2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

aferım ona takdır ettım:))

amin canım sızınkılerd ekolay olur ınşallah pıt dıye doğuruverırız aminnn
evet canımm kocişim benimm beni hiç yalnız bırakmaz kırk bin kere maşallah diyemmm
muabbet ediyoruz hasret gideriyoruz canım o benım canım

ben çıkıyorum iyi geceler annişler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
allah kavustursun tatlım benimmm

ben düşükten sonra vermişti doktor bebek düşünüyorum diye oda 3 demişti ama 2 içiyodum ben kusum yinede sen bida sor bana simdiki doktorum elevit erdi onu kullanıyorum

asıl siz nerdesiniz canlarım yaa hep geliyom gidiyom yokusunuz ama bu güzel ve ugurlu topigimizi böle bpş bırakmayalımmm dimiii cümleten hayırlı akşamlarrrrrrrrrr

iyi akşamlar
günaydın

ahh burdayım aaaa dostlar ben geldım herkeş gıtmış yıne napıyonuz kızlar hamış oldunuz yok oldunuz hatunlarrben ve bebışım onlıne sureklı

ay bebişinle sen online öylemi ne ka güse na ka güse
yerim o bebişkoyu ben:)))

yetemedin cnm
sende herkes gittikten sonra yetiyon gari

iyi akşamlar
günaydın

ay bebişinle sen online öylemi ne ka güse na ka güse
yerim o bebişkoyu ben:)))

yetemedin cnm
sende herkes gittikten sonra yetiyon gari

slm kusummm naber nasılsınnnn yaa seymasenin adet tarihin ne zamandı sne bizden önce olman gerekmiyomudu niye 3 hafta 3 gün görünüyo kusummm

seymoşum bag geogle gebelik hesaplama yaz hesaplama eger 1 ekimse cünkü 1 kasımmış snein adet tarihin eger böleyse 5+6 günlük görünüyo kusumm

slm kusummm naber nasılsınnnn yaa seymasenin adet tarihin ne zamandı sne bizden önce olman gerekmiyomudu niye 3 hafta 3 gün görünüyo kusummm

seymoşum bag geogle gebelik hesaplama yaz hesaplama eger 1 ekimse cünkü 1 kasımmış snein adet tarihin eger böleyse 5+6 günlük görünüyo kusumm

melikecimmm
bilmiyorum ama benim adetim 7 gün sürüyor bende
annemdeydimm adetim bittiğinde hatta üşünüdüğüm için banyo yapamadım
eve geldiğimde tam 13 -14 ekişm gibi eşimle brlkt olduk yani öyleyse tahminimde doktorun dediği gibii 3 haftalık oluyordu hemen yumurtlama olmuyucağına göre
demekki 15 yada 16 ekimde tutunmuş bebekim:)))

yani benim adet uzun sürdüğü içinn öyle
sonrada bikaç gün sonra banyo oldum
ondan yane
bi hesaplayıcıyada bakım cnmmmm
sen napın cnm bnmmmmmm

katremmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnn tatlımmm

hesaplayıcıda benim 5 haftalık gözüküyor hatta 5 günüde var
aman o yanlıştır
kaç güne göre hesaplıyor adeti açıklamada yokki

kızlar günaydın hepinize yine kimse yok burda millet nerdesiniz yaw gitcem 2 gün sonra 9 gün yokum sizi özlicem ama şimdide konuşamıyorz ki
nasılsınz bakem ben akşam giremedim işim wardı azcık bayram temizliği yaptım ama kendimi temizledim zor oluyo artık yaaaaa

zehracım bende eşimin doğuma girmesini istiyordum ben elimi kesene kadr adam elimin kanadığını görünce panikledi inanılmaz derecede o girerim dio ama bende bayılır falan die korkuyorm yoksa bende senin gibi gelsin bana destek olsn istiyorum ama kararsız olan benim şuan o diil o sen nasıl istersn dio bakalım hayırlısı 9+3 hafta kaldı doğuma allahın izniyle o zamana kadr buluruz bişe inş

tatlım ben folbiol kullanıyodum günde 1 tane ama folic plus kullanan arkadaşlarım wardı 3 tane alıyolardı o gramaj olarak folbiole göre biraz dha düşük bildiğim kadarı ile dr un dedği gibi kullanacaksın yani öle içmek istemiyosanda folbiol al zaten 1.5 tl günde 1 tane içiliyo o

shekerimmmmmmmmmmmmm
naber tatlım
doğuma eşinizin girmesimiiiii
ay izin veriyorlarmı
ay hiç düşünmemiştim bunu
ne düşünürdüm acep
ala alaaa
gülcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gördüm seniii gördüm senden naber:))))

