2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

gamzecim bendede va oreflü cok kotu yanma ne yediysem ağzıma gelme mesala tursuyu cok seveim ama yediğim zaman sabaha kadar kusarım midem yanar geçmiş olsun canım ayagını falan üsüttüğündede yanıyo midem benim

tatlım geçmiş olsn bol c witamini al
buarada rüya süper benim kız bu gecede öleydi ben zaten kötüyüm bi de onunla uğraşıyorm sıpa ne olcak

sağol tatlım bende mandalina falan yiyorum yapacak bişi yok.

kızın çok komikti yaa :) neyse anlatıp heycan yaptırmıyım

katree canım gecmiş olsun dikkat et kendine daha yeni gördüm grip olmaman gerekiyomus galiba hamileyken dikkat et kendine

Sağol canım, ettiğim halde kaptım şifayı ama hafifledi sabaha göre boğazım yanmıyor artık.

saol tatlım yaaa umarm geçer sen nasılsn

inş. canm. bende iyiceyim işte...

tatlım üşütmeyim die çorabımı çıkarmıyrum ki hiç patikte giyiyorm sürekli bi tek yatarken çıkartıyorm onun dışında dikkat ediyorum hemde çok başka zaman olsa etmezdm ama kızım war artık we onun için üşütmemem gerek

tatlım maden suyu hamilelikte yaralı die biliyorm ben de içerim sürekli

çok gecmiş olsun canımmmmm
melikecim iyiyim tatlım kaynanam köye gitti kubanlık bakmaya gittiler bende biraz ortalık topladım küçük cocugu var orta okula giden okula göndedim onu şimdide biraz dinleneyim dedim
ne güzel kusumm evet dinlen canımmm
iyiyim canım sadece karnım ağrıyo bu folic asitten.bende bayramda istanbula gidicem annemlere:)))çok mutluyum ve bi 12 gün kadar kalıcam kafamı dağıtmak için.çok takıyorum kafama bebeki
gez kusummmm dolass moral cok önemli bebegemmm
ayyyy bende de reflüü varrrrr
selam kızlar nasılsınız?
bütün gün gezdim alışveriş yaptım ciciler aldım kendime

slm canım benim hayırlı ugurlu olsunnnnn güle güle giy cicikleriniiii

Merhaba Kızlar...
Benide alın aranıza. Bende 2009 da evlendim.. 26 Temmuzda. Allah hepimizin Mutluluğunu daim etsin inşallah. Evli Mutlu ama henüz çocuksuzum. O da olucak Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…