlıcağın...
sen nasılsın kuzum...

bende iyiyim cok sükür kuzumm eşim görevde bende yine yalnızım burdayım arkadaslarla sohbetteyim seni burda görmek cok güzel bacım gelde dagıtalım su malatyada yineee iloşuumuda cok öptümmm

yakınmışız canımcım
bursayı çok severim çoğu yerinide gezmişimdir neresinden bursanın
?
balıkesirlide çok arkadaşım var çok yakın bi arkadaşım dursunbeyli :13:

evet canım ya bursa çok güzel maneviyatı yüksek bi şehir bursa gemlik ama bursayı çok bilmezdim ben çünkü mersinde annemler babamı 97 de kaybettim.bursayı bende çok severim:13:

biizmde izin yok canım hepsini sömürdü eşim sağolsun
ben tek gidicem mesafe yakın olduğu için eşim yolluyo yoksa yollamaz 3,5 saat olmadan gidiyoruz
sağol canımcım nice bayramlara hep beraber inşlhh

anladım bacım hadi inşallah bu arada adet olmadın dimi test yaptınmı bacım bende bu hafta içinde yapmayı düşünüyom inşallah hayırlısyla meleklerimiz bizimle olurrrrr

çokkkk ama çokkk tesekkürler fıstıgım benimm asıl ben tesekkür ederim sizleree iyiki varsınız iyiki tanımısım sizleri canımın içiiii bende sizi cok seviyorumm

teşk ederim canım öenemli olan vücut hattın belli olmıcak mahrem yerlerin kapalı olıcak dinimizde kara çarşaf giyinin demiyorki mahrem yerlerinizi kapatın diyor oyüzden ben hatlarımı belli etmeyen kıyafetleri tercih ediyorum.teşk ederim canım iyi dileklerin için inşllh sanada nasip olur:

ben osmangazide oturuyorum canım
anladım canımcım
bileciğin neresindensin
gerçekten çok memnun oldum kk da bilecikliye rastlamak çok zor yani :)
evet canım ya bursa çok güzel maneviyatı yüksek bi şehir bursa gemlik ama bursayı çok bilmezdim ben çünkü mersinde annemler babamı 97 de kaybettim.bursayı bende çok severim:13:
başınız sağolsun canım
bende gemliğe hayranım zaten hele o zeytin bahçelerinin arasındna geçmek yemyeşilll eşimle geçen sene bi kaçamak yapıp gezmeye gitmiştik
bi dağ köyüne gitmiştik hayret etmiştim dağın tam ortasında tablo gibi güzellikti gerçekten
anladım bacım hadi inşallah bu arada adet olmadın dimi test yaptınmı bacım bende bu hafta içinde yapmayı düşünüyom inşallah hayırlısyla meleklerimiz bizimle olurrrrr

yok olmadım test yaptım tabiki tek çizgiyi gördüm
söktürücü içiyorum şimdi
hade bu ay ben fosum sendne iyi haberler inşlhh bacım :92:

bende iyiyim cok sükür kuzumm eşim görevde bende yine yalnızım burdayım arkadaslarla sohbetteyim seni burda görmek cok güzel bacım gelde dagıtalım su malatyada yineee iloşuumuda cok öptümmm
bayramın sonuna doğru ordayım kuzu...
hoşgeldin sefalar getirsin supericim
nasılsın bakalım minnoş napıyo hastalığı geçmiştir inşlhh
hb canım benim..
ben iyiyim canım sen nasılsın...
minnoş iyi çok şükür...
evet geçti hastalığı...

slm hosgeldin superisi
hb canım tşkler...

aaa ikna edersin biraz alıştıra alıştıra değiş rengini sonra na na na naaaaaam
yaparsın bende az değilim dimi

hşg. cnm iyiyiz şükür sende iyisindir inş.

sağol cnm :)

KIZLARCIM ben ufaktan sağdan sağdan sıyrılıyım uykum geldii
yarında eşimle işe gidicem :))) öğleden sonra gelirim inş.
öpüldünüzzzzzzzzzzzzz iyi geceler iyi kaynatmalarrr

çok güzel bir arkadaşlık bağı kurduk burda kısa zamn içindede olsa
önce melikeme sonra sizlere teşekkür ederim ayrıca sizleri
yetiştiren ailelerinizede
çünkü şükür hiç huzursuzluk çıkmadı diğer topiklerdeki gibii
sizi seviyorummmmmmmmm
kendinize iyi davranın [/QUOTE]

hb canım benim...tşkler

hadeee yaaa çok üzüldüm inanki kusumm doktora gittinmi canım bak ben bu ay hep doktoruma gittim geldim inşalah canım yaaa inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı kuzuuu

aynı dilekler senin içinde geçerli canım bende çok memnun oldum bende öptüm seni iyigeceler tatlı rüyalar görüşürüz kib Allaha emanet ol :79:

hb canım benim...tşkler[/QUOTE]

ayy valla alışmışım sana bacım sanki hala burdasın gibi bide sürekli görüşüyok kafa dagıtıyok yaa oyyy özledim helede iloşuuu gelsede çiçegimi koparsa yinee diyom gülüyoz eşimleee :13:

sagol canım teşk ederim evet güzel yerler ama ben gemlikte degilim mudanya tarafında oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…