- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.141
selam arkadaşlar.bende 11 temmuz 2009 da evlendim.şuan 4 aylık ikiz kızlarımız var.
iyiyim cnmcım sen nasılsın son kez bakıyım dedim topiğee
anneme gidiyorummm :)
bu akşamda düğün var
yoğun bir akşamdayım yani ama yarın gelicem evimee
ozaman görüşürüs kızlar
eminecim sende iyisindir inş.
şimdilik çıkıyorum
allaha emanet olun hepiniz
ufacık sorunları kafanıza takmayın kızlar
biryerlerde sizlerden daha büyük sıkıntılar yaşayanları unutmayın
ve şükredinn
allah okadar büyük ve şevkatlikii
emin olun birgün sizi çok güzel hediyeleriyle ödüllendiricekk
sizii seviyorum
rabbime emanet olunn
teyseleriii
hoşgeldin bacımmmmmmmmmm nerdesin sen yaa özlettin valla kendini bidenecik hemşom benim evet yhaaa sonunda rabbime şükürler olsuınkimelegim benimle canım maşallah diyem haydi darısıda size olsun kuzucummmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamam canım ölemiş herkes normal dio önce düşügüm vardı ya ister istemez bi tedirginlik oluyo kuzu dua et emi bize teyzesiiii daha görmedik bayramdan sonra inşallahhhhh hayırlı haberlerle dönerimm canımın içiii rabbime emanetiz kuzumlaaa
iyiyim cnmcım sen nasılsın son kez bakıyım dedim topiğee
anneme gidiyorummm :)
bu akşamda düğün var
yoğun bir akşamdayım yani ama yarın gelicem evimee
ozaman görüşürüs kızlar
eminecim sende iyisindir inş.
şimdilik çıkıyorum
allaha emanet olun hepiniz
ufacık sorunları kafanıza takmayın kızlar
biryerlerde sizlerden daha büyük sıkıntılar yaşayanları unutmayın
ve şükredinn
allah okadar büyük ve şevkatlikii
emin olun birgün sizi çok güzel hediyeleriyle ödüllendiricekk
sizii seviyorum
rabbime emanet olunn
teyseleriii
Hoşbuldum Canım..
Ben 29 Yaşındayım.. Zonguldaklıyım. Almanyada doğup büyüdüm. Evlendikten sonra Ailemi İşimi gücümü bıraktım ve Ankarada yaşamaya karar verdik Eşimle. Ama Eşim artık ikna oldu ve Allahın izniyle Almanyaya dönücez hayırlısıyla Vizesi çıkarsa. Evet canım bende çocuk istiyorum ama PCO var bende..İlaç kullanmadan olmayacak galiba.
kızlar slm nasılsnz
ben çok kötüyüm gecedn beri ne yesem ne içsem geri çıkıyo umarım yarına kadr geçer çünkü yarın akşam yola çıkcaz dua edin benim için şimdi biraz geçmişe bakcam yazabilirsem yazarım yine öptm hepinizi
selam arkadaşlar.bende 11 temmuz 2009 da evlendim.şuan 4 aylık ikiz kızlarımız var.
katre çevrim içisin sanırım diger arkadaşlar yokgaliba.nasılsın durumun nasıl canım?
kızlar naslsınz biz düne göre biraz dha iiyiz dün giremedim
geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
yeni gelen arkadaşlar h.geldiniz
denizcim yeni ewinde güle güle otur tatlım ağız tadıyla minik meleğinle
melikem o bel ağrısı olur tatlım kendni yorma çok
baharcım bende kowa olsun istiyorm ama oğlak olcak gibi geliyo bana nedense
kızlar belki giremeyebilirm tekrar akşam üzeri yola çıkıcaz allahın izniyle haftaya kadar yokum kendinize çok ii bakın allaha emanet olun hepinz öptm sizi sewiyorum we son olarak
ii bayramlar hepinize
canım iyi gibiym alışma evresi hala. bugün afedersin sürekli çıkardım. sen nasılsın nerler yapıyorsun?
