2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım günaydın bende bugün girebildim dün akşam geldi bilgisayar eve.melikecim çok sevindimmmmmmmmmmmmm Allah dualarını kabul ertti canım.biz istedikten sonra çaballadıktan sonra yüce Allahım verir.inşllh bizde zamanı gelince böyle mutlu oluruz.Allah bebişini size bagışlasın canım saglıklı hayırlı doğumlar nasip eder inşllh.

caqnım hadi hayırlısı olur inşllh rabbbim saglıklı hayırlı şekilde kucagına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere

hayırlı olsun tatlım güle güle giy

Cinsiyeti:Kız
Geçen süre:6 ay 22 gün
Kalan süre: 2 ay 13 gün
Doğum tarihi: 22.01.2011
Burcu: Kova

aayyyy 2 ay 13 gün kaldı kızlar bide 8 gün sonra allahın izniyle 7 ay bitiyo 8 e giriyoruz

ayy prensesin burcu benim burcumdan kovalar kaliteli burçtur şekerim şanslısın:90:Allah hayırlsıyla kucagına almayı nasip eder inşllh

kızlar bilgisayra format atıldı oyüzden giremedim birkaç gün.aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş:13:Umarım iyisinizdir hepiniz.maşllh sohbet ilerlemiş baya.bebek bekleyen hamile arkadaşlara Allah sag salim kucaklarına almayı nasip edr inşllh.inşllh tü m isteyen herkez hayırlısyla kavuşur bebebegine:13:

kızlar naslsınz biz düne göre biraz dha iiyiz dün giremedim
geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
yeni gelen arkadaşlar h.geldiniz
denizcim yeni ewinde güle güle otur tatlım ağız tadıyla minik meleğinle
melikem o bel ağrısı olur tatlım kendni yorma çok
baharcım bende kowa olsun istiyorm ama oğlak olcak gibi geliyo bana nedense

kızlar belki giremeyebilirm tekrar akşam üzeri yola çıkıcaz allahın izniyle haftaya kadar yokum kendinize çok ii bakın allaha emanet olun hepinz öptm sizi sewiyorum we son olarak
ii bayramlar hepinize

hoşgeldin bacımmmmmmmmmm nerdesin sen yaa özlettin valla kendini bidenecik hemşom benim evet yhaaa sonunda rabbime şükürler olsuınkimelegim benimle canım maşallah diyem haydi darısıda size olsun kuzucummmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçer tatlım onlar belirtiler sanırım kendini çok yorma dikkat et

tamam canım ölemiş herkes normal dio önce düşügüm vardı ya ister istemez bi tedirginlik oluyo kuzu dua et emi bize teyzesiiii daha görmedik bayramdan sonra inşallahhhhh hayırlı haberlerle dönerimm canımın içiii rabbime emanetiz kuzumlaaa

arada sancıyo çok gezinceee sadece
öyleee belim ağırmıyo
ağrı vurup geçiyo

dimiii tatlım söyleyelim hıhhhh
kariyerimide yaparım çocuğumudaa:44:
sende demi oluyo kusum anladım canım soalsınn rabbime emanetiz o korusun hepimizi inşallahhhh bebişlerimizle beraberrrr
katrecim cok soal canım az da olsa içimi rahatlattınız canımsınız yaaa rabbim korusun hepimizi inşallahhh canım
olur tatlım benim yok canım sadece kahvaltı ve yemek hazırlıyom eşime o kadar iş güç yapmıyom işte uzansam iyi olur uzanmaya calışıyom bitanem yaa saglıcakla hayırlısıyla gelsinde ben cekerim agrıyı sadece dedim ya tedirginlikten sordum kuşumm saolun yaaa güle güle git gel kuzu sanada hayırlı bayramlar bebegemmm

merhaba kızlaaaaaaaar kimsecikler yok kahve kolik sen nasılsın ne durumdasın?varmı bişeyler

slm emoşum naber nasılsın canımcımmm

iyiyim canım neolsun bende şimdilik bi değişiklik yok bayramı bekliyorum sabırsızlıkla annemlere gidicem diye:)sen nasılsın hayatım

iyiyim canım neolsun bende şimdilik bi değişiklik yok bayramı bekliyorum sabırsızlıkla annemlere gidicem diye:)sen nasılsın hayatım

bende iyi cok şükür duş felan aldım kahvaltımı yaptım ikide kk ya bakim de dinlenim sonra dedim kuzum oh ohh git annecine biz gidemiyoz eşimin izni yok olsada gidemezdik sanırım cünkü yolculuk yapmam yasakkk güle güle git gel tatlım benimmm

canım benim olsun daha sonra gidersiniz.yolculuk yasak demişsin uzun yolculuk mu yasak canım?merak ettim çünkü ben yılbaşına kadar hafta sonları nasipse istanbula gidip gelicem merak ettim

canım benim olsun daha sonra gidersiniz.yolculuk yasak demişsin uzun yolculuk mu yasak canım?merak ettim çünkü ben yılbaşına kadar hafta sonları nasipse istanbula gidip gelicem merak ettim

canım benim öncekinde yolculuk yapmıştım ondan oldu demişti doktorum bilmiom belki kişiden kişiye göre degişebilir ama bana yaramıyo şimdi gezmek felan istiyom arabamızla ama binmeye cesaret edemiyom korkudan bişi olur diye eccik büyüyelimde teyzesi inşozaman gezeriz dayanıcaz rabbimin izniyle bitanem benim darısda siza olsun inşallahhhhhh

merhaba kızlaaaaaaaar kimsecikler yok kahve kolik sen nasılsın ne durumdasın?varmı bişeyler

dün test yaptım negatifti. ağladım, ağladım..
eşime söylemedim adetim geçmediği için çıkmamıştır belki diye.
yarın tekrar yapıcam hatta kan testi de yapmamız lazım ki kesin yoksa memlekete gidicez.

ahh canım benim yaa üzülme nolurrr bende her ay öyleydim bilionmu ama binlerce şükür olsun rabbime güldü yüzümüz sonunda darısıda size olsun inşallahhhh bitanem benimmmmm dualarım hep sizinle benim kasıklar agrıyo kalkım dinlenim sizde bize dua edin emi teyzeleriii öptüm hepicinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…