Gamze nasılsın cnm iii bebişin nasıl
yaramazlığa devam ediyor mu senin cimcime

melikeciğim sen nasılsın kuzum

seyma sende nasıl durumlar kayınvalidenlerin sorunu seninle diğerine yapıyorsa sana da yapması gerekiyor neden haklısızlık yapıyor ezdirme cnm kendini

2 gündür giremedim aklımdanız ama

katree sen nasılsın cnm bebişin nasıl

iiyim fıstığım sen nasılsn
ewet benim doğum yapacağım hastane alıyo eşleri doğuma istiyosak eğer
yaw aslında güsel bi anı ilk biz duyucaz bebişimizin sesini biz görücez onu beraber elele ama eşim dayanamaz benim sancı çekerkenki halime yaaaaaaa sanırım o yüzden tereddütlym bennn adam bayılr die korkuyorm
yaaa eşimin bi arkadaşı wrdı ikizleri olmuş şmdi foto larını gördüm o kadr güseller ki rabbim bizimde meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsiin tabi zamanında we sağlıkla inş

iiyim tatlım napim uğraşyom kızımla yine çok yaramaz teyzesi bu bizim çekeceğimiz war bunun elinden zaten 2 aileninde ilk torunu şımardıkça şımarıcak bilmiyorm doğunca nasıl başederiz allah yardımcımz olsun
ewet gözümden kaçmış diil yokluğun nerelerdesn bakem
buarada sen nasılsnnnn

katrem canım sen nasıl oldun hala kanaman oluyo mu merak ettim

iyiyim gülcancım
merak etme herşey yolunda
ben yine insanım ve insanlık yapıyorum halılarını siliyor
ben yine
insanımya kahve yapıyım iniyimm
merak ezdirme
ezdirmiyorum sadece görsünler
biz bunu yapıyoruz ama bu gelin bize nasıl davranıyor
utansınlar
büyüklük bende kalsın

cnm bnm hayırlısı olsun eşin istiyorsa girsin
istemiyorsa zorlama harbiden adam bayılmasın sonraa
ya hiç sanmıyorum erkeklerin bayılıcağını
sonuçta bizler kadar duygusal yapıları yok erkeklerin
ama her erkek kabul etmez
bu soruyu ben birde eşime sorıyım ama
düşündümde sanki ben istemem eşimin içeride olup o anı görmesini

helal sana da bu yakışır beeeeeeeeee o onlara kapak olsun bence boşwer sen iilik yap denize at derler yaaa rabbim herşeyi görüyo biliyo nasıl olsa bigün onlarda farkederler herşeyi

walla tatlım eşim geçen elimi kestim çok kanadı onda bile bi hoş oldu panikledi eli ayağına dolaştı ben oturup güldüm saatlerce ben o yüzden tereddütlyüm yoksa o girerim dedi

heh bende onu diyom bebegem ama doktorlar zaten ilk adet gününü alıyoo yani sende onu al dediydim bebişimmm
hesaplayıcıda benim 5 haftalık gözüküyor hatta 5 günüde var
aman o yanlıştır
kaç güne göre hesaplıyor adeti açıklamada yokki
canım ilk gün alnıyo yaa doktorlarda öle alıyo zaten bak benimki mesela 8 ekimde oldum 8 kasımdı normalde bende öle hesapladım kuzu tabi sen bilirsin ben sölim bi dedim yawrişimm
kolay gelsin tatlım benim yaaa gidiyosun demek bizde snei çok özlicez yawriiiii

iyiyim çok şükür tatlım benim sen napıyosun nasılsın kuzusumm

sekerimmm naber canımmmm

iiyim fıstığım sen nasılsn kuzun nasıl
ewet c.tesi gidiyorum buarada kızımı da görcem hem çok mutluym o yüzdennn
hmm buarada sizin hesaplamalarla ilgili bişe sölicem benimde dr um geç döllenme dedi bana sat a göre benim 16 ocak dr uma göre 22 ocak bizde 22 ocak dioruz herkese

iyiyiz cok şükür tatlım benim sende güle güle git memleketime bacım gelirkende memleketimin kokusundan getir emiii hayırlı yolculuklar simdiden hayırlı bayramlar sekerimmm
dogrudur canım ben sata göre yaptım daha doktora gitmedim yaa artık ona göre degiştiririz canımın içiiii :81:

Son düzenleme:

sen istersnde ben getirmem mi tatlım saol tatlım allah izin werirse c.tesi gece çıkıcaz yola
değiştirirz tabi ki de sen bi git gel de dr a kuzumuzdan güsel haberler getirde bize o kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…