- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.981
kızlar gündemden düştümsizi çoook özledim. yeni gelenler olmuş hoş gelmişler. deprem lafı duydum sankim, yeğenimi ürkütmeyin sıkı tutunsun:)
grip oluyorum bi an önce atlatmam lazım ne yapayım sizce?
rüyamda bebişlerimiz bi arada oyun oynuyodu :118: çok ciciklerdi, Sheker'im senin bebek çok hareketliydi yav :)
günaydın kızlar
hoşgeldin defhne bebeğin hayırlı uğurlu olsun cnm
bütün kızlara nasılsın kızlar iii misiniz neler yapıyorsunuz bakalım
öptümm sizleri
hayırlı cumalar herkeze
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlarrrrrrrrr rabbim ne muradınız varsa onu versin inşallahhhh
merhaba defne sen kaç aylık hamilesin cnm
yaşın kaç
ben 25 yaşındayım nerde yaşıyorsun tekrar hoşgeldin burda sohbet çok güzel oluyor
iii ki bu topiği açmış melike
selam katree nasıl gidiyor hamilelik bakalım
bayramda ne yapıyon cnm
selam canımmm1 ay 4 gün oldu bugün canım daha çok yeni. bende 26 yaşındayım k.çekmecede yaşıyorum cnm ya sen? meloşummm sağolsun evet canım iyki açmış topiği gerçi ben 2007 geliniyim ama engin tecrübelerimden faydalanın diye burdayım
hosgeldin cnm ne güzel hayırlı olsun bebişine kavustursun Allah
:) hoşgeldin. Allah bebeğini sana bağışlasın...
alışmaya çalışıyorum canım, bünyem çok zayıfladı halsizlik var. ama çok mutluyum :)
bayramda ilk gün anneme gitcez, ikinci gün ziyaretler var akşamına kayınvalidemler gelcekler filan falan
4. gün de bebişimin teyzeleri onu ziyarete gelcekler
sen neler yapacaksın?
:) hoşgeldin. Allah bebeğini sana bağışlasın...
selam canımmm1 ay 4 gün oldu bugün canım daha çok yeni. bende 26 yaşındayım k.çekmecede yaşıyorum cnm ya sen? meloşummm sağolsun evet canım iyki açmış topiği gerçi ben 2007 geliniyim ama engin tecrübelerimden faydalanın diye burdayım
merhaba canım ıyıyım sen nasılsın neler yapıyosun benım boğazlarım şışmışmerhaba zehra nasılsın cnm sen ne kadarlık hamilesin su anda cnm
ben başakşehirde yaşıyom cnm
yoğun bir bayram programı var bizde
sen ne yapacaksın bayramda
:13:
merhaba defne sen kaç aylık hamilesin cnm
yaşın kaç
ben 25 yaşındayım nerde yaşıyorsun tekrar hoşgeldin burda sohbet çok güzel oluyor
iii ki bu topiği açmış melike
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?