2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

sakin ol canım simdi senin mutlu olma zamanın.belki daha olayın sokundadır kavrayamamış tir.hayırlı olsun cnm

sağolun kızlar kaynım çıktı yukarı hasta deyin dedim hastanede o ztn kalabaligi gorunce anlar dedim.allah sevdıklermızde n ayırması n

sağolun kızlar kaynım çıktı yukarı hasta deyin dedim hastanede o ztn kalabaligi gorunce anlar dedim.allah sevdıklermızde n ayırması n

slm kızlar moralim çok bozuk.simdi ogrdım eğitimin babası boluda kalp krizi geçirip vefat etmis daha 43yasindaydi,simdi eltıme nasıl soylıcez samsun da oturuyordu ailes.adam boluda calisiyordu.sabır yarabbi m

çok zorrrrrrrrrrr((((((
allah rahmet eylesin yaa(((((((

sakin ol bacım inanki bende cok şaşırdım şimdi yaa

ben

sağol cnm aminnn
allah herkese nasip etsin cnm bnm artık herşeyde destekçim olucak benimm
allahtan hep bir arkadaş istedim vermedi bana hiç komşum arkadaşım yok
ama duam kabul oldu bügnn
çok şükür rabbimee
olmayanlarında yüzünü güldürsün allahımmm
bilmiyorum eşimin sorununu anlamadım
bende üstüne gitmiyorum napıyım
amannn
bu hamilelikte duygusallıktan hep korkmuşumdur ahhhh
başımamı geliyoryaaa
eltim hamileyken ota b...ka ağlardıı
offfffff demek istemiyorum
demiycem
çok şükürrr

sakin ol canım simdi senin mutlu olma zamanın.belki daha olayın sokundadır kavrayamamış tir.hayırlı olsun cnm

bilmiyorum nasıl bir şok bu anlamadım ki
şoktan ya ağlanır ya gülünür
buda tepkisiz varlık anlamadım
gitti
:95::95:

ayy kız oyle deme bende oyle eltın gıbı herşeye hatta ağlanmıycak şeylere televızyondakılere herşeye ağlıyorum kı ben çok duygusal deılımdırım benı çok etkıledı bu hamılelık bugun ruyamda bebemı gordum kocaman olmuş yuruyodu yıne erkek çocuğu gordum hadı bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun cnm
ne bilim yaa
bendemi öyle olcam
doğrudur hormonlar kafayı yiyo tabiii

slm kızlar moralim çok bozuk.simdi ogrdım eğitimin babası boluda kalp krizi geçirip vefat etmis daha 43yasindaydi,simdi eltıme nasıl soylıcez samsun da oturuyordu ailes.adam boluda calisiyordu.sabır yarabbi m

tatlım allah rahmet eylesin allahım geride kalanlarına sabır wersin inş

şeymacım tatlım sende canını sıkma olur mu eşin duygularını belli edemiyodue benim babamda öle çünkü bi de belki hala şoktadır sen içini rahat tut tatlım olur mu

SHEKER--cim sağol cnm ben kendi babamı neşeli gördüğüm için hep
eşimide öyle bekledim ama
yengeç burcu işte
tipik içine kapanık sessiz bi yapı

tatlım takma kafana o daha olyın sokundadır anneler bebek karnına düstüğünde babalar dogduktan sonra sevmeye başlarlarmış

hoşbulduk canım nasıl olıyım yoruldum bıraz bugun sabahlardan berı dışardayız bayram alışverışı tabanlarım aşındı:)en sonunda geldık evımıze:))

h.g tatlım ayyy biz de çıkcz yarın inş hediye falan alcaz ailemize bu halimle hiç gözüm kesmiyo cicilerinizde hayırlı olsn tatlım buarada

ayyy tatlım eşim haber falan izlettirmiyo herşeye ağlıyorum dizilere bile ağlar oldum en basiti öyle bir geçer zaman ki nde osman ağlıyo ben ağlıyorum çok sinir bi durum ama napcaz böle

bende hep oğlum olduğunu görüyordum hem bi tek ben diil eşim k.walidem görümcem falan allahın izniyle bi kızım olcak rüyalar tersine çıkıyo ben bunu kendimde gördüm zehracım allah rüyanı hayra çıkarsın inş tatlım erkek bebeğe ii derler rüyada

tatlım takma kafana o daha olyın sokundadır anneler bebek karnına düstüğünde babalar dogduktan sonra sevmeye başlarlarmış

ewet bu konuda sana katılıyorm tatlım ben bebşimizi bazen zorla sewdiriyorum eşime sewmedğinden diilde benim kadr heyecanlı diil sanırım erkekler hep öle annelik başka bişe yaaa

sanırım cnm
annemler aradı az önce
eşim diyorki şoktayım anne
neyse azıcık çıkem bende belki internetteyim diye bozuk atıyordur
görüşürz yine kızlarr,öpüldünüzzzz

kardeşime söyledim
dayı oluyorsun dedimmm
bi bağardı
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
diee
diyorki bana:
abla sen otur ben yaparım gelince işleriii
en çok o sevindi yane

ii tatlım biz dedik demi sana adam bi kendini dinlesin önce rüya mı gerçek mi ben bile hala kendimi dinliyorm rüya mı gerçek mi acaba die ki 7 buçuk aylık hamileyim
hadi kalk bakem sen git azcık nazlan biraz hem kocacğına konuş onunla heyecanlanmadınmı ne hissediyosun ne düşünüyosun die sor bi

buarada benim kardeşimde aynı tepkiyi wermişti kalkıp dans bile etmişti benimle dünde bi bebiş almış kızıma çok güsel yaaaaaa

öptüm seni kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…