2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım benim azıcık saberet sonra bol bol gezersin inşallah bebişinle.benimde işlerim çıktı çalışıcam hafta sonları eniştemle hem banada değişiklik olucak kafa dağıtıcam ocağa kadar hem ticaret hem ziyaret olucak annemleride her hafta sonu görmüş olucam.ama zaten yol burdan 2 saat kadar çok uzun değil

canım yarın açık yer nerden bulucan bugün yaptırsana kan testini yakın bir yer varsa.kanda 10 gün önceden çıkıyo

üzülmemek elde değil. bu ay olmasınını istiyordum sebeplerim vardı. neyse nasip değil galiba.

canım yarın açık yer nerden bulucan bugün yaptırsana kan testini yakın bir yer varsa.kanda 10 gün önceden çıkıyo

canım özel hastaneye gidiyorum ben 24 saat yapıyoruz dediler sordum.

tatlım üzülme lütfen... Rabbim hayırlısını versin. demekki zamanı değilmiş..hele bi kan testi yaptır bakalım.

Rabbim kısa zamanda bebiş haberi almanı nasip etsin.

heee tmm anladım canım zaten istanbuldaymışsın o zaman zaten problem yok.hadi bakalım Rabbim güzel haberler göndersin sana canım olmazsada takma kafana çok fazla üzülme.sen ne zamandır istiyosun bebek?

heee tmm anladım canım zaten istanbuldaymışsın o zaman zaten problem yok.hadi bakalım Rabbim güzel haberler göndersin sana canım olmazsada takma kafana çok fazla üzülme.sen ne zamandır istiyosun bebek?

2.ayımız bizim. daha önce kpss ye çalışıyrum diye korunuyorduk.
canımcım benim çıkmam lazım komşu geldi, giidnce gelirim yine.
öptümm

Tşk ederim Canlar hoşbuldum..
Melikecim Klomen ve Gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar topiğiydi yanlış hatırlamıyorsam tatlım.

zaten eğer negatifse cuup eşimin memleketine.
artık soran sorana olur beni deli ederler, hiç gitmek istemiyorum yaa offff

üzülme canımın içi ya
belki hayırlı bir zamanı var beklemen gerekiyor cnm
takma kafana lütfen herşeyde var bir hayır

insan üzülüyor yaa, eşime de günüm gelmeden yaptım diyemedim. belki boşuna üzerim onu diye. hep hayırlı zamanda olsun diye dua ettim..

kahvemmm üzülmee
neden biliyormusun millet aylarca yıllarca bekliyor
daha 2. denemenmiş neden üzülüyorsun strest yaptığın için olmuyordur
büyük ihtimalle
serbest ol kafana takmaa olmuyucakmış gibi davran
bak ozaman herşey nasıl değişiyor
çok erken testte yapma boşunaa bekle adetinin geçmesinii
bak böyle insan daha çok üzülüyor çünküü

merhaba şeyma ve zeyno nasılsınız bakalım bugün

iyiyim cnmcım sen nasılsın son kez bakıyım dedim topiğee
anneme gidiyorummm :)
bu akşamda düğün var
yoğun bir akşamdayım yani ama yarın gelicem evimee
ozaman görüşürüs kızlar
eminecim sende iyisindir inş.
şimdilik çıkıyorum
allaha emanet olun hepiniz
ufacık sorunları kafanıza takmayın kızlar
biryerlerde sizlerden daha büyük sıkıntılar yaşayanları unutmayın
ve şükredinn
allah okadar büyük ve şevkatlikii
emin olun birgün sizi çok güzel hediyeleriyle ödüllendiricekk
sizii seviyorum
rabbime emanet olunn
teyseleriii

evet haklısın.. Allah yıllarca bekleyenlere sabır ihsan eylesin. inşallah en kısa zamanda hepsinin karnını ve kucağını doldursun. hakketen zormuş ben anladım. bekliyorum. dün kendimi dışarı attım hemen düşünmemek için alışverişe verdim :))

evet canım evet hayırlısı olsun az önce babamla konustum ayy nasıl özlemiş beniiiii yaaa canım biricik geniş ailem benimmmm bende onları cok özledimmmmm

üzülmemek elde değil. bu ay olmasınını istiyordum sebeplerim vardı. neyse nasip değil galiba.

canım özel hastaneye gidiyorum ben 24 saat yapıyoruz dediler sordum.
canım herseyin hayırlısı olsun inanki onun vakti zamanı varmış demekki kuzu inşallah hayırlısıyla gelir meleginnn
Tşk ederim Canlar hoşbuldum..
Melikecim Klomen ve Gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar topiğiydi yanlış hatırlamıyorsam tatlım.
hee evet canım oradaydım klomen kullanmıstım ya bu ay oraya takılmıştım

güle güle git gel kuşumm kendine ve yegenimize çok iyi bakkkkkk

selam kızlar valla ancak gelebildim öglen temizliğe başladık yemek falan derken ancak oldu nasılsınız bakem neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…