- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.261
slm canlarrrrrr inanki boynum kopuyo agrıdann ölüyom bu arada benimde blirtilerim varrr....
sag kasıgımda bi kasılma gerilme agrı var akıntım var gögüslerim bi haftadır cok acıyo kabızlık var midem bulanıyo canım tuzlu seler cekiyo basımda dönüyo iki gündür bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaaa
zehra erkek gorduysen kızın olabilir.bende 2şer kız gordum oğlum oldu
h.g tatlım ayyy biz de çıkcz yarın inş hediye falan alcaz ailemize bu halimle hiç gözüm kesmiyo cicilerinizde hayırlı olsn tatlım buarada
ayy allah kolaylık versın valla bızım çok zor oldu eşım çok sabırsız bende 40 saatte zorla begendım derken ayaklarımız koptu:)))
ayyy tatlım eşim haber falan izlettirmiyo herşeye ağlıyorum dizilere bile ağlar oldum en basiti öyle bir geçer zaman ki nde osman ağlıyo ben ağlıyorum çok sinir bi durum ama napcaz böle
oo ben de o osmanın yuzunden ağla ağla o karolını verseler elıme ayırcam budundan onun dışında bazen normal bışey konuşurkende oluyo allahtan eşım anlıyoda da halden valla halim hal deıl:)
bende hep oğlum olduğunu görüyordum hem bi tek ben diil eşim k.walidem görümcem falan allahın izniyle bi kızım olcak rüyalar tersine çıkıyo ben bunu kendimde gördüm zehracım allah rüyanı hayra çıkarsın inş tatlım erkek bebeğe ii derler rüyada
ayy hayırlısı kız kızım olsada çok sevınırım yirim ben onu oğluşuda yirimm oyşş anasının kuzusu
:13::13::13:
sanırım cnm
annemler aradı az önce
eşim diyorki şoktayım anne
neyse azıcık çıkem bende belki internetteyim diye bozuk atıyordur
görüşürz yine kızlarr,öpüldünüzzzz
kardeşime söyledim
dayı oluyorsun dedimmm
bi bağardı
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
diee
diyorki bana:
abla sen otur ben yaparım gelince işleriii
en çok o sevindi yane
Keyifli sohbetler arkadaslar
hadı bakalım moralın yerıne gelmış sevındım senın adına hayatım:)
yok canımm kullanmadım çünkü yok evde krem sonra çok teskekür ederim canımm
hmm inş tatlım hayırlısı inş bi bebiş haberi daha alalım hadi bakalım
ıyı aksamlar melıke nsılsınn????
canım insallah yarın bize güzel haberler verirsin
iyiyim çok tesekküler duygucum hoşgeldin sen nasılsınnn
tatlım bence kas gewştici falan alma doğal yollarla rahatlatmaya çalış kaslarını kas gewşetici merhemler hamilelikte ilk 3 ay zararlı die biliyorum bebiş warsa eğer dikkat etmen gerek ya hawlu ısıt koy ya da sıcak su koy tatlım
kızlar çok guzel hareketler bunları ızlıyom hamılelık sikeci yapmışlar sızde ızleyın:))
bende ıyıyım nasıl gıdıyoo safakk kacc olduuu???
canım eşim yarın sabah gidiyo salı günü sabah ilk idrarla yapım diom carsambada ona göre kan vereyim diyom eşim günün gecsin diye inat ettiiiiii
insallah tatlım ya ayyy ya insallah oyledir yarın yapasammı ki evet yapacağım yoksa da yola devam
Keyifli sohbetler arkadaslar
slm canlarrrrrr inanki boynum kopuyo agrıdann ölüyom bu arada benimde blirtilerim varrr....
sag kasıgımda bi kasılma gerilme agrı var akıntım var gögüslerim bi haftadır cok acıyo kabızlık var midem bulanıyo canım tuzlu seler cekiyo basımda dönüyo iki gündür bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaaa
kızlar çok guzel hareketler bunları ızlıyom hamılelık sikeci yapmışlar sızde ızleyın:))
tatlım zararlı olabilir evet ben düsünemedim sıcak su falan koy o iyigeliyor ben denemiştim
hayırlısı tatlım öyle yap geç olsun güç olmasın
aynen tatlım
hoşgeldin :)
hadi bakalım inşallah güzel haber gelcek
nerden dedin aç diye kocam direk lakap buldu bana "hamileyus"dediler diye...
şimdi duş aldım canım sıcak suyla iyice yıkandım bakalım inanki gece aglaya aglaya uyuya kalmışım öle agrım vardıki anlatamam halada gecmediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?