hım geçmiş olsun canım ilk ayları oldugu için oluyodur zamanla geçer inşllh.bende napim valla bugün evdeydim evi temizledim yarın kayınvaldeme gidecegim ona yardım edecegim.benim annemler uzakta keşke oda olsaydıda yakınımda onada yardım etseydim üstelik annem rahatsız biraz bayramda gidemiyorumbugün canım çok sıkkın agladım hatta muhabnbet kuşu vardı bizde tek aldıkki evcilleşsin diye evcilleşmişti oyunlar oynuyoduk baya alışmıştı bize konuşacaktı nerdeyse bugün dalgınlıgıma geldi kuş kaçtı gitti çok üzüldüm oyüzden biraz keyifsizim balkona çıktım belki gelir diye yok ya onu resmen çocuk yerine koymuşum bende bebek henüz yok onu öyle görüyodum evin bi ferdi gibi olmuştu kaçınca zoruma gitti işte eşimde üzüldü olmassa tekrardan alıcam bitane yanıma yoldaş oluyo onun yerine belki doldurmaz ama napalım bende böyle yani sen neler yaptın?kendinide çok yorma canım dikkat et
oy kıyamam sana... anneciğine geçmiş olsun, rabbim kavuştursun.
kuşuna çok üzüldmbenimde vardı evlenmeden önce. iplikti ismi:) kızımız eş istedi:) sonra concuk isimli bi erkek kuş aldık. bebekleri filan oldu kız 24 kez falan yumurtladı ay sürekli görmeliydiin. hayvan sarktı resmen
neysem sonuncu bebek oldu... öldü ardından anneciğibabasıda iki ay sonra öldü.. babam çok üzüldü onu gönderdi kuşçuya...
öyle işte hayvana alışınca böyle oluyor, ayrılması zor geliyor.
sagol canım amin tatlım Allah herkzei ailesine kavuştursun.iyi dileklerin için teşk ederim. bende senin için üzüldüm alışınca zor oluyor evet.bizde ismini cilli koymuştuk ve cilliyi söylüyodu kovalamaca oynuyoduk evin içindemaşllah nacım baya yumurtlamış sizinkisi.ben bekarkende muhabbet kuşu bakıyodum bizimkide yumurtlamıştı yavruları olmuştu hatta.biz bunu eşimle tek aldıkki çift olunca evcilleşmesi zor oluyomuş.buda laışmıştı baya kısmet işte herşey.ama çok hisli hayvanlar bazı şeyleri anlıyolar.napalım saglık olsun ama üzücü yani. senin eşinin ailesi ailen aynı yerdemiydiniz mesela bi fikir almak istiyorum senden kayınvaldenin işini yapmaya gidermiydin mesela ben ev taşıdım kendi yardıma gelmemişti.eşimle yerleştirmiştik hep.ama bendeki vicdan gitmemi istedi bayram için temizligine gidicem yarın.bide yeni ev aldılar kiradalardı onada yardıma çagırır galiba .sende olsaydın gidermiydin kendisi yardım etmedigi halde ve aynı zamanda çokta yaşlı degil eli ayagı tutuyo yani ama kayınbabam eşimler hiç yormamışlar annelerini her işlerini kendileri yapmışlar oyüzden biraz nazlandırmışlar.benim anacıgım felçlik geçirdi o haliyle kendi işini kendi yapıyo şuan.yani kısacası sen olsan gidermiydin yardıma?
anlıyorum canım haklısın bende gitmeyi düşünüyorum yarın.tek gelinim kaynım nişanlıydı ayrıldılar.eşim 2 kardeştatlım eşimin ailesine çok yakın oturuyoruz. açıkçası çok gitmiyorum. çağırırsa gidiyorum. o da beni çok yormaz. ama sağolsun kendi kızı gibi görüyor beni.
kayınvalidene gelince eşinin annesi sonuçta. çağırdıysa gitmemek aranızdaki muhabbete leke getirir. o bana yapmadı ben şöyleydime girersen işin içinden çıkmazsın. tek gelinmisin?
anlıyorum canım haklısın bende gitmeyi düşünüyorum yarın.tek gelinim kaynım nişanlıydı ayrıldılar.eşim 2 kardeş
iyi edersin tatlım, kıymet bilinmese bile eşinin gönlü olur hem de Allah rızası kazanmış olursun.
annen tek mi? başka kardeşlerin filan varmı yanında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?