2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bizde kaynanamlarla beraber otuuyouz zaten bayram namazından sonra köye gidilecekmiş bileciğin kınık köyüne kurban kesilecekmiş oradaki akrabalar gezilir cünkü kaynanamlar oralı 2.günü annecime gideriz bizim tarafı gezeriz 3 4.günü döneriz bursaya buradaki akabalara gidilir eşimm birdaha calısacak zaten izini yok cünkü ((((((((8

kızlar slm nasılsnz
ben çok kötüyüm gecedn beri ne yesem ne içsem geri çıkıyo umarım yarına kadr geçer çünkü yarın akşam yola çıkcaz dua edin benim için şimdi biraz geçmişe bakcam yazabilirsem yazarım yine öptm hepinizi

oy kuzum geçmiş olsun Rabbim şifa versin. bebişin hatrına tez zamanda iyileşirsin umarum...

gamzecim yediğin birsey mi dokundu yoksa üsüttünmü dikkat et tatlım havalar bu ara bir iyi birkötü dikkat et kendine dinlen canım

gamze nasılsın canım

ii gibiym tatlım gece giremedm o yüzdn yeni gördm sen nasılsn

tatlım deprem zehraların orda oldu burda diil
ayyy bu olay türk filmi gibi bunlar müge anlı yada çıkarlar kızın yaşı küçükmü
allah ailesine yardım etsn

tatlım geçmiş olsn bol c witamini al
buarada rüya süper benim kız bu gecede öleydi ben zaten kötüyüm bi de onunla uğraşıyorm sıpa ne olcak

Gamze ilkem hanım nasıl keyif yerinde mi
bugün bakalım sen neler yapıyon bayramda programın ne bakalım

tatlım biz yarın memlekete gitcez inş bayramın sonuna kadarda ordayım gezcem bol bol
ilkem hanımda ii kaburgamın altına giriyo o da biraz canımı yakıyo
sen nasılsn

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm bak ablamın hamileliğinde de böyle oluyodu.dr u ona öyle zamanlarda miğde bulantını geçirmek için ya bir tane buz at ağzına onu kıtır kıtır ye yada vanilyalı dondurma yediriyodu.aklında bulunsun belki iyi gelir canım

iyiyim canım sadece karnım ağrıyo bu folic asitten.bende bayramda istanbula gidicem annemlere:)))çok mutluyum ve bi 12 gün kadar kalıcam kafamı dağıtmak için.çok takıyorum kafama bebeki

geçmiş olsun canım üzülme cıkmadık candan ümit kesilmez herseyde vardır bir hayır

oy kuzum geçmiş olsun Rabbim şifa versin. bebişin hatrına tez zamanda iyileşirsin umarum...

saol tatlım yaaa umarm geçer sen nasılsn

gamzecim yediğin birsey mi dokundu yoksa üsüttünmü dikkat et tatlım havalar bu ara bir iyi birkötü dikkat et kendine dinlen canım

çok saol tatlım üşütme falan diil reflü öldürüyo beni gece 1 bardak mandalina suyu içtm ondan beri düzelmedm

hmm saol tatlım denerim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…