- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.021
sen nerde çalışıyorsun ki cnm 3 iştesin
o kötü o zaman 9 gün tatil yok sana yani
tatlım geçmiş olsn bol c witamini al
buarada rüya süper benim kız bu gecede öleydi ben zaten kötüyüm bi de onunla uğraşıyorm sıpa ne olcak
katree canım gecmiş olsun dikkat et kendine daha yeni gördüm grip olmaman gerekiyomus galiba hamileyken dikkat et kendine
saol tatlım yaaa umarm geçer sen nasılsn
kızla kendime nescafa yaptım simdik dizimde başladı foxta unutma beni izleyen var mı
hamile iken maden suyu faydalı diye duymustum dogrumu
bılmıyomkı canım bende bı faydalı dıye duydum sonra ıyı deılmış dıye duydum ama ben susuzluktan ıçıyom su bıttı ve sucuyu beklıyom sabahtan berı bende maden suyu ıçıyımde bıraz suzuluğum gıtsın dedım
gamzecim bendede va oreflü cok kotu yanma ne yediysem ağzıma gelme mesala tursuyu cok seveim ama yediğim zaman sabaha kadar kusarım midem yanar geçmiş olsun canım ayagını falan üsüttüğündede yanıyo midem benim
bılmıyomkı canım bende bı faydalı dıye duydum sonra ıyı deılmış dıye duydum ama ben susuzluktan ıçıyom su bıttı ve sucuyu beklıyom sabahtan berı bende maden suyu ıçıyımde bıraz suzuluğum gıtsın dedım
çok gecmiş olsun canımmmmmkızlar slm nasılsnz
ben çok kötüyüm gecedn beri ne yesem ne içsem geri çıkıyo umarım yarına kadr geçer çünkü yarın akşam yola çıkcaz dua edin benim için şimdi biraz geçmişe bakcam yazabilirsem yazarım yine öptm hepinizi
ne güzel kusumm evet dinlen canımmmmelikecim iyiyim tatlım kaynanam köye gitti kubanlık bakmaya gittiler bende biraz ortalık topladım küçük cocugu var orta okula giden okula göndedim onu şimdide biraz dinleneyim dedim
gez kusummmm dolass moral cok önemli bebegemmmiyiyim canım sadece karnım ağrıyo bu folic asitten.bende bayramda istanbula gidicem annemlere:)))çok mutluyum ve bi 12 gün kadar kalıcam kafamı dağıtmak için.çok takıyorum kafama bebeki
ayyyy bende de reflüü varrrrrgamzecim bendede va oreflü cok kotu yanma ne yediysem ağzıma gelme mesala tursuyu cok seveim ama yediğim zaman sabaha kadar kusarım midem yanar geçmiş olsun canım ayagını falan üsüttüğündede yanıyo midem benim
selam kızlar nasılsınız?
bütün gün gezdim alışveriş yaptım ciciler aldım kendime
Merhaba Kızlar...
Benide alın aranıza. Bende 2009 da evlendim.. 26 Temmuzda. Allah hepimizin Mutluluğunu daim etsin inşallah. Evli Mutlu ama henüz çocuksuzum. O da olucak Allahın izniyle..
selam kızlar nasılsınız?
bütün gün gezdim alışveriş yaptım ciciler aldım kendime
yaa kızlarrr benim belim agrıyo oturdugum an sizce normal mi çok korkuyom yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?