- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.221
hoşgeldin zehracımm nasılsın sekerrrrrrr
hoşbulduk canım nasıl olıyım yoruldum bıraz bugun sabahlardan berı dışardayız bayram alışverışı tabanlarım aşındı:)en sonunda geldık evımıze:))
slm kızlar moralim çok bozuk.simdi ogrdım eğitimin babası boluda kalp krizi geçirip vefat etmis daha 43yasindaydi,simdi eltıme nasıl soylıcez samsun da oturuyordu ailes.adam boluda calisiyordu.sabır yarabbi m
sakin ol bacım inanki bende cok şaşırdım şimdi yaa
ahh şeyma çok sevındım senın adınahayırlı olsun ınşallah bebeın evde yoktum bugun şımdı oğrendım.sakın uzulme hayatım eşin farklı şeyler duşunuyo olabılır oyle olmasa duşunup oyle pasta alıp gelmezdı hamılelıkte ınsan çok hassas oluyo bılıyorum bende olup olmadık şeylere bıle ağladığımı bılıyorum kaynananıda hıç takma benım kayınvaldemde hı demıştı ılk dedımızde hemde olsun dıe kendı derken hıç takma hıçbırını çocuğun senın ve sana ıhtıyacı var hamılelıkte streste ıyı deıl hayatım.yengeç burçları çok duygusal olur aslında eşınde anlar hatasını allah analı babalı buyutsun ınşallah.aminnn.katre de hamıleymış galıba sanada hayırlı olsun canım bebeklerımızı ınşallah sağlıkla kucağımıza alalım aminnnn
sakin ol canım simdi senin mutlu olma zamanın.belki daha olayın sokundadır kavrayamamış tir.hayırlı olsun cnm
hayırlı ugurlu olsun canım benim güle güle giyin bebişinleeeea
amin sağol hayatım.
ayy kız oyle deme bende oyle eltın gıbı herşeye hatta ağlanmıycak şeylere televızyondakılere herşeye ağlıyorum kı ben çok duygusal deılımdırım benı çok etkıledı bu hamılelık bugun ruyamda bebemı gordum kocaman olmuş yuruyodu yıne erkek çocuğu gordum hadı bakalım hayırlısı
slm kızlar moralim çok bozuk.simdi ogrdım eğitimin babası boluda kalp krizi geçirip vefat etmis daha 43yasindaydi,simdi eltıme nasıl soylıcez samsun da oturuyordu ailes.adam boluda calisiyordu.sabır yarabbi m
çalışmalara başladıysan folic kullanmalısın demişti bana dr. folic plus yazmıştı.
folbiol kullanıyorum ben
bence git bi doktora
tmm cnm sendende allahrazıolsun
ay koci bey geldiii
pasta almış iki tane uğur böcekli moralim bozuk pastaı koydu masaya
sonra annem aradımı dedii
yani kayınvalidem
evet dedim
söyledinmi dedi
evet dedim ne dedi dedi
bende hı dedi ben ve benim ailemden başka kimse sevinmedi dedim
sende aynı babana çekmişsin sevinmeni beklemezdim zaten dedim
babası çok katı ve serttir gülmez pek filan
neyse sonrA zaten ben bu bebeği istiyordum ve oldu
kimsenin sevinmesine gerek yok dedim
ben sevindim ya dedim
yemeğede oturmadım onla bu kadar soğuk ve bencil olmasını anlayamadım tmm
pasta almış gelmiş hemde çok şirin uğur böcekli pasta
ama neden böyle soğuk insan
sevincini belli etmezmi
ayyy bu yengeç burçları yokmu
offffffff malesef bebeğimde yengeç olucak
allahım yaa
siz olsanız napardınız kızlarr
moralim bozuldu yaa
ben böyle sevinçli bir eve geliş beklerken
şimdide geçti oyun oynuyorr
hoşbulduk canım nasıl olıyım yoruldum bıraz bugun sabahlardan berı dışardayız bayram alışverışı tabanlarım aşındı:)en sonunda geldık evımıze:))
ayy kız oyle deme bende oyle eltın gıbı herşeye hatta ağlanmıycak şeylere televızyondakılere herşeye ağlıyorum kı ben çok duygusal deılımdırım benı çok etkıledı bu hamılelık bugun ruyamda bebemı gordum kocaman olmuş yuruyodu yıne erkek çocuğu gordum hadı bakalım hayırlısı
tatlım takma kafana o daha olyın sokundadır anneler bebek karnına düstüğünde babalar dogduktan sonra sevmeye başlarlarmış
tatlım takma kafana o daha olyın sokundadır anneler bebek karnına düstüğünde babalar dogduktan sonra sevmeye başlarlarmış
kızlar napıyonuz
sanırım cnm
annemler aradı az önce
eşim diyorki şoktayım anne
neyse azıcık çıkem bende belki internetteyim diye bozuk atıyordur
görüşürz yine kızlarr,öpüldünüzzzz
kardeşime söyledim
dayı oluyorsun dedimmm
bi bağardı
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
diee
diyorki bana:
abla sen otur ben yaparım gelince işleriii
en çok o sevindi yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?