- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.761
baharı göremedim ben kızlarrrrrr:26:
iyiyiz cok sükür sen nasılsın tatlım benimmm
kızlar ya bışe dıcem sız konuştunuzmu eşınızle hıç sızınle doğuma gırmesını ıstıyomusunuz ben eşımın gırmesını çok ıstıyorum ama eşım kararsız ya korkarsam tıksınırsem dıyo daha kararını veremedı sankı yerıme doğur dıyom gel yanımda dur dıyom allah allah
ben pek bakamadım bu ara canım iyidir inşallah.
iyidir canım sen nasılsn?
ay sormagünlerdir sabahın köründe hortluyorum.
inşallahh tatlım.
kuzum delirdin mi? seni o halde görmesin derim. valla doğum fotolarına baktık ebe arkadaşlarla. o dikişler filan o halde görse inan tiksnir :S ben bile bi garip oldum.
gerçi bu benim fikrim destek almak filan gibi düşünüyorsan bilemem.
iyiyim bende çok şükür canım :)
sevdiceğimle netten görüntülü konuşuyoruz
hayatım gıdıp altıma bakmasın ya yanımda dursun elımden tutsun destek alıyım ben eşıme çok duşkunum helekı hamılelıkte daha fazla hem nıye ne guzel ya çocuğu doğcak ılk doğduğu anı gorcek gobek bağını babalara kestırıyolarmış bazen umarım gırer eşım ben çok ıstıyorum hemde doğumhanede yanlız kalmak ıstemıyom varlığı bana buyuk destek olcak kocişimin gırerse tabı
kızlar ya bışe dıcem sız konuştunuzmu eşınızle hıç sızınle doğuma gırmesını ıstıyomusunuz ben eşımın gırmesını çok ıstıyorum ama eşım kararsız ya korkarsam tıksınırsem dıyo daha kararını veremedı sankı yerıme doğur dıyom gel yanımda dur dıyom allah allah
bende 12 den erken kalkmıyom12 de yatıp 12 de kalkıyom tum hamılelerın uykuları bana kaçtı galıba hepınızın yerıne uyuyom benım tek problemım bel ağrım o da olmasa bomba gıbı olcam vallla
valla bizim için cok erken amadün bende söledim eşime sende dogumdayken yanımda olursun dimi dedimevet canım dediii tatlım yaa niye tiksinecekmişkiii
maşallah tatlım Allahım daha beterini vermesin.
benim gözler kayıyo artık :)
uyuma vakti bize...
öptüm sizi yeğenlerimin annişleri:)
ooooo kolay gelsin kuşummmm
kızlar h,çb,r,n,z yoksunuzben bişey sorucaktım doktorum bana folic plus verdi gece 3 tane dedi birden.acaba ben mi yanlış anladım diyorum aranızda folic plus içenler vardı kaç tane içtiniz günde?yani üç hap birden içmek doğrumu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?