2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım insallah yarın bize güzel haberler verirsin

zehra erkek gorduysen kızın olabilir.bende 2şer kız gordum oğlum oldu

ayy hayırlısı aslında ben hamış olmadan once hep kızım olsun ıstıyodum ama hamıle olduktan sonra ınsan oyle duşunemıyo aman sağlıklı olsunda dıyorum hayırlısı bakalım:))

yok canımm kullanmadım çünkü yok evde krem sonra çok teskekür ederim canımm

tatlım bence kas gewştici falan alma doğal yollarla rahatlatmaya çalış kaslarını kas gewşetici merhemler hamilelikte ilk 3 ay zararlı die biliyorum bebiş warsa eğer dikkat etmen gerek ya hawlu ısıt koy ya da sıcak su koy tatlım

şimdi duş aldım canım sıcak suyla iyice yıkandım bakalım inanki gece aglaya aglaya uyuya kalmışım öle agrım vardıki anlatamam halada gecmediiii

bende ıyıyım nasıl gıdıyoo safakk kacc olduuu???

safak 1 kuşumm ama eşimgünün gecsin diyo ee aslında haklı 16 aydır hep yazpıyoz alıoz hüsrana ugruyoz bişide diyemiyorum ben gidem diyom yok diyo beraber gideriz diyooo salı yapcem sabah evde carsamba evde olucak artık ozaman gideriz kuzuu inşallah melegim benimledir yaaa

insallah tatlım ya ayyy ya insallah oyledir yarın yapasammı ki evet yapacağım yoksa da yola devam

aynen tatlım

Keyifli sohbetler arkadaslar

hoşgeldin :)

hadi bakalım inşallah güzel haber gelcek

kızlar çok guzel hareketler bunları ızlıyom hamılelık sikeci yapmışlar sızde ızleyın:))

nerden dedin aç diye kocam direk lakap buldu bana "hamileyus" dediler diye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…