- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.101
kızlarrrrr cok mutluyum yaa sükürler olsun rabbimeee bebişim benimle 397 cıktı sonuc sonra kendi doktoruma giittim daha cok miniktir annesi bayramdan sonra gel bakalım dedi ikide ilaç yazdı kullanmam için aldık eşimle daha simdi eve geldim inanınki hepinizi cok özledimmmm canısmınızzz dua edin bebişimizle bana olurmuuuu
Melikem gözün aydın canım :))) çok mutlu oldum.
ben de gittim doktora değerine göre daha 2 haftalık diyor :) bayramdan sonra gel fasulyemize bakalım dedi ilaç verdi bana da. leke geliyor benden haladoktora da dedim sürekli uzan ağır kaldırma vs. dedi. inşallah bişey olmaz.... korkuyorum
aaaaaaaaaaaaa
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süperrrrrrrrrrr
hayırlı olsun tatlım boşuna strest yaptın bakkk
çok sevindim vallaaa
allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.......
slm cnmm
çok yorgunummm
çok gezik eşimle bugünnn
sonunda elbise buldumm birkaçta kozmetik bişiler aldımm
öyle işte
senden nbr
moralin iyi dimi cnm
Kızlaaaaaaaaaaar aşılama oldum ben:)yumurta çatlama iğnesi yapılıcaktı ama çatlamış kendiliğinden o yüzden bugün oldum.neolur dua edin tutunmuş olsun bebeğim
Cinsiyeti:Kız
Geçen süre:6 ay 22 gün
Kalan süre: 2 ay 13 gün
Doğum tarihi: 22.01.2011
Burcu: Kova
aayyyy 2 ay 13 gün kaldı kızlar bide 8 gün sonra allahın izniyle 7 ay bitiyo 8 e giriyoruz
neyse canlar belim agrıyo ben kactım kendinize cok iyi bkın emiii bizede dua edin teyzeleri biliyosunuz belim cok agrıyoooo hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrrrr
hoşgeldin bacımmmmmmmmmm nerdesin sen yaa özlettin valla kendini bidenecik hemşom benim evet yhaaa sonunda rabbime şükürler olsuınkimelegim benimle canım maşallah diyem haydi darısıda size olsun kuzucummmmcanım günaydın bende bugün girebildim dün akşam geldi bilgisayar eve.melikecim çok sevindimmmmmmmmmmmmm Allah dualarını kabul ertti canım.biz istedikten sonra çaballadıktan sonra yüce Allahım verir.inşllh bizde zamanı gelince böyle mutlu oluruz.Allah bebişini size bagışlasın canım saglıklı hayırlı doğumlar nasip eder inşllh.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar bilgisayra format atıldı oyüzden giremedim birkaç gün.aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş:13:Umarım iyisinizdir hepiniz.maşllh sohbet ilerlemiş baya.bebek bekleyen hamile arkadaşlara Allah sag salim kucaklarına almayı nasip edr inşllh.inşllh tü m isteyen herkez hayırlısyla kavuşur bebebegine:13:
geçer tatlım onlar belirtiler sanırım kendini çok yorma dikkat et
sende demi oluyo kusum anladım canım soalsınn rabbime emanetiz o korusun hepimizi inşallahhhh bebişlerimizle beraberrrrarada sancıyo çok gezinceee sadece
öyleee belim ağırmıyo
ağrı vurup geçiyo
dimiii tatlım söyleyelim hıhhhh
kariyerimide yaparım çocuğumudaa:44:
katrecim cok soal canım az da olsa içimi rahatlattınız canımsınız yaaa rabbim korusun hepimizi inşallahhh canımhoşgeldin canım. Rabbim nasip etsin hayrlısyla...
kuzum normalmiş, benimde çok ağrım var. geçer 3 ayı atlatınca dedi doktor.
hoşgeldin canım. oy yerim oğluşunu :) Rabbim bağışlasın.
geçmiş olsun canım aynı durumdayız bende mandalina yiyorum.
kolay gelsin işlerinde.
olur tatlım benim yok canım sadece kahvaltı ve yemek hazırlıyom eşime o kadar iş güç yapmıyom işte uzansam iyi olur uzanmaya calışıyom bitanem yaa saglıcakla hayırlısıyla gelsinde ben cekerim agrıyı sadece dedim ya tedirginlikten sordum kuşumm saolun yaaa güle güle git gel kuzu sanada hayırlı bayramlar bebegemmmkızlar naslsınz biz düne göre biraz dha iiyiz dün giremedim
geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
yeni gelen arkadaşlar h.geldiniz
denizcim yeni ewinde güle güle otur tatlım ağız tadıyla minik meleğinle
melikem o bel ağrısı olur tatlım kendni yorma çok
baharcım bende kowa olsun istiyorm ama oğlak olcak gibi geliyo bana nedense
kızlar belki giremeyebilirm tekrar akşam üzeri yola çıkıcaz allahın izniyle haftaya kadar yokum kendinize çok ii bakın allaha emanet olun hepinz öptm sizi sewiyorum we son olarak
ii bayramlar hepinize
merhaba kızlaaaaaaaar kimsecikler yokkahve kolik sen nasılsın ne durumdasın?varmı bişeyler
naber melikecim bugün nasılsın varmı ağrın?
iyiyim canım neolsun bende şimdilik bi değişiklik yok bayramı bekliyorum sabırsızlıkla annemlere gidicem diye:)sen nasılsın hayatım
bende iyi cok şükür duş felan aldım kahvaltımı yaptım ikide kk ya bakim de dinlenim sonra dedim kuzum oh ohh git annecine biz gidemiyoz eşimin izni yok olsada gidemezdik sanırım cünkü yolculuk yapmam yasakkk güle güle git gel tatlım benimmm
canım benim olsun daha sonra gidersiniz.yolculuk yasak demişsin uzun yolculuk mu yasak canım?merak ettim çünkü ben yılbaşına kadar hafta sonları nasipse istanbula gidip gelicem merak ettim
merhaba kızlaaaaaaaar kimsecikler yokkahve kolik sen nasılsın ne durumdasın?varmı bişeyler
dün test yaptım negatifti. ağladım, ağladım..
eşime söylemedim adetim geçmediği için çıkmamıştır belki diye.
yarın tekrar yapıcam hatta kan testi de yapmamız lazım ki kesin yoksa memlekete gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?