2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canımbizde seni seviyoruz evet Allah ın izni ile hersey olur zamanı geldiğinde insallah herkeze allhım dileğini versin kib cnm

kahvecim üzülme tatlım biliyorum o test te tek çizgi insanı cok üzüyor ama yıllarca deneyip olmayan var bende daha yeni denemeye basşadık ama bana yıllardır deniyormusuz gibi geliyo üzülüyor insan neden diyor hep ama zamanı var demek ki insallah bizde birgün o cift cizgiyi görecegiz insallah kan testiyle cıkar senin de güzel haberlerini alırız

iyi geceler kızlar, yeni gelenler hoşgelmiş. ikizleri mıncırdım :)

hamilenin duası kabul olur derler, bebiş sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum hep, size de... pes etmek yok inşallah kızlar

canım benim samimiyetin için allah razı olsun bende sizleri çok özledim şükür kavuştukinşllh canım sen Allaha sıgın kendini ferah tut güzel geçicek günlerin inşllh

negüzel yazmışsın katılıyorum sana canım şükretmek gerekiyor bende seni sevdim arkadaşım sende allaha emanet ol kendine ve bebişine iyi bak canımcım

canım hoşgeldin aramıza bendede pko var rabbim hayırlısını verir inşllh hepimiz için gönlünü rahat tut stres yapma inşllh gönlümüze göre olur herşey

canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir kendine dikkat et arkadaşım allaha emanet ol

canım iyi olmana sevindim bende bilgisyara format atıldı ondan giremedim bikaç gün yeni okuyorum geçmişi kendine ve bebişine dikkat et.tekrardan geçmiş olsun sanada iyi bayramlar canım bende öptüm görüşürüz

canım iyi gibiym alışma evresi hala. bugün afedersin sürekli çıkardım. sen nasılsın nerler yapıyorsun?

hım geçmiş olsun canım ilk ayları oldugu için oluyodur zamanla geçer inşllh.bende napim valla bugün evdeydim evi temizledim yarın kayınvaldeme gidecegim ona yardım edecegim.benim annemler uzakta keşke oda olsaydıda yakınımda onada yardım etseydim üstelik annem rahatsız biraz bayramda gidemiyorumbugün canım çok sıkkın agladım hatta muhabnbet kuşu vardı bizde tek aldıkki evcilleşsin diye evcilleşmişti oyunlar oynuyoduk baya alışmıştı bize konuşacaktı nerdeyse bugün dalgınlıgıma geldi kuş kaçtı gitti çok üzüldümoyüzden biraz keyifsizim balkona çıktım belki gelir diye yok ya onu resmen çocuk yerine koymuşum bende bebek henüz yok onu öyle görüyodum evin bi ferdi gibi olmuştu kaçınca zoruma gitti işte eşimde üzüldüolmassa tekrardan alıcam bitane yanıma yoldaş oluyo onun yerine belki doldurmaz ama napalımbende böyle yani sen neler yaptın?kendinide çok yorma canım dikkat et

oy kıyamam sana... anneciğine geçmiş olsun, rabbim kavuştursun.

kuşuna çok üzüldm benimde vardı evlenmeden önce. iplikti ismi:) kızımız eş istedi:) sonra concuk isimli bi erkek kuş aldık. bebekleri filan oldu kız 24 kez falan yumurtladı ay sürekli görmeliydiin. hayvan sarktı resmen

neysem sonuncu bebek oldu... öldü ardından anneciği babasıda iki ay sonra öldü.. babam çok üzüldü onu gönderdi kuşçuya...

öyle işte hayvana alışınca böyle oluyor, ayrılması zor geliyor.

sagol canım amin tatlım Allah herkzei ailesine kavuştursun.iyi dileklerin için teşk ederim. bende senin için üzüldüm alışınca zor oluyor evet.bizde ismini cilli koymuştuk ve cilliyi söylüyodu kovalamaca oynuyoduk evin içindemaşllah nacım baya yumurtlamış sizinkisi.ben bekarkende muhabbet kuşu bakıyodum bizimkide yumurtlamıştı yavruları olmuştu hatta.biz bunu eşimle tek aldıkki çift olunca evcilleşmesi zor oluyomuş.buda laışmıştı baya kısmet işte herşey.ama çok hisli hayvanlar bazı şeyleri anlıyolar.napalım saglık olsun ama üzücü yani.senin eşinin ailesi ailen aynı yerdemiydiniz mesela bi fikir almak istiyorum senden kayınvaldenin işini yapmaya gidermiydin mesela ben ev taşıdım kendi yardıma gelmemişti.eşimle yerleştirmiştik hep.ama bendeki vicdan gitmemi istedi bayram için temizligine gidicem yarın.bide yeni ev aldılar kiradalardı onada yardıma çagırır galiba .sende olsaydın gidermiydin kendisi yardım etmedigi halde ve aynı zamanda çokta yaşlı degil eli ayagı tutuyo yani ama kayınbabam eşimler hiç yormamışlar annelerini her işlerini kendileri yapmışlar oyüzden biraz nazlandırmışlar.benim anacıgım felçlik geçirdi o haliyle kendi işini kendi yapıyo şuan.yani kısacası sen olsan gidermiydin yardıma?

tatlım eşimin ailesine çok yakın oturuyoruz. açıkçası çok gitmiyorum. çağırırsa gidiyorum. o da beni çok yormaz. ama sağolsun kendi kızı gibi görüyor beni.

kayınvalidene gelince eşinin annesi sonuçta. çağırdıysa gitmemek aranızdaki muhabbete leke getirir. o bana yapmadı ben şöyleydime girersen işin içinden çıkmazsın. tek gelinmisin?

anlıyorum canım haklısın bende gitmeyi düşünüyorum yarın.tek gelinim kaynım nişanlıydı ayrıldılar.eşim 2 kardeş

anlıyorum canım haklısın bende gitmeyi düşünüyorum yarın.tek gelinim kaynım nişanlıydı ayrıldılar.eşim 2 kardeş

iyi edersin tatlım, kıymet bilinmese bile eşinin gönlü olur hem de Allah rızası kazanmış olursun.

annen tek mi? başka kardeşlerin filan varmı yanında?

iyi edersin tatlım, kıymet bilinmese bile eşinin gönlü olur hem de Allah rızası kazanmış olursun.

annen tek mi? başka kardeşlerin filan varmı yanında?

evet canım ben öncelikle Allah için yapıyorum biliyosa bilir bişey diyemem.babam 97 de vefat etti benim.abim annemle beraberler.tek olsa benim içime sinmezdi annemin tek olması zor olurdu benimde içime sinmezdi bu durum abim yanında oldugu için gönlüm rahat azda olsa.sagol caım fikrin için allah razı olsun.ben kusura bakmazsan çıkmak zorundayım görüşürüz inşllh kendine iyi bak Allaha emnet ol öptüm canım sagol destegin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…