2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar biz bebk için başladık calışmalara ama daha folik asit falan kullanmıyorum doktora gitmedim ilk olarak doktora mı gideyim önceden yaptırdım smear testi ultrason falan ama birsey cıkmadı o zamanda cocuk konusu daha yoktu ne yapayım

temamm bebegem allah razı olsun canımın içiii kendine ve yegenimize cok iyi bakkkk

evet canım sen bi önce doktora git görün kusum o seni yönlendirir zaten

çalışmalara başladıysan folic kullanmalısın demişti bana dr. folic plus yazmıştı.

folbiol kullanıyorum ben
bence git bi doktora

temamm bebegem allah razı olsun canımın içiii kendine ve yegenimize cok iyi bakkkk

tmm cnm sendende allahrazıolsun
ay koci bey geldiii
pasta almış iki tane uğur böcekli moralim bozuk pastaı koydu masaya
sonra annem aradımı dedii
yani kayınvalidem
evet dedim
söyledinmi dedi
evet dedim ne dedi dedi
bende hı dedi ben ve benim ailemden başka kimse sevinmedi dedim
sende aynı babana çekmişsin sevinmeni beklemezdim zaten dedim
babası çok katı ve serttir gülmez pek filan
neyse sonrA zaten ben bu bebeği istiyordum ve oldu
kimsenin sevinmesine gerek yok dedim
ben sevindim ya dedim
yemeğede oturmadım onla bu kadar soğuk ve bencil olmasını anlayamadım tmm
pasta almış gelmiş hemde çok şirin uğur böcekli pasta
ama neden böyle soğuk insan
sevincini belli etmezmi
ayyy bu yengeç burçları yokmu
offffffff malesef bebeğimde yengeç olucak
allahım yaa
siz olsanız napardınız kızlarr

moralim bozuldu yaa
ben böyle sevinçli bir eve geliş beklerken
şimdide geçti oyun oynuyorr

allahallahh neden bölelerki yapı meslesi ohalde canım benim eşim olsaydı sevincte ucardı heraldee zatne simdiden bana yardımcı oluyo saolsun üzülme tatlım benim düzelir inşallahhh

slm kızlar moralim çok bozuk.simdi ogrdım eğitimin babası boluda kalp krizi geçirip vefat etmis daha 43yasindaydi,simdi eltıme nasıl soylıcez samsun da oturuyordu ailes.adam boluda calisiyordu.sabır yarabbi m

slm kızlar moralim çok bozuk.simdi ogrdım eğitimin babası boluda kalp krizi geçirip vefat etmis daha 43yasindaydi,simdi eltıme nasıl soylıcez samsun da oturuyordu ailes.adam boluda calisiyordu.sabır yarabbi m

ayyy canım yaa inan ki çok üzüldüm allah rahmet eylesin valla zor da olsa sölemeye calışın canım sonucta babası yetişsin en azından....çok kötü bi durum....rabbim ailemizi basımızdan eksik etmesin canımm

çok sinirliyim şuan gerçekten sanki ben yaptım tek başıma neyse

ahh şeyma çok sevındım senın adına hayırlı olsun ınşallah bebeın evde yoktum bugun şımdı oğrendım.sakın uzulme hayatım eşin farklı şeyler duşunuyo olabılır oyle olmasa duşunup oyle pasta alıp gelmezdı hamılelıkte ınsan çok hassas oluyo bılıyorum bende olup olmadık şeylere bıle ağladığımı bılıyorum kaynananıda hıç takma benım kayınvaldemde hı demıştı ılk dedımızde hemde olsun dıe kendı derken hıç takma hıçbırını çocuğun senın ve sana ıhtıyacı var hamılelıkte streste ıyı deıl hayatım.yengeç burçları çok duygusal olur aslında eşınde anlar hatasını allah analı babalı buyutsun ınşallah.aminnn.katre de hamıleymış galıba sanada hayırlı olsun canım bebeklerımızı ınşallah sağlıkla kucağımıza alalım aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…