2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

tabiki tatlım herzaman ne güzel cok şükür

hşg. cnm sende ne güzel bak sende bir anda
aslında bir anda karar vericeksin ki şeytan dürtmesin dimiii

hoşbulduk canımcım
evet bir anda karar vereceksin yoksa zor olur herhalde
birde içinden gelecek allah nasip edecek
şuna inanıyorumki bir insana baskı yapmak onun o işi yapacağı varsada yapmasına engel olmak demek
benim annem çok istiyordu o zamanlar ama babam kapandığımı görünce kaç gün konuştu benimle baskıylamı kapanıyosun felan diye kızdı gerçi anlayınca gitti kendisi marka eşarp aldı geldi 2 tane bana hediye canım babacım benim :)
herşeyin vakti zmanaı olduğu gibi bununda öyle

canım uzun derken manto giymiyorum ben yarım olanlardan giyyiyorum makyajda yakışıcak şekilde yapıyorum pantolnnda giyyiyorum tunik olduktan sonra şık oluyor yani vücut hatları belli olmuyor

ben makyaj yapmam belki kalem cekerim o da arada.pantolon asla gıymem.etegımde uzundur corabm siyah olur pardesü gıymem.etegımde spor olur geneld.vucudumu belli etmez giydikleri

hoşgeldin canım evet katılıyorum böyle şeyler yapmacık degil içten gelerek olmalı sonuçta Allah için yapıyosun şunun bunun için degil benim fikrim böyle

rica ederim cnm iyiki kapanmışsın
ayrıca eşarp desenleri aynen çok güzeller
hastayım diyebilirim yani kıyafet bulamassın ama eşarp bulursun
süperr kreasyonlar çıkardılar harikalar
gözüm kalıyor vallahi :))
modern kapalılarada ayriyeten bayılıyorum :)

insallah canım bende öyle yapmak çok istiyorum yapayım diyorum eşim hayır diyo kapalısın ne gerek diyo ama evde bari öyle olsun diyorum cünkü içimde kaldı valla :))))

ay cnm ben kapansam renkten renge sokarım saçımı
boşver yap evde sen gör eşin görsün
ne olucak madem içinde kaldıysa
ben çok insan görüyorum açıldıklarında benden
bakımlı boyalı saçlı olan:))
bu arada bende 20 yaşıma kadar saçımı
sokmadığım renk kalmadı yeşil mor haricinde :))))
her rengi yaptım turuncu ;kızıl;sarı
kahvee ondan 3 sene boyamadım
şuan belimdeler ve kendi doğal rengindeler:)
:96::96:

yok kuzuu seninki gibi 12 24 calışıyo bugün gecede bebegemmm :98:

anaaa kız ne zamana değiştiki seninki yahuu benimkide gecede bugün :13:
normalde eniştenin gittiği gün benimki evde oluyodu benimki gittiği zmaan senin eşin evde oluyodu :26:

ama ne olduysa iyi olmuşşşşşşşşşşşşşş
artık geceleri takılırız tek kalmayız

kızlar nabersiniz konular kaynatılıyo sanırım yine ben akşam gelemedim misafirim wardı ama özledim sizi yarın konuşuruz inş uyumam gerekiyo dünden uykusuzum öptm hepinizi ii geceler

bende boyadım tatlım ama sarı istemiyor eşim

heee evet bacımm degişiklik yaptı komserleriii hımmm aynı calışıyolar emüüü iyiymiş en azından seni ararken rahat olurum tabiii sende beni kuşum ara müsait bi zamanda irtibatı koparmaylım bacımmm

evet cnm çok haklısın tabiyki
bu eş dost baskısıyla olucak birşey değil
diyorumya o ilham inş. birgün gelir herşeyin vakti
var allah hayırlısıyla nasip etsin inş.:)

canım uzun derken manto giymiyorum ben yarım olanlardan giyyiyorum makyajda yakışıcak şekilde yapıyorum pantolnnda giyyiyorum tunik olduktan sonra şık oluyor yani vücut hatları belli olmuyor

iyi cnm valla tam benim düşündiüğüm tarzda
tam anlamda kapalılık değil bu bence neden biliyormusunuz
çünkü renkli eşarp bile dikkat çekiyor
beni yanlış algılamayın ama öyle
ama düşünüyorumda bende kapansam birgün bende
kapkara giyinemeyebilirim
çok beğendim senin tarzı cnm :))

ben makyaj yapmam belki kalem cekerim o da arada.pantolon asla gıymem.etegımde uzundur corabm siyah olur pardesü gıymem.etegımde spor olur geneld.vucudumu belli etmez giydikleri

hım iyi cnm çok güzell allah bozmasın
ne denebilir ki başka
darısı tüm isteyenlere olsun ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…