2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar ya bışe dıcem sız konuştunuzmu eşınızle hıç sızınle doğuma gırmesını ıstıyomusunuz ben eşımın gırmesını çok ıstıyorum ama eşım kararsız ya korkarsam tıksınırsem dıyo daha kararını veremedı sankı yerıme doğur dıyom gel yanımda dur dıyom allah allah

kuzum delirdin mi? seni o halde görmesin derim. valla doğum fotolarına baktık ebe arkadaşlarla. o dikişler filan o halde görse inan tiksnir :S ben bile bi garip oldum.

gerçi bu benim fikrim destek almak filan gibi düşünüyorsan bilemem.

hayatım gıdıp altıma bakmasın ya yanımda dursun elımden tutsun destek alıyım ben eşıme çok duşkunum helekı hamılelıkte daha fazla hem nıye ne guzel ya çocuğu doğcak ılk doğduğu anı gorcek gobek bağını babalara kestırıyolarmış bazen umarım gırer eşım ben çok ıstıyorum hemde doğumhanede yanlız kalmak ıstemıyom varlığı bana buyuk destek olcak kocişimin gırerse tabı

anladım canım. o zaman umarım girer demek düşüyor bize :)

bende 12 den erken kalkmıyom12 de yatıp 12 de kalkıyom tum hamılelerın uykuları bana kaçtı galıba hepınızın yerıne uyuyombenım tek problemım bel ağrım o da olmasa bomba gıbı olcam vallla

valla bizim için cok erken amadün bende söledim eşime sende dogumdayken yanımda olursun dimi dedimevet canım dediii tatlım yaa niye tiksinecekmişkiii

kızlar h,çb,r,n,z yoksunuzben bişey sorucaktım doktorum bana folic plus verdi gece 3 tane dedi birden.acaba ben mi yanlış anladım diyorum aranızda folic plus içenler vardı kaç tane içtiniz günde?yani üç hap birden içmek doğrumu ki?

canım ben o dedığınden kullanmıuyorum bana elevıt dıye bı hap verdıde doktor ama dedığın gıbı galıba bıraz fazla belkı yanlış anlamışındır bıraz araştırda oyle ıç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…