- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.121
canım benim öncekinde yolculuk yapmıştım ondan oldu demişti doktorum bilmiom belki kişiden kişiye göre degişebilir ama bana yaramıyo şimdi gezmek felan istiyom arabamızla ama binmeye cesaret edemiyom korkudan bişi olur diye eccik büyüyelimde teyzesi inşozaman gezeriz dayanıcaz rabbimin izniyle bitanem benim darısda siza olsun inşallahhhhhh
dün test yaptım negatifti. ağladım, ağladım..
eşime söylemedim adetim geçmediği için çıkmamıştır belki diye.
yarın tekrar yapıcam hatta kan testi de yapmamız lazım ki kesin yoksa memlekete gidicez.
üzülmemek elde değil. bu ay olmasınını istiyordum sebeplerim vardı. neyse nasip değil galiba.ahh canım benim yaa üzülme nolurrr bende her ay öyleydim bilionmu ama binlerce şükür olsun rabbime güldü yüzümüz sonunda darısıda size olsun inşallahhhh bitanem benimmmmm dualarım hep sizinle benim kasıklar agrıyo kalkım dinlenim sizde bize dua edin emi teyzeleriii öptüm hepicinizii
canım yarın açık yer nerden bulucan bugün yaptırsana kan testini yakın bir yer varsa.kanda 10 gün önceden çıkıyo
dün test yaptım negatifti. ağladım, ağladım..
eşime söylemedim adetim geçmediği için çıkmamıştır belki diye.
yarın tekrar yapıcam hatta kan testi de yapmamız lazım ki kesin yoksa memlekete gidicez.
tatlım üzülme lütfen... Rabbim hayırlısını versin. demekki zamanı değilmiş..hele bi kan testi yaptır bakalım.
Rabbim kısa zamanda bebiş haberi almanı nasip etsin.
heee tmm anladım canım zaten istanbuldaymışsın o zaman zaten problem yok.hadi bakalım Rabbim güzel haberler göndersin sana canım olmazsada takma kafana çok fazla üzülme.sen ne zamandır istiyosun bebek?
zaten eğer negatifse cuup eşimin memleketine.
artık soran sorana olur beni deli ederler, hiç gitmek istemiyorum yaa offff
insan üzülüyor yaa, eşime de günüm gelmeden yaptım diyemedim. belki boşuna üzerim onu diye. hep hayırlı zamanda olsun diye dua ettim..üzülme canımın içi ya
belki hayırlı bir zamanı var beklemen gerekiyor cnm
takma kafana lütfen herşeyde var bir hayır
insan üzülüyor yaa, eşime de günüm gelmeden yaptım diyemedim. belki boşuna üzerim onu diye. hep hayırlı zamanda olsun diye dua ettim..
merhaba şeyma ve zeyno nasılsınız bakalım bugün
kahvemmm üzülmee
neden biliyormusun millet aylarca yıllarca bekliyor
daha 2. denemenmiş neden üzülüyorsun strest yaptığın için olmuyordur
büyük ihtimalle
serbest ol kafana takmaa olmuyucakmış gibi davran
bak ozaman herşey nasıl değişiyor
çok erken testte yapma boşunaa bekle adetinin geçmesinii
bak böyle insan daha çok üzülüyor çünküü
evet canım evet hayırlısı olsun az önce babamla konustum ayy nasıl özlemiş beniiiii yaaa canım biricik geniş ailem benimmmm bende onları cok özledimmmmmcanım benim azıcık saberet sonra bol bol gezersin inşallah bebişinle.benimde işlerim çıktı çalışıcam hafta sonları eniştemle hem banada değişiklik olucak kafa dağıtıcam ocağa kadar hem ticaret hem ziyaret olucak annemleride her hafta sonu görmüş olucam.ama zaten yol burdan 2 saat kadar çok uzun değil
canım herseyin hayırlısı olsun inanki onun vakti zamanı varmış demekki kuzu inşallah hayırlısıyla gelir meleginnn
üzülmemek elde değil. bu ay olmasınını istiyordum sebeplerim vardı. neyse nasip değil galiba.
canım özel hastaneye gidiyorum ben 24 saat yapıyoruz dediler sordum.
hee evet canım oradaydım klomen kullanmıstım ya bu ay oraya takılmıştımTşk ederim Canlar hoşbuldum..
Melikecim Klomen ve Gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar topiğiydi yanlış hatırlamıyorsam tatlım.
iyiyim cnmcım sen nasılsın son kez bakıyım dedim topiğee
anneme gidiyorummm :)
bu akşamda düğün var
yoğun bir akşamdayım yani ama yarın gelicem evimee
ozaman görüşürüs kızlar
eminecim sende iyisindir inş.
şimdilik çıkıyorum
allaha emanet olun hepiniz
ufacık sorunları kafanıza takmayın kızlar
biryerlerde sizlerden daha büyük sıkıntılar yaşayanları unutmayın
ve şükredinn
allah okadar büyük ve şevkatlikii
emin olun birgün sizi çok güzel hediyeleriyle ödüllendiricekk
sizii seviyorum
rabbime emanet olunn
teyseleriii
selam arkadaşlar.bende 11 temmuz 2009 da evlendim.şuan 4 aylık ikiz kızlarımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?