- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.241
sanırım cnm
annemler aradı az önce
eşim diyorki şoktayım anne
neyse azıcık çıkem bende belki internetteyim diye bozuk atıyordur
görüşürz yine kızlarr,öpüldünüzzzz
kardeşime söyledim
dayı oluyorsun dedimmm
bi bağardı
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
diee
diyorki bana:
abla sen otur ben yaparım gelince işleriii
en çok o sevindi yane
h.g tatlım ayyy biz de çıkcz yarın inş hediye falan alcaz ailemize bu halimle hiç gözüm kesmiyo cicilerinizde hayırlı olsn tatlım buarada
ayyy tatlım eşim haber falan izlettirmiyo herşeye ağlıyorum dizilere bile ağlar oldum en basiti öyle bir geçer zaman ki nde osman ağlıyo ben ağlıyorum çok sinir bi durum ama napcaz böle
bende hep oğlum olduğunu görüyordum hem bi tek ben diil eşim k.walidem görümcem falan allahın izniyle bi kızım olcak rüyalar tersine çıkıyo ben bunu kendimde gördüm zehracım allah rüyanı hayra çıkarsın inş tatlım erkek bebeğe ii derler rüyada
ewet bu konuda sana katılıyorm tatlım ben bebşimizi bazen zorla sewdiriyorum eşime sewmedğinden diilde benim kadr heyecanlı diil sanırım erkekler hep öle annelik başka bişe yaaa
walla tatlım ben bi yandan tıkınıyorum bi taraftan topikteyim işte sen ne yapıyosun bakem
kızlar en yakın zamanda dr a gidin folik asit almanız gerekiyo sizin ilk 4 aybi de çok dikkat edin kendinize olur mu ağır şeyler kaldırmayın yüksek yerlere uzanmayın dikkat edin yani teze olcam bennnn
canım benim 5 gün kaldı :18::18::18:
o kadar korkuyorum ki, hiçbi belirtim de yok off yaa..
sen ne alemdesin peki? günün ne zaman?
sen yarın doktoruna sor olur mu, sadece iğne içindir umarım.
hadi bakalım inşallah seninde olur canım stres yapmayın.ben bu ay erken oldum malesefşimdi dr a gidicem yumurtlama takibim başlıycak herhalde adetimin bitişinin 10.günü.bütün ümitler önümüzdeki aya oda nasıl olucaksa 16 sı bayram ve ben ailemin yanına istanbula gidiyorum nasipse 10 gün kalıcam bu ayda benden geçti ama inşallah melikenin ve senin güzel haberlerinizi alırız
inşallah hepinizin güzel haberlerinizi alırız.
eminecim umut kesmek yok.
benim hiç belirtim yok ama yine de içimde bi yerlerde olacak gibi hissediyorum.
şeyma ve katre belirti varmıydı sizde?
olmaz mı
ilk başta şiddetli bel ağrım vardı. sonra bu böyle sürdü. sürekli uyumak istiyodum. sabahları uyanıp tekrar yatıyordum. iştahım açıldı sayılır.
mide bulantısı vardı ama bulantı gibi değil hani otobüste mide rahatsız olur ya, sürekli öyleydi.
bu hafta kasık ağrılarım vardı. sağ kasık sancıdı sürekli.
3 gündür de kahverengi lekelenme oluyordu.
psikolojik mi diye çok umutlanmayayım dedimdi ama değilmiş çok şükür
yaa kızlar size sölemedimde dün gece hiç yatamadım bi gün önce yattıgımda sol tarafım yokmus gibi uyandım böle önüme bakamıyom boynumu cevirip napim nasıl gecerrrrr inanın hiç iyi deilimmm
öyle lekelenme olsada bu bir belirtimi katreecim
canım bende hiç olmazdı leke, eğer sürekli lekelenme olsa belirtiden saymazdım. aklıma yerleşme kanamasıdır diye geldi.
benim babamda sevgisini hiç göstermez aslında cok sever ben bunu biliyorum ama bakalım benim kocacım nasıl olacak sonucta damat kaynatanın g.. damarından olurmus :))))))))))
kocam bir bilgte ben bir bilgte takılıyoruz öyle cnm
anladım canım benimde bir kaç gündür baldırlarım ağrıyo adet olmama daha var ama neden bilmem adet olacagım zaman kasıklarımla bacagım dize kadar ağrırdı ama umuttas bağlamak istemiyorum
canım ben basen ağrısı çektim hemde 4 gün filan ama geçti iki gün önce.
adet sancılarım vardı bi haftadır erken olcam dieye üzülürkene bebiş haberi aldım :)
inşallah seninde vardır, yoksa bile üzülme ayağımızı sürttük şeymayla
bende eşimle babamı çok benzetiyorum zaten kızlar babaya benzeyen erkeklere aşık olurlarmış öle duymuştum bende
hmm ii yapyonuz bakem bende kocacımla tlf da konuştm şimdi garibim çalışıyo yine kıyamam ben ona yaaaa:98:
canım ben basen ağrısı çektim hemde 4 gün filan ama geçti iki gün önce.
adet sancılarım vardı bi haftadır erken olcam dieye üzülürkene bebiş haberi aldım :)
inşallah seninde vardır, yoksa bile üzülme ayağımızı sürttük şeymayla
canım kas gevşetici krem kullandın mı?
bi de bi havluyu ütüle boynuna sar inşallah geçer
Keyifli sohbetler arkadaslar
slm canlarrrrrr inanki boynum kopuyo agrıdann ölüyom bu arada benimde blirtilerim varrr....
sag kasıgımda bi kasılma gerilme agrı var akıntım var gögüslerim bi haftadır cok acıyo kabızlık var midem bulanıyo canım tuzlu seler cekiyo basımda dönüyo iki gündür bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?