- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.621
rabbim gönlüne göre versin inşallag canım benimmmm)
iyiyim canım cok sükür evdeyim işte hamile olalıda hiç gezemez oldumm korkumdan))
sen napıyon naıslsın kusumm....
selam kızlar unutulmayayım diye tekrar hatırlatayım
bende mayıs 2009 geliniyim
maaşallah herşey süper gidiyor
şu an çocuk istemiyoruz
1-2 sene daha belki
iş güç gez toz hayat bundan ibaret şimdilik...
hayırlı cumalar kızlar bütün güzellik ve iyilikler cuma
günü hür*****e sizlerin olsun allah bütün duzlarınız kabul etsin
dertli olanın derdi bitsin borcu olanın borcu bitsin en önemlisi
allah herkeze sağlık ve huzur ve geçim versin öptüm siz kızlar
ay dimi bende pek gezemiyorum aynen cnm bnmmm....
iyiyim cnm bu aralar halsizim biraz
annesinin gezmesine pek müsade etmiyor fasülyem :)
evliligimiz idare eder cünkü gögüslerim cok küçük bu yüzden devamlı tartışıyoruz benimle birlikte olmak istemiyor gögüslerim küçük diye tahrik olmuyormuş ne yapmam lazım kızlar off
ay iyi iyi cnm aman birşey olmasın
iyiyiz bizde teysesii pek yemek yapamıyorum babamız yardımcı
sağolsun ondan
yemek yiyemiyorum pek
bakalım kilo vermişmiyim
doktora giidince bir tartılayım bakalım
saol canım benim bende öleydim yapamadğım gbi yiyemiyodumda neyse bunlar güsel hatıralar olarak kalacak inan ben 6,5 kilo wermiştim ilk 4 ay inş herşey güsel olur sizin için
hb cnım çok saol urfalımısın evet yakınız valla yolun düşerse uğra
hmm hayır urfalı diilim adanalıyım eşimin işi nedeni ile burdayız
inş yolumuz düşer merak ediyorum çünkü mardini
ahh canım benim allah korusun öle kötü düşünme inşallah saglıcakla gelir bebişin annesi yorulmustur artık gelicek yaa dinleniyodur kusummm))
darısıda bize olsun inşallahhhh gelsin bebişler hayırlısıyla inşallahhhhh))
saol tatlım ama elimde diil inan benim kızım hiç duran bi bebk olmayınca we o kadr saat kıpırdamayınca ister istemez korktum ben yaaaa ebe de aynısını söledi yorulmuştr bu yaramaz o zamn dedi
inş canım rabbim herkesin gönlüne göre wersn
evliligimiz idare eder cünkü gögüslerim cok küçük bu yüzden devamlı tartışıyoruz benimle birlikte olmak istemiyor gögüslerim küçük diye tahrik olmuyormuş ne yapmam lazım kızlar off
tatlım pardon ama eşin ewlenirkn neden ewlenmiş o zamn çok kızıyorm böle durumlara ben yaaaa
ben 8.5 aylık hamileyim we eşim beni beğenmiyo dio korkuyorm sürekli karnımda çok olmasada çatlaklar başladı kocaman bi göbeğim war ne bilim ama eşim bunlardan hiç şikayet etmiyo çünkü o beni sewiyo beni dış görünüşümle yargılamıyo ki zaten ewlendiğimizdede ben kiloydum şikayet etmedi ben rahatsz oldğumu söylediğimdede ben seni öle sewdim dio eşinin kusura bakma ama saçmalıktan başka birşey diil öle bi durumda ben ayrılırdım herhaldeeee
anlıyomkusum ayy bide benim geldigim topikte düşük yapan felan oluyomus yada boş kese olan inanki hem üzülüyom hemde cok korkuyom yaaa allahım korusun inşallah bebişlerimizle bizii(((
slm tatlım hoşgeldin aramıza sefalar getirdinnn))
çok tesekkür ederim bitanem benim gelicektik aslında bayramda da hamile oldugumu ögrendik o yüzden kaldı şimdilik abimin eşide mardinli gelinimiz çok memnunuz çok severimm))
bende beklerim canım buyrun gelin.....
ay cnm bende korkuyorum arada
allah korusun
düşenlerede kısa zamanda yine versin inş...
:44:
şu göğüsü küçük olan arkadaşımmm------------------
neden eşin böyle birşey diyor anlamıyorum
90-100 kilolu biriyle evlenseymiş
anca doyururmuş onu
tövbe yaa
çok sinirlendim
kusr. bakma
hayırlı olsun rabim bizede nasip eder bi bebek inşallh
tanışma imkanımız olr insallah yolun düşerse beklerim valla
yengeniz mardin merkezdenmi yoksa ilçelerdenmi
ay iyi iyi cnm aman birşey olmasın
iyiyiz bizde teysesii pek yemek yapamıyorum babamız yardımcı
sağolsun ondan
yemek yiyemiyorum pek
bakalım kilo vermişmiyim
doktora giidince bir tartılayım bakalım
saol canım benim bende öleydim yapamadğım gbi yiyemiyodumda neyse bunlar güsel hatıralar olarak kalacak inan ben 6,5 kilo wermiştim ilk 4 ay inş herşey güsel olur sizin için
hmm hayır urfalı diilim adanalıyım eşimin işi nedeni ile burdayız
inş yolumuz düşer merak ediyorum çünkü mardini
saol tatlım ama elimde diil inan benim kızım hiç duran bi bebk olmayınca we o kadr saat kıpırdamayınca ister istemez korktum ben yaaaa ebe de aynısını söledi yorulmuştr bu yaramaz o zamn dedi
inş canım rabbim herkesin gönlüne göre wersn
tatlım pardon ama eşin ewlenirkn neden ewlenmiş o zamn çok kızıyorm böle durumlara ben yaaaa
ben 8.5 aylık hamileyim we eşim beni beğenmiyo dio korkuyorm sürekli karnımda çok olmasada çatlaklar başladı kocaman bi göbeğim war ne bilim ama eşim bunlardan hiç şikayet etmiyo çünkü o beni sewiyo beni dış görünüşümle yargılamıyo ki zaten ewlendiğimizdede ben kiloydum şikayet etmedi ben rahatsz oldğumu söylediğimdede ben seni öle sewdim dio eşinin kusura bakma ama saçmalıktan başka birşey diil öle bi durumda ben ayrılırdım herhaldeeee
ahhhh canım benim kıyamam ben sana yaa amin kuzusum aminnnn
mrb kızlar bazılarınızla kasım hamişleri bölümünden tanışıyoruz
bu topiği yeni fark ettim
bende 2009 ağustosta evlenmiştimm ahh ahhh dün gibi 17 ay olmuş bile
bu arada cheryl arkadaşım senn durumuna üzüldüm ve kızdım açıkçası
ne demek tahrik olmuyormuş allah sabır versin ama böylesine dayanmakta zorrr
canım sanırım nusaybine baglı köyleri ama suanda adanada oturuyo teyzeleri var suriyede felan inşallah tatlım benim çok soal ne kadar sıcak kanlısın onlarda öle çok misafirperver ve sıcak insanlardır biz adanalılar gibiiii :13:
hayırlı akşamlar hepicinize kuzularrr ayrıca fotomu koydum profilime merakeden varsa bakabilirr canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?