2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bilemiyorum cnm yaa
öyle dedi doktor ondan bende bişiy demedim neyse artık böyle olsun bakalım
sonunda nasılda belli olur 1-2 ay kalaa
sağol cnm iyiyim şükür

sen istersnde ben getirmem mi tatlım saol tatlım allah izin werirse c.tesi gece çıkıcaz yola
değiştirirz tabi ki de sen bi git gel de dr a kuzumuzdan güsel haberler getirde bize o kolay

çok tesekkürler kuzu allah gönlüne göre versin inşlalah seninde bitanem benim inşallah dua et teyzesiii inşallah rabbim bize görmeyi nasip eder kuzusumu hayırlı haberlerl gelmeyi nasip etsin inşallah yüce rabbim canımm

Son düzenleme:

amin canım inş çok merak ediyorum kilosunu falan umarım geçen ki gibi yüzünü görebilirz yine dua ediyorum bir sürü

ben hepinize dua ediyorum tatlım sürekli rabbim hepimize sağlıkla zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin kuzularımızı

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

zehracım bende eşimin doğuma girmesini istiyordum ben elimi kesene kadr adam elimin kanadığını görünce panikledi inanılmaz derecede o girerim dio ama bende bayılır falan die korkuyorm yoksa bende senin gibi gelsin bana destek olsn istiyorum ama kararsız olan benim şuan o diil o sen nasıl istersn dio bakalım hayırlısı 9+3 hafta kaldı doğuma allahın izniyle o zamana kadr buluruz bişe inş

yok be benım eşım dayanır oyle kan falan tutmuyo benden tıksınırmışmı dıe duşunuyo o halde gorunceymış ama ben zaten epıduralle normal doğum olmak ıstıyom tabı mecbur kalırsamda sezeryan ama yıne epıduralle yanı bende uyanık olcam o da yanımda olcak herşeyın ılkını gorcek ne kadan guzel

bu arada benım bebekte ultrasında bı hafta onde gıdıyo doktor boyunun olçusune gore onde bıraz demıştı yanı o zaman 12 haftalık 13 haftalık dedı bende sormuştum o zaman şımdı 14 haftalık dıyorum ben tarıhe gore ama doktora gore 15:))

kızlar dun gece bı tane dızı vardı showda onu ızledım guneydoğudan hıkayelermı ydı adı ayy orda bı tane asker eşı adam karakolda kadın doğurcak vs neyse ızlersınız zaten adam hep kızının doğumuna yetışmek gelmek ıstıyo kadın doğum yaptığı hastaneye adamada ağır yaralı olarak gelıyo adam oluyo ve kızı doğuyo allahımm ne buyuk acı çok ağladım dun gece allahım kımseye gosterme yarabımm aminnn.
ama ızlemeyenler ızlemesın çok ağlarsınız ben bı ızlerken ağladım bıde gece kocama sarılıp ağladım bı postada benı çok etkıledı çokk duygu patlaması yaşıyorum:)

ee işte canlar benden bu kadar:)

tatlım benim eşimide normalde kan tutmuyo adamı bi tek benim kanım tutuyo serumu 2 dk da taktığı serumu bana 2 saatte takıyodu bana kıyamıyo tek sorunumuz oooo ben tw de öle şeyler izlemiyorm eşim kızıyo bana çok ağlıyorm çünkü

bende ızlerken eşım yoktu o varken ağlayamıyorum rahat rahat zaten gulduruyo benı aman ızleme zaten benı çok etkıledı.eşın sana kıyamıyo demekkı ben daha bı yerımı kesmedım heralde kesıyım bı denıyım bakalım etkılenıyomu

nie topikte kimse yok buara yaaa bomboş oldu burasıııı
ben geliyom kimse yokkkkk
ayy canım benim yaaa üzülmeee
selammm kızlarrrrrrr :79:

hoşgeldin canım naber nasılsınnn

merhaba kızlllaaaaaar bende geldim.folic için verdiğiniz bilgiler için çook teşekkürler gece yatarken üç tane birden içiliyomuş hadi bakalım hayırlısı olsun.nasılsınız bakalım tpiğin güzel anneleri?

eminecim sen hangisinden aldın? folic plus ise hamilelikte günde 3, planlarken günde 1 içiliyor. bana iki doktor da 1 tane iç hamile kalırsan 3 e çıkarıcaz demişti.

cnmmmmmmmmmmm
hşg. nerdesin sen nekadar kaldı adetinee
çık gez hiç bişiy olmaz
bisde babasından para alıp dışarı çıkceğis teysesiii
havaa çok güselll
alışveriş yapıces birascıkın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…