2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

tamam tatlım biraz kocan la ilgilen belkide güzel günde intte diye kızıyordur içinden

benim babamda sevgisini hiç göstermez aslında cok sever ben bunu biliyorum ama bakalım benim kocacım nasıl olacak sonucta damat kaynatanın g.. damarından olurmus :))))))))))

kızlar en yakın zamanda dr a gidin folik asit almanız gerekiyo sizin ilk 4 aybi de çok dikkat edin kendinize olur mu ağır şeyler kaldırmayın yüksek yerlere uzanmayın dikkat edin yani teze olcam bennnn

tamam canım dikkat ederiz tabe :)

folik asit 2-3 aydır düzenli olmasa da kullanıyorum. artık daha da dikkat ederim.

yaa kızlar size sölemedimde dün gece hiç yatamadım bi gün önce yattıgımda sol tarafım yokmus gibi uyandım böle önüme bakamıyom boynumu cevirip napim nasıl gecerrrrr inanın hiç iyi deilimmm

canım kas gevşetici krem kullandın mı?

bi de bi havluyu ütüle boynuna sar inşallah geçer

canım bende hiç olmazdı leke, eğer sürekli lekelenme olsa belirtiden saymazdım. aklıma yerleşme kanamasıdır diye geldi.

anladım canım benimde bir kaç gündür baldırlarım ağrıyo adet olmama daha var ama neden bilmem adet olacagım zaman kasıklarımla bacagım dize kadar ağrırdı ama umuttas bağlamak istemiyorum

benim babamda sevgisini hiç göstermez aslında cok sever ben bunu biliyorum ama bakalım benim kocacım nasıl olacak sonucta damat kaynatanın g.. damarından olurmus :))))))))))

bende eşimle babamı çok benzetiyorum zaten kızlar babaya benzeyen erkeklere aşık olurlarmış öle duymuştum bende

kocam bir bilgte ben bir bilgte takılıyoruz öyle cnm

hmm ii yapyonuz bakem bende kocacımla tlf da konuştm şimdi garibim çalışıyo yine kıyamam ben ona yaaaa:98:

anladım canım benimde bir kaç gündür baldırlarım ağrıyo adet olmama daha var ama neden bilmem adet olacagım zaman kasıklarımla bacagım dize kadar ağrırdı ama umuttas bağlamak istemiyorum

canım ben basen ağrısı çektim hemde 4 gün filan ama geçti iki gün önce.

adet sancılarım vardı bi haftadır erken olcam dieye üzülürkene bebiş haberi aldım :)

inşallah seninde vardır, yoksa bile üzülme ayağımızı sürttük şeymayla

benimde sağ kasığımda ağrı olmuştu şimdi sen diince hatırladım

insallah tatlım ya ayyy ya insallah oyledir yarın yapasammı ki evet yapacağım yoksa da yola devam

slm canlarrrrrr inanki boynum kopuyo agrıdann ölüyom bu arada benimde blirtilerim varrr....
sag kasıgımda bi kasılma gerilme agrı var akıntım var gögüslerim bi haftadır cok acıyo kabızlık var midem bulanıyo canım tuzlu seler cekiyo basımda dönüyo iki gündür bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaaa

hmm inş tatlım hayırlısı inş bi bebiş haberi daha alalım hